Invitation til fredelig demonstrationen IKKE MERE ISLAM! d. 2. feb. i Silkeborg

Torvet_Silkeborg_krak
Har du fået nok af den særstatus og indflydelse islam har fået i DK?
Har du fået nok af at muslimske bekvemmelighedsflygtninge bliver behandlet bedre end danske ældre og danske udsatte?
Er du betænkelig ved den danske flygtningepolitik der indsætter syriske flygtninge i luxus-lejligheder, mens danske veteraner kan gå for lud og koldt vand?
Er du træt af at dagpengereformen har sendt mange arbejdsløse danskere på bistand og at sparede penge bliver brugt til at bekvemmelighedsflygtninge kan få dansk undervisning og alt betalt på første klasse?
Er du træt af moskeers opblomstring i Danmark?
Er du imod sharialove i Danmark?
Er du bekymret over den utryghed islam spreder i Danmark?

Så mød op til den 3. gående demo i en række af demoer og vis politikere og medier din utilfredshed. De gør det i Tyskland, de gør det i Italien, nu er det Danmarks tur til at vise vores utilfredshed men den førte politik på dette område.

Vi mødes på Torvet kl. 18 mandag d. 2. februar. Derefter går vi i fakkeltog en tur på ca. 1 km. gennem Silkeborg og tilbage til torvet hvor der vil blive afholdt taler og andre events.

Det er vigtigt at vi bliver mange til denne demonstration. Sidst var vi 200 i Esbjerg, denne gang skal vi være mange flere. HVER ENKELT PERSON TÆLLER. Derfor: Invitér alle dine venner og venners venner, kollegaer, familie, bekendte, – vi skal være så mange som muligt, så vi kan sende et stort signal til medier og politikere at vi har fået nok af islam i vores land.

Vel mødt!

Arrangeret af gruppen Ikke mere islam!. Vi er ganske almindelige mennesker der bare har fået nok af islamiseringen af Danmark.

Frit Danmark, SIAD, Holger D. gruppen

2 comments

  1. Sofus

    Silkeborg……………en god gammel DANSK by. Og saadan skulle ALLE danske byer vaere. Taenk paa de naeste generationer.