Vellykket demonstration i Esbjerg

demo_esbjerg3

Humøret var højt hos folk i Esbjerg idag, hvor vi fordoblede antallet fra sidste demonstration i Haderslev. Denne gang var 200 dedikerede mennesker mødt op.

Demonstrationsoptoget startede 15-20 minutter over 18, idet en del mennesker var blevet forsinket på motorvejen.
Da alle var ankommet, gik vi med fakler i formation fra rådhuset ned ad Torvegade mod Torvet med Dannebrog i front. Der blev vinket til demonstrationsdeltagerne fra bybusserne og fra lejlighederne på Torvegade. Dejligt at opleve.

Forenden af Torvegade vente demonstrationen om og gik tilbage til Rådhuset, hvor Anders Gravers bød velkommen. Karsten Holst fra Jylland Først opfordrede dernæst folk til at skaffe flere til næste gang og fortalte om, hvor vigtigt det er at dele informationer på FB og de andre sociale medier, fordi mange af de ting der sker lokalt ang islamiseringen, aldrig når de landsdækkende aviser.

Anders Gravers fulgte derefter op på opfordringen til at dele på de sociale medier, ved at sige, at alle, hver og en af os, er vores eget medie. Det første vi bør gøre når vi står op om morgenen, er at gnide søvnen ud af øjnene og straks begynde at dele informationer om islamiseringen, demoer etc. på de sociale medier. Vi bliver nødt til at være vores eget medie, idet vi ikke længere kan stole på de almindelige medier, hvilket er en del af problemet med islamiseringen af vores land. De gængse medier er ikke længere objektive nyhedsformidlere.

Til sidst takkede Anders Gravers inderligt alle der var mødt op for at bakke op om denne vigtige sag og udtrykte igen hvor vigtigt det er at møde op igen næste gang, for at sende et stærkt signal til politikerne og de medier der har forrådt Danmark.

Næste demo: Silkeborg. Ruten offentliggøres så snart politiet har godkendt den.

2 comments

  1. mette

    Det er glædeligt, at politiet ikke forbød demonstrationen, som de har gjort i Tyskland – næste gang bliver der flere, for folk her i landet er begyndt at vågne op, som de er i Tyskland – Håber sandelig, at de fortsætter med demonstrationerne der, på trods af forbuddet – for hvad vil de gøre med 25.000 mennesker – begynde at skyde ind i mængden, som man gør i den 3die verdens lande? – Så er vores civilisationen sandelig på tilbagegang, takket være islamister – forbuddet i Tyskland er en SEJR FOR ISLAM og Merkel giver den frivilligt til dem – dumme mokke!
    Tillykke med sejren SIAD – må det lykkedes at få jaget Islam ud af Danmark og andre vestlige lande – men der er, desværre, lang vej endnu!

  2. Michael Unna

    Hurra. Vi var vel omkring kun 1/4 del i århus af det. Alt for få, men så må vi se næste gang- husk kampråbet imod AFA idioter- hvis de råber-ingen racister i vores gader- så til dem- kun islamister i jeres gader 🙂 Tak SIAD og PEGIDA