OPFORDRING TIL AT MØDE OP TIL VORES DEMO “IKKE MERE ISLAM” MANDAG D. 19. JANUAR

Copyright: pressemedie.dk

Copyright: pressemedie.dk

Mød op til demo i Esbjerg imorgen mandag d. 19. januar kl. 18.00

Nu er der gået næsten 14 dage siden vores første succesfulde demonstration. Dagen før vores demo viste DR sandheden om Grimhøjmoskeen som bragte mange tvivlere til fornuft og som nu har meldt sig under islamkritikernes faner.

Dagen efter vores demo kom så angrebet på alle europæernes ytringsfrihed med angrebet på Charlie Hebdo. De ønsker at knægte alle europæeres ytringsfrihed – som en tysk konvertit der kæmper for IS siger: “IS har ingen grænser, kun frontlinier” og at hele Europa nu er den frontlinie. Hans ord skal tages meget alvorligt, for siden før jul har IS supportere foretaget flere angreb på fransk politistation, nedkørsel af folk med bil som våben mens de skreg allah u ahkbar og kørte ind i uskyldige mennesker. Dette er desværre kun begyndelsen og vil til sidst også nå Danmark, selvom vi har haft et dygtigt politi og PET der har stoppet de fleste angreb i begyndelsesstadiet.

Derfor kræver det nu at modige kvinder og mænd viser politikerne og medier at vi er uenige med dem, når de siger at angrebene ikke har noget med islam at gøre og at vi får fortalt dem højt og klart at vi ikke ønsker flere moskeer, ingen sharialove, ikke mere vold, ikke mere kriminalitet, ikke flere voldtægter, kort sagt: ikke mere islam !, men at vi ønsker det Danmark tilbage vi havde før islam begyndte at spille en dominerende rolle i det danske samfund.

Vi er ikke hadere, vi er ikke racister, vi er ikke ekstreme højreorienterede, vi er almindelige danskere, der elsker vores frihed, demokrati og frisind. Derfor mød op til vores demonstration i Esbjerg imorgen d. 19. januar kl. 18.00 ved Esbjerg Rådhus.

Demonstrationen er lovligt anmeldt til politiet.

I der kommer har forstået alvoren i den situation vi nu befinder os i. I er de sande frihedselskere og kæmpere for vores demokrati.

Tag så mange af jeres venner, arbejdskollegaer og familie med til demoen, så vi kan sende et sende et klart signal til politikere og medier. VEL MØDT!

PS: Medbring fakler, stålsat vilje til at passe på Danmark og godt humør!

Anders Gravers

4 comments

 1. Michael Unna

  Pågældende oplysninger har jeg fra “MorgenPost Hamburg” (MoPo i folkemunde). Tysk presse er noget mere fri end den danske. Mopo bragte 8 Januar tegningerne, under overskriften- og derfor måtte tegnere dø?-. Mopo blev så udsat for et brandattentat nogle dage efter, men det var heldigvis om aftenen, og ingen mennesker kom noget til. De har så senere udpeget, hvor i Tyskland de værste islamistiske foreninger befinder sig. Tyskerne ved hvad det vil sige at miste pressefriheden, og ligesom vi har Kaj Munk i erindring, så har de Sophie Scholl som var med til grundlægge “Die Weisen rosen” (Hovedparten blev henrettet, da regimet fandt dem. Efter en farcedom). Der er lavet en tysk film om dem.

 2. Michael Unna

  Held og lykke. Er i Århus. Hvis I ikke tør gå med i demonstration, så sæt et flag og lys i vinduet, i sympati med Pegida, som pga trusler fra IS (Dets leder blev direkte truet, og det tyske politi turde ikke tillade demonstrationer i Dresden). I stedet opfordrede Pegida folk til at sætte et lys og et flag i vinduet. På forhånd tak

 3. Sofus

  Vaer ikke flow ved at vaere DANSKER. Anders har trukket laesset i saa lang tid, nu maa hele danmark vaere med.
  Held og lykke med Esbjerg.