SIAD kræver dementi fra TVSyd

Link til udsendelsen i bunden af artiklen

Link til udsendelsen i bunden af artiklen


Nederst er TVSyd’s dækning af demoerne. Der er tre faktuelle fejl i indslaget som skal pointeres.

1. fejl: det er ikke Stop islamiseringen af Danmark der afholder demonstrationen men derimod Ikke mere islam! der består af SIAD, Frit Danmark og Holger D. gruppen.

Fejl nr. 2: Ang. at vi skulle være imod indvandring passer ikke og det vil vi kræve dementi på. Vi er ikke som sådan imod indvandring – vi ønsker bare ikke islam og andre kulturer som ikke kan forenes med det danske demokrati.

3. fejl er måske ikke så meget TVSyd’s fejl men mere et spørgsmål om Esbjerg politi’s tælleevne. Jens Hansens regnebog fra 1911 er ikke deres stærke side. I Haderslev sagde de vi var 20 – i virkeligheden var vi 100. Idag siger de 70-100 men flere af hinanden uafhængige optællinger under marchen fra torvet til demonstrationspladsen siger fra 200 til lidt over.

Ellers en stor tak til politiet i Esbjerg der har sørget for at demonstration og moddemonstration kunne foregå i fred og ro. Tak til Esbjerg Politi – så ser vi gennem fingre med deres tælleevner. Det er heller ikke nemt når man har store læderhandsker på.

http://www.tvsyd.dk/artikel/270223:To-demonstrationer–Ingen-problemer

12 comments

 1. Michael Unna

  Politisk korrekte Mick her igen. Det skal lige tilføjes at Århus Stifttidende selvfølgelig er under den store Førers paraply i Berlingerne-Lisbeth Knudsen. Så ved i hvor I hvor i kan hente jeres Hallalnyheder. Fortsat god weekend. Politisk korrekte Mick

 2. Michael Unna

  Politisk korrekte Mick her. “Århus Stift Tidende” som engang skrev at der ingen grøndlændere var til en demonstration for grøndlændernes ret til at gå frit (i Gellerup). Nu da AFA ikke kunne finde ud af at demonstrere for den etniske udrensning der havde været i området, kunne dengang godt finde ud af at bruge Tayqiiaa (løgn for Allahs sag) for dets læsere, da jeg dengang både kunne tale med en repressentant for Grøndlands radio og et par andre Grøndlændere, men det var en lille demonstration. Tilgengæld var der nok af, mit gæt, Venstrefløjens fodfolk som -vistnok- hvis det ikke var noget andet de råbte-kun islamister i vores gader- men Deres demonstration var jo også Hallal (tillaldt i Islam). Derimod brugte Århus Stifttidende igen Tayqiiaa da de på forsiden påstod at der var flere politibetjente end demonstranter til Haram (forbudt i islam) gåturen i mandags. Borgmesteren havde imponerende flot sørget for at vores rute blev stjålet af moddemonstrationen. Her havde -Århus for mangfoldighed- taget overtaget med borgmesterens hjælp. VEd Tayqiiaa, så var demonstrationen sørme mangfoldig-jøder, islamister og grøndlændere hånd i hånd, og for at skrive om hvor flot Århus klare Hallal for Islam, så kunne Århus Stift Tidende flot imponerende rapporere det flotte samarbejde som kommunen har med intet mindre end Grimhøjmooskeen,s , som alle andre politikere af en eller anden grund vil have lukket. Bare fordi der derfra er sendt jihadister ud i verden for at bekæmpe det vores soldater kæmper for. Hvor utolerant overfor mangfoldighedens ligegyldighed. Ak ja dhimmierne (dem som ikke tør andet end underkastelse) har så sandelig sat fart på islamiseringen i naivitetsfejhedens navn- ved tayqiiaaa- hallalavisen Århus Stifttidende. God weekend. Politisk korrekte Mick 🙂

 3. Michael Unna

  Det er selvfølgelig trist at den- nu tidligere- pegidaleder blev taget med et foto, hvor han lignede Hitler. Han undskyldte det med at det var ment som en spøg, men selvfølgelig kan den almene tysker af historiske årsager ikke se det sjove i det- hvilket jeg har foståelse for. Han tog konsekvensen og gik af.

  Vi andre som har set hollywoodfilmen “Springtime for Hitler” (slå den selv op)-kan måske godt smile lidt af episoden. Eller Falwty Towers-Dont mention the war-.

  Herhjemme har vi haft en Ervhersminister som engang hyldede DDR regimet. Han får nu en ministerpension.
  Sådan er der så meget.

  Smid ikke kurven ud pga et enkelt råddent æble. Hæl ikke barnet ud med badevandet. God weekend. mvkh Michael Unna

 4. Michael Unna

  “Politisk korrekte Mick her. Når man tænker på hvorfor de officielle medier har så travlt med at kalde os-den yderste højrefløj- som om det var det det udelukkende drejer sig om, så må man husk på hvilken politisk observans de fleste journalister har. Her må vi jo ikke glemme at Karl Marx- den store venstrefløjsprofet- sagde: “Religion er opium for folket” og her må Venstrefløjen jo inddrømme at de er Dopet med det…….det er vi ikke….Vi inddeler ikke mennesker i højre-venstre. tro-vantro. Derfor kan vi ikke få sponsorer, kulturpinger, og korrekte politikere som moddemonstrationerne med os. Vi kan nok heller ikke få Imamernes velsignelse, så derfor er vores demoer jo Haram, hvor de andres er Hallal. Og det er jo lettere at demonstrere imod noget, når det er Hallal end hvis det er Haram-og her ser vi selvfølgelig bort fra at vi sender soldater ud for at bekæmpe noget, som venstrefløjen lefler for af lutter venlighed overfor Imamer, samt alle de ofre som den religion skaber i både et rettroende samfund, og i et vantro dhimmisamfund.
  At tale om højre-venstrefløj er Hallal. At tale om Islam er Haram- hvis det rager os en…..Derfor har vi kun vores hjerne og hjerte med i de demoer vi går til.” …..:-) 🙂 :-). hjertelig tak til alle som deltager. ha en god dag. mvkh Michael Unna

 5. Michael Unna

  Politisk korrekte Mick her med en nyhed fra DhimmiRadio- vist nok fra en talsmand som hedder Muhammed et eller andet- Flygtninge fra syrien er frustreret over at de skal opholde dem på Samsø, som ligger så langt væk fra ….det må være Jihadmuligheder…..Det kan jeg godt forstå. Samsø. Det må være et grufuldt sted at opholde sig …..især om sommeren 🙂 🙂 🙂

 6. Michael Unna

  Guess hvem der lider under fejhed i forhold til de officielle medier. Tager meget gerne til Silkeborg, hvis tiden kan findes til det. Lokalradioen udtalte også direkte under demoen at der var cirka 50. Men officielle shariadhimmierne med Deres højre/venstre hallalbedømmelse er selvfølgelig i overtal. Det ved vi alle. De tør jo heller ikke risikere noget med Deres fejhed. Navns nævnelse.

 7. Guess

  Hmm… Hvem skal man stole på? Politiet eller en mere eller mindre ligegyldig lilleput-organisation ledet af en amatør-politiker med galloperende storhedsvanvid? Den er virkelig svœr…

 8. Sofus

  Det er ikke bare i DK at der bliver slynget med usandheder, det sker over hele verden.

  Vaer forsigtig ved naeste valg, for det er KUN der, det kan laves om.

 9. Michael Unna

  Jeg kan ikke love det, men kan jeg komme kommer jeg. Og når jeg selv bor i Århus, følte jeg ikke længere jeg ikke kunne være bekendt ikke at komme. Hjertelig tak for jeres indsats. (Har skrevet en del på trykkefrihedsselskabet hjemmeside fornyllig -under Berlinger Blokker- og Gepida demo aflyst -i Dresden)

 10. Michael Unna

  TV2 interviewede mig kort inden demonstrationsgåturen gik i gang. De spurgte om hvorfor jeg var her- jeg nævnte lidt løst og fast om (pr hukommelse)- cirka- at jeg ikke brød mig om en -usekulær diktatorreligion, og at modparten forsøgte at gøre det til et spørgsmål om “højre imod venstre” (Hvilket alle i siad vel godt ved er totalt irrelevant), og at jeg da ikke havde noget imod muslimer som kahder og Akkari-trods alle deres fejl og mangler, og jeg mente det var fejt at man ikke moralsk bakkede op imod det som man sendte soldater ud for at bekæmpe- Konkret modsvar fra Interveweren: jamen vores politikere har jo været i Paris og demonstreret imod mordere imod CH-konkret svar fra min side: Jamen hvorfor kan man så ikke bakke os op?

  De bringer det nok ikke- jeg nævnte mit navn, sagde de selv måtte bestemme, men jeg ville være glad hvis de redigerede det ud.
  Fortsat god dag.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Typisk løgnemedierne. De er ikke længere sandhedsvidne og neutrale, objektive interviewere. De er en del af problemet islam. De fortier sandheder og fordrejer folks udsagn der kritiserer islam. Men godt sagt Michael Unna. Håber at se dig til vores demonstration i Silkeborg d. 2. februar kl. 18.00.