..og dem vil vores politikere have med i EU?

Dette var den første overskrift til en artikel i avisen Turkiye Gazetesi efter angrebet. Efter massiv kritik fra de sociale medier blødte de lidt op? og ændrede det til: "Angreb på avisen der har vist hæslige tegninger af vores profet."

Dette var den første overskrift til en artikel i avisen Turkiye Gazetesi efter angrebet. Efter massiv kritik fra de sociale medier blødte de lidt op? og ændrede det til: “Angreb på avisen der har vist hæslige tegninger af vores profet.”

Her et lille eksempel fra en af tyrkiets store aviser, som åbenbart mener at koranisternes angreb på Hebdo var okay.
Tyrkiet bejler stadig kraftigt til at blive medlem af EU og EU baronerne glæder sig til at byde dem velkommen. De holder åbenbart ikke øje med hvad tyrkerne egentlig mener om hvad vi kalder grundprincipper i vores demokrati, såsom ytringsfrihed.

4 comments

 1. Michael Unna

  I skal så sandelig ikke være bange. Nok kan man lukke rockerborge, men når det er Grimhøjmooskeen, som sender Jihadister ud i verden, skal man man bare i dialog med ala enhedslisten, hvilket jo vil skabe respekt, og så må man sandelig beundre Københavns kommune, som vil give Jihadister en anden uddannelse og klæde Imamerne på med Imam Fatih Alev (Man skal så sandelig ikke bruge hverken Storm eller Akkari i den rådslagningssammenhæng). Vi skal bare lade løven om at lære rovdyrene i at blive vegetarer. Det skal sgu nok gå (Ak ja: Nu har vi jo ikke længere satiremagasinet -lænkehunden- så jeg håber jeg kan skrive ind her under navnet) mvh Politisk korrekt mick 🙂

 2. Sofus

  Maa vi taenke tilbage til Robert Storm Petersen ?? Han gjorde nar af de “kloge” Og af dem der var “ikke rigtige kloge”. Havde der vaeret muslimer i koelvandet paa den tid, havde han nok ogsaa gjort grin af dem.
  Desvaerre er der saa mange “veluddannede” i danmark at de har glemt hvad danmark var engang.
  Vi skal heller ikke glemme at der var en tid hvor Tyrkerne ( muslimerne ) tog deres vrede til Armenerne og slagtede mere end een (1) million af dem, kun for at vise at “de kunne”.
  Kan muslimerne mon ikke forstaa at de maa forlade danmark indtil tingene falder paa plads og til ro.
  Det ville vaere et hoefligheds traek vi kunne vaere tjent med. De er jo saa venlige. Saa det var ikke for meget at bede dem om.

  • Sindsro

   Mere lort fra Kinnock Konen´s side:

   Regeringen klar til at styrke kampen mod terror
   Helle Thorning-Schmidt har bedt danske myndigheder undersøge, om der er brug for at styrke PET og Forsvarets efterretningstjeneste.

   Med terrorangrebene i Frankrig står også Danmark i en så alvorlig situation, at statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) nu har bedt de danske myndigheder om at undersøge, om der her og nu er behov for at styrke landets efterretningstjenester yderligere.
   Det meddelte Helle Thorning-Schmidt tirsdag under spørgetimen i Folketinget.

   “Kampen står ikke mellem islam og Vesten.
   Det er en fælles kamp for demokrati mod terror.
   Den kamp udkæmper vi hver dag
   Helle Thorning-Schmidt (S)”
   Wrøwl, Sejer a.” 🙂

   Man tager sig til hovedet, over sådan en gang vrøvl.
   Det er Netop:
   Kampen mellem islam og Vesten.
   Det er også en kamp mellem ideologien Islam og alle andre religioner, Muslimer vil have Kalifat. !!!
   Det er en fælles kamp for demokrati mod islam.
   Den kamp udkæmper vi hver eneste evige dag og det har vi gjort i de sidste 1400 år.

   Vor regering og dens Chef er da skide ligeglade med hvad der foregår i Nigeria. f.eks.
   På Jydepotten.
   http://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE7355569/Derfor-var-alle-Charlie-mens-ingen-talte-om-massakren-i-Nigeria/

   Jammen Lærer denne regeringsboss dog aldrig at se hvad Islam går ud på. ??
   Åbenbart ikke, og hendes undersåtter gør det heller ikke. De kan hverken se eller høre alarmklokkerne, langt ind i oppositionen.

   Se og hør blot: Lars Løkke venstre og Søren Papa konservativ, hvad det er for noget lort de lukker ud.
   Det til tros for at der er lort nok i Danmark.