Leder: Uansvarlige politikere på stribe

partilederdebat

Kort efter angrebet på Hebdo redaktionen havde DR samlet partilederne til en spørgerunde ang. angrebet på Hebdo, ytringsfriheden. Det var en sørgelig omgang.

Igen havde politikerne gang i virkelighedsfornægtelsen. Man turde simpelthen ikke at se ondets rod, på trods af journalisternes ihærdige forsøg på at afdække den. Det var som om, at alle partilederne inden TV-udsendelsen var blevet enige om ikke at give islam skylden for terrorangrebet. Trods at muslimerne under mordene råbte allah u ahkbar og at det var hævn for muhammedtegningerne, så var der ikke en eneste af politikerne, der ville sige, at islam lå til grund for terrorhandlingen.
Det var nærmest som om at man havde øvet sig i at sige næsten det samme med forskellige ord. Rent faktisk kunne de ligeså godt have taget en talsmand for alle partilederne og have ladet denne person sige det, der blev sagt, og så alligevel ikke, for deres uvidenhed og dumhed havde forskellige niveauer.

Det største niveau af dumhed blev udvist af statsministerkandidaten Lars Løkke, som nu ihvertfald har vist sig ikke egnet til statsminister efter udtalelsen:

“Jeg brugte igår udtrykket at nogle har voldtaget islam, og det gjorde jeg fordi jeg synes det er vigtigt at vi i den her situation at vi ikke lægger 230.000 muslimer i Danmark for had. Islam det er verdens næststørste religion, der er 1,6 milliarder mennesker i verden der bekender sig til den religion, men der er jo nogen af dem altså som har en lovfortolkning af den religion som føres til det ekstreme..”

Det var dog en usædvanlig skråsikkerhed Lars Løkke udviser ved at komme med en sådan udtalelse, en overordnet fortolkning af islam som bunder i ..hvad? Hvem har Lars Løkke studeret hos siden han med den sikkerhed kan sige at disse terrorhandlinger intet har at gøre med sand islam?
Hvilken frækhed udviser han ikke overfor hele den danske befolkning, som skal forestille sig at kunne stole på en statsministerkandidat, når han i virkeligheden udsætter dem for et bedrag af dimensioner – et bedrag som hvis man vælger at tro på Lars Løkke – med sikkerhed får store og fatale konsekvenser for vores land og folk.

For folk som har valgt at sætte sig ind i islam, fordi man ikke vil bindes noget på ærmet af uansvarlige politikere, som ikke tør tage tyren ved hornene, er det hårrejsende at politikere på stribe, kan få lov til at forføre folk på denne måde når man ved hvilke konsekvenser det får.

Det er såmænd ikke så meget der skal til for at forstå essensen i islam og forstå hvordan en muslim bør leve. Så hvis politikerne ville forstå det, så kunne de også. Men de vil ikke. De vil lulle os ind i illusionen om, at vi sagtens kan leve side om side med islam og muslimer og at der findes moderat islam og moderate muslimer – på trods af at lærde muslimer og imamer rundt om i verden sammenstemmede siger, at såkaldt moderat islam ikke findes og at hvis man kalder sig moderat muslim, så er man slet ikke muslim. Denne sandhed vælger politikerne ikke at lytte til. De VIL at vi skal tro på løgnen om såkaldt moderat islam.

Set med muslimers øjne er såkaldte moderate muslimer slet ikke muslimer, de er frafaldne, men de kalder sig stadigvæk muslimer for ikke at blive udstødt af de kredse de går i og den familie de kommer fra.
Der kan være muslimer der kommer godt ud af det med danskerne, han drikker måske endda alkohol og har måske endda spist en rød hotdog, men den dag muslimerne er flest i et område – og det ser vi nu mange steder i Danmark – så bliver denne venlige øldrikkende muslim pludselig ligesom alle de andre. Han tør ikke andet.

Lars Løkke siger også, at et det er vigtigt, at vi i den her situation ikke lægger 230.000 muslimer i Danmark for had.

Igen – hvilken frækhed. Fordi man tør se hvor problemet ligger, fordi man tør svare på hvad ondets rod er, som journalisterne jo så inderligt efterspurgte, så er det ikke det samme som at lægge bestemte mennesker for had. Lars Løkke giver næring til bl.a. voldelige venstreorienteredes billede, at fordi man kritiserer islam så er man en hadefuld person som skal lukkes munden på.

Iøvrigt er det interessant hvor Lars Løkke har det tal 230.000 fra. Siden midt 80’erne har Danmark ikke ført statistik over religionstilhørsforhold, temmelig sikkert fordi der var et boom i indvandringen fra muslimer og at dette ikke skulle udstilles. SIADs demograf har for flere år siden opgjort at tallet ligger på ca. 620.000.

Folk der kender til islam ved, at selve islam er problemet. Det har intet at gøre med at lægge muslimer for had. De har blot en forpligtelse overfor det danske samfund til at gøre op med sig selv, om de er muslimer og hvad deraf følger – eller ej. For hvis de bekender sig til islam og vælger at leve som en muslim skal, så ligger der en potentiel krigserklæring imod alt, hvad der er ikke-muslimsk og som muslimen er forpligtet til at følge, og dermed er muslimen uegnet til at leve i vores vestlige samfund.

Det er tydeligt for enhver med blot lidt indsigt i islam, at vores nuværende politikere ikke har formatet til at løfte den opgave, som er yderst påkrævet for Danmark lige nu, nemlig at stille samtlige muslimer i dette land stolen for døren og forlange et svar, enten en total afstandstagen til islams lære – og dermed at turde kalde sig selv frafalden – eller at erklære sig sand troende muslim og derefter tage en enkeltbillet ud af landet. Dette ville være en sand politikers arbejde, at udvise kærlighed for sit land, at tage ansvar, at tjene sit folk, at udvise rettidig omhu.

Men de findes ikke på borgen lige nu – vi har inderligt brug for en udskiftning.

Angreb på demokratiet – partilederne samles:
http://www.dr.dk/tv/se/angreb-pa-demokratiet/angreb-pa-demokratiet-partilederne-samles

Anders Gravers

10 comments

 1. Michael Unna

  Men i skal ikke være bange. Snart vil Folketingspolitikerne rejse respekt med diskussion om nedsættelse af et udvalg, som igen skal nedsætte en kommission, som nedsætter et undersøgelseskreds, som med tiden skal komme med en redegørelse over, om Islam skal undersøges for mulig totalitære tendenser, som man skal være påpasselig med, og eventuelt reagere imod på eventuelt lovgivningsmæssigt plan. Imod sådan modige tiltag vil omtankehumoren snart indfinde sig i hurtige reaktioner. 🙂 God weekend 🙂 mvh Michael Unna

 2. Michael Unna

  Det allerværste i hykleriet ligger vel i, at der sendes soldater ud for at bekæmpe konsekvenserne af den religion, som der lefles for. Her er den “Politisk korrekte” moralske råddenskab værst. (God weekend :-))

 3. Michael Unna

  Der er vel ikke så meget nyt jeg kan tilføje. De fleste af os ved hvad Islam indebære, og gentage de meninger som beskrevet og som jeg er enig i ville virke for tomt. Anders Gravers gør det godt. Nogle tillægs kommentare kunne være, hvad er det som simpelt kan beskrive problemet med Islam? Alt i alt er det konstruktionen, som umuligør selvstændig tanke og frihed. Forkortet helt ned til forståelse af problemet, er den kendsgerning at Islam i bund og grund er en-usekulær diktatorreligion, som selv tror den har ret til at regere-, men den fordummer og ødelægger selvfølgelig enhver form for menneskelig udviklingsmulighed, fordi mennesket er sekundært redskab for Allah. Så simpelt er det, og har man det i baghovedet er det også såre let at spå- Og profetere :-)- om dens gøren hid og did på både mikro og makroplan i sociopsykologisk sammenhæng, når dens tilhængere slår sig sammen.
  Hvad angår den pilrådne moralske deroute på det officielle fejhedsdiplomatiske plan, som langt de fleste politikere i den fri verden er indgraveret med, kan jeg kun gætte at det skyldes den olieafhængige tid især fra 1973-74 og frem, og så den kendsgerning, uden at jeg vil hylde kommunismen, at man brugte den islamiske jihadideologi til at bekæmpe Sovjet i Afghanistan. Hvis man kender karl Marxes syn på religion (Opium for folket), og ved at det var kommunismens tro, er det let at skabe en millitant Jihadistisk modvægt, som succesfuldt ville kunne stå som en sejr imod Sovjet, imens man vidste Sovjets sydlige stater også var muslimsk dommineret, hvilket med tiden ville få Sovjet til at gå i opløsning rent ideologisk, så havde man dermed skabt en menneskelig dødsmaskine imod kommunismen (et samarbejde imellem USA og Saudi Arabien muliggjorde det). Den næste ting er vel den kendsgerning at vores politikere nu er blevet alt for feje til at inddrømme hvad de har med at gøre, og heller ikke selv officielt tør være en sikkerhedsrisiko-uden at jeg ved det er det muligt -Inger Støjberg- gør mine ord til skamme i den anledning, men vi må se. DF trods alt også. Wilders er også et godt eksembel, men ellers kan et gammelt kinesisk ordspil vel udstille galleriet, når man skulle omgå censurens hykleri. På engelsk: Everybody says she,s a lady, everybody knows she,s a whore. (Enhver siger hun er en dame, enhver ved hun er en hore). Jeg så ikke udseendelsen, men gætter på hykleriet har været i højsæddet, men her har jeg så blot prøvet på at forklare årsagen. Det største problem vi har (haft) er olieafghængigheden, og så dernæst fejheden overfor friheden og kærligheden til menneskene.

 4. Anonym

  Hvilken stor gang bræk de fyrer af, men hvad havde vi forventet af Danmarks statsmenister og alle de andre hjernetomme idioter, jeg tror på at de på en eller anden måde bliver eller er blevet truet af Eu og muslimer, for ellers kan de sgu da IKKE VÆRE så tomme både i øverste etage og deres blik.. føj for satan de skal skamme sig, håber de ved næste valg dratter af pinden og falder ind i et anden land og gerne der hvor det er islam som hersker 😦

 5. Stop islamiseringen af Danmark

  Mærkeligt at Løkke nærmest som trumf på det han sagde om muslimer siger ” det er den anden største religion i verden med 1,6 milliard muslimer”
  til det kan man kun sige:
  “Eat shit, one billion flies can’t be wrong”. At mange mener det samme er mildt sagt ingen garanti for sandhed.

  • Sindsro

   Islam er ingen religion. Men en ideologi der legaliserer pædofili og andre svinskheder.

   Denne regering og politikere er direkte usmagelig, vi ser om vælgerne acceterer det de står for.
   Jeg håber det sandelig ikke.

 6. Kaj Arildsen

  Godt skrevet. Jeg væmmedes også inderligt over at se den bange, virkelighedsfornægtende flok stå der på rad og række og gentage tidens røgslør-udsagn nummer 1. Der er aldrig det mindste i vejen med islam, der er bare nogle få islamister, som har fået den religion galt i halsen. Og sådan summer det med nonsens i medierne – bortset fra de brave netaviser, hvor de skrivende har gjort sig selv og andre den tjeneste at sætte sig ind i, hvad islams egne skrifter fortæller os.
  Det tager ikke særlig lang tid, for man behøver ikke at være professor i muhamedanisme. Man opdager hurtigt, at det er en blodideologi, vi står overfor:

  “O, når de forbudte (hellige) måneder er forbi, så dræb de vantro, hvor I end træffer dem, og grib dem og belejr dem, og lur dem op i ethvert baghold.” (sura 9.5)
  “O, I troende, bekæmp de vantro, som bor I jeres nabolag. Lad dem føle hele jeres strenghed. (sura 12.29)
  “De, som er imod at slå ihjel, har ingen plads i islam. Vor profet dræbte med sine egne velsignede hænder. Vor imam Ali dræbte mere end syv hundrede på én dag. Hvis Troens overlevelse nødvendiggør, at der udgydes blod, så er vi der for at udføre vor pligt.” (Ayatollah Sadeq Khalkhali, islamisk dommer.)

  Med forlov: Hvordan kan man være “moderat” og samtidig have en hellig, ufejlbarlig bog (“Guds egne ord”) , der udspyr bl.a. det ovenfor citerede, som absolut livsgrundlag?
  Det kunne studieværterne have spurgt de otte klaphatte om. Anders har imidlertid ret i, at i hvert fald Ask Rostrup gjorde et forsøg på at få et svar på, hvad ondets rod så er. Men nej, alle gled af. De kender kun til “terrorisme”. Nogle gange opstår den endda på grund af “sociale forhold.”
  Lars Løkke Rasmussens udtalelse var så tåbelig, at han aldrig kan forvente det mindste respekt fra oplyste danskere – hvis han havde lidt tilbage inden i torsdags.

  Og selvfølgelig lyves der heftigt om antallet af muslimer i Danmark. Ingen ved præcis hvor mange, der er, fordi der er så mange fiduser med ikke at medregne dem, der lige har fået statsborgerskab eller er født i Danmark.
  Den sorteste løgn for åben skærm hørte jeg dog for kun godt 13 måneder siden, hvor den svenske rødvinskommunist, thrillerforfatteren Jan Guillou på DR2 udtalte:
  “Vil man virkelig bilde os ind, at en minoritet på 10.000 mennesker kan udgøre en trussel mod en befolkning på 4½ million?”

  Det sagde han (24.11.2013) !!!

  Kaj Arildsen.