Mød op til IKKE MERE ISLAM!’s demonstration imorgen i Silkeborg

Silkeborg_torvet

Torvet i Silkeborg. Lad os fylde det ud!

Så er det 3. gang at Ikke mere islam! afholder demonstration. Demonstrationen er et led i en større kampagne hvor vi demonstrerer hver 14. dag om mandagen i en større dansk by, for at samle folk i byen og byens opland til næste demonstration for til sidst at ende i København, til en demonstration ude foran Christiansborg for at fortælle de af folket valgte politikere, at vi ikke ønsker mere islamisering af vores land. Jo flere vi er, des stærkere signal sender vi til løgnemedierne og løgnepolitikerne.

Derfor mød talstærk op i Silkeborg, overtal dine venner og venners venner, arbejdskollegaer og familie til at deltage.

Der vil være fakkeltog, hvor vi synger et par udvalgte vers af “Der er et yndigt land” og tilbage på Torvet synger vi en sang skrevet til lejligheden på en kendt melodi. Se sangen her. Den kan udskrives fra linket.

På Torvet vil der være taler og mulighed for at få en gratisudgave af Profeten Muhammeds liv og levned. Bogen hedder “Muhammeds liv” af Ibn Ishaq – på dansk ved Henrik Ræder Clausen. Bogen er interessant for den beskriver fuldstændigt Muhammeds liv som enhver muslim skal prøve at efterleve. Der vil også være en stand med forskellige foldere der oplyser om islam.

HUSK: Mød op selvom du ikke bor i Silkeborg. Vent ikke på at demonstrationsrækken kommer til lige din by. Idet vi er en lille befolkningsgruppe har vi brug for at vi alle bakker hinanden op der hvor vi nu hver især bor. HELE Danmark er vores land! Silkeborg er også DIN by selvom du ikke skulle bo der.

Vi er i jævnlig kontakt med politiet i Silkeborg og det vil være talstærkt tilstede, for at sørge for at vi kan afholde vores demonstration i god ro og orden og på værdig vis, som demonstrationerne blev i Haderslev og Esbjerg.

Vi vil også på Torvet i Silkeborg afsløre, hvor vores næste demo bliver afholdt om 14 dage.

VEL MØDT på Torvet i Silkeborg imorgen kl. 18!

Arrangeret af Frit Danmark, SIAD, og Holger D. gruppen

2 comments

  1. Jeanette Hansen

    Ja jeg og et par veninder er ihvertfald på i Silkeborg. Vi glæder os til at møde ligesindede mennesker der har indset faren ved islam.

  2. Michael Unna

    skulle man ikke kunne komme til Silkeborg er der vist også en Pegida demo i Århus. Men støt SIAD det I kan. mvh Michael Unna