Merkel trækker gamle spøgelser ud af skabet

Merkel i dialog med Tyrkiets premierminister Ahmet Davutoglu, efter hun har udtalt, at Islam hører til i Tyskland.

I forbindelse med PEGIDA’s demonstrationer i Tyskland har forbundskansler Angela Merkel følt sig så provokeret, at hun har været nødt til at vise sit sande jeg. Hun siger at PEGIDA demonstranterne imod islamiseringen har “had i deres hjerter”. Men nu kommer det interessante, hun kommer med en bemærkning som Tyskland egentlig regnede med man havde sluppet af med sammen med nazi-regimet. Hitler udtalte at kristendommen var en slave-religion p.gr.a at man skulle vende den anden kind til, men at islam ville være meget bedre egnet for et herrefolk som tyskerne. Her et citat fra Hitler:

“Had Charles Martel not been victorious at Poitiers -already, you see, the world had already fallen into the hands of the Jews, so gutless a thing Christianity! -then we should in all probability have been converted to Mohammedanism [Islam], that cult which glorifies the heroism and which opens up the seventh Heaven to the bold warrior alone. Then the Germanic races would have conquered the world. Christianity alone prevented them from doing so.”

Merkel mener åbenbart det samme som Hitler, ikke bare er hun glad for EU, som var Hitlers drøm for Europa, nu følger hun trop med Hitler i Hitlers mening om islam. Hun udtalte:

“Tidligere præsident Wulff har sagt, at Islam hører til i Tyskland. Det er sandt. Jeg har også den mening”

Skræmmende som ligene vælter ud af skabet i Tyskland. Måske Merkel også er ved at lave en pagt med Tyrkiet, som Hitler gjorde. Hun mødtes med Tyrkiets premierminister Ahmet Davutoglu, hvor hun havde en meget intens dialog med ham ang. religionernes samspil.

3 comments

  1. Michael Unna

    Er der nogen herinde der ved, hvor og hvornår Pegidademonstrationen i århus på mandag starter? mvh Michael Unna

  2. mette

    Kvinden er da ikke velforvaret – og hun er leder i EU – føj for den lede kælling – “Had i deres hjerter” ???? – der er endnu en, der ikke har fattet, at det er ISLAM, vi ønsker at bekæmpe, ikke muslimer som sådan – det er det man propper ind i hovedet på de stakkels muslimer, vi bekæmper – Koranens ord, der opfordrer til terror og mord – Og i deres blinde underkastelse går de ud og gør som Koranen (og Imamerne) foreskriver – Tyrkiet skal under ingen omstændigheder ind i EU – Så går det da først helt galt – hvornår går det op for politikerne, at det ER Islam, der er skyld i diverse terroraktioner overalt i disse tider (også i muslimske lande mod deres egne) – at det “kun” er 10 %, der er radikaliseret, udgør immervæk millioner af muslimer – at der er 90%, der er fredelige, er totalt irrelevant, da det er de 10 %, der udgør faren for os alle – og med den indoktrinering, der foregår f.eks. i “Palæstina” vil der efterhånden blive flere end de 10% og faren bliver større dag for dag – Forbyd Islam, forbyd Koranen – så vidt jeg er orienteret er Hitlers “mein Kampf” forbudt i Tyskland, men Koranen, der udtrykker den samme herrementalitet, den er stadig tilladt!????? Hvor ignorant har man lov til at være som politiker – og stadig blive på taburetten – Merkels bemærkninger er under lavmålet – Nu må vi altså se at få løsrevet os fra det pilrådne EU – Det er en skandale af dimensioner, at blive beskyldt for Nazisme, når nazismen lever i bedste velgående i ISLAM! Og den tyske dulle forsvarer Islams horder! Hmmmm

  3. Poul Berg

    Muslimerne skulle vi let kunne klare. Vore fjender er vore ledere, der intet ved om islam. Hvert land i Europa er fyldt med advokater og dommere, der er hidsige efter at få fat i enhver, der har en mening om islam, der ikke falder sammen med Muhammeds mening om sig selv. Truslen fra vore egne er den, vi behøver at frygte mest. Man tør jo næsten ikke engang kalde dem landsforrædere eller værnemagere, for så befamler man deres gode hjerter for besættelsesmagten. Vi må lære at forstå, at hvis vi vil forsvare os selv og vor kultur samt religion, så er vi det ondeste afskum i menneskeheden. Og straffen til os kan aldrig blive for hård. Allah velsigne Danmark og den såkaldt frie verden.