Start på demonstrationen Ikke mere islam! i Silkeborg

Så er demonstrationen Ikke mere islam! gået igang i Silkeborg. Silkeborg er den 3. by i rækken af demonstrationer som bliver afholdt i de større byer over hele landet gennem hele 2015.

I Haderslev d. 5. jan var 100 mødt op til demo og i den anden demo i Esbjerg d. 19. jan. var 200 mennesker mødt op.
Idag i Silkeborg er der mødt 70 op, trods arrangørerne havde forventet et noget større fremmøde, ud fra de tilkendegivelser man havde modtaget på bl.a de sociale medier. Vi ved at en del nordjyder valgte at blive hjemme p.gr.a megen snefald, hvilket selvfølgelig er helt forståeligt.

Men desværre for ytringsfriheden har selveste DF forsøgt at spænde ben for arrangementet ved for nylig at have skrevet rundt til alle deres medlemmer og sagt, at hvis man mødte op til Ikke mere islam’s demonstrationer vil man blive smidt ud af DF.
Ydermere har Enhedslistens fodsoldater været på banen og har igennem bla. de sociale medier truet folk, der mødte op til støtte for Danmark i Ikke mere islam!’s demo, med at de ville få smidt kanonslag efter sig.
Det har desværre afholdt en del mennesker fra at møde op.

Tankevækkende at DF og Enhedslisten denne gang har den tvivlsomme ære i at have det til fælles at forsøge at knuse ytringsfriheden. Det tegner ikke godt for det politiske arbejde på borgen i fremtiden.

Der er stærkt brug for nye politiske, demokratiske kræfter, der vil kræve det Danmark tilbage, som politikerne uden omtanke for fremtidige generationer har stjålet fra os.

Der bliver løbende rapporteret fra demonstrationen, så hold øje med siden.

One comment

  1. Sofus

    Shamrocker og Ruffis har da laert dansk naar de kan skrive ” Nazister”. Gad vide om de ved hvad det staar for.??
    Det bedste kommer………..som fortjent.