Anders Gravers’ tale til demonstrationen Ikke mere islam! i Silkeborg

Demo_silkeborg
Godaften og velkommen til alle de modige mennesker der er kommet fra næsten alle egne af det danske kongerige.

Jeg kalder jer modige, fordi at den samlede venstrefløj i Danmark – i skøn forening med de venstreorienterede journalister og medierne samt visse danske fagforeninger – bruger heksejagt-metoder på alle de danskere, der tør at stå op for deres land.

Hvad er det så for heksjagtsmetoder de bruger, til at skræmme befolkningen med? Jo det er naziprædikatet og ekstremist prædikatet. Så snart du er bare en smule kritisk overfor den islamisering, der foregår af vores land, så er de der med det samme med nazi- eller ekstremistprædikatet.

Så naziprædikatet på gode almindelige danske borgere, der har en særdeles naturlig bekymring for den islamisering der finder sted af vores land, er simpelthen den nye heksejagt. Det holder mange folk væk fra vores demonstrationer at de venstreorienterede har fået lov til det. Det er det vi skal have brudt nu, for hvem er i virkeligheden de ægte nazier?
Er det ikke dem der bruger vold for at skræmme folk væk fra at bruge deres ytringsfrihed?
Er det ikke dem der vil gøre det sygeligt at have andre meninger end dem? Ganske som naziregimet gjorde det.
Hvem er det der render rundt i sort tøj og banker gamle damer på 76 med jernrør? Hvem er det der banker almindelige bekymrede danskere med jernrør og kalder dem nazi? Endda stikker med kniv?
Det er de nye nazier.

Har de så et navn i Danmark? Ja det er Enhedslistens stik-i-rend drenge. De kalder sig selv AntiFa og er parate til at bruge vold mod anderledes tænkende.
Derfor skal vi smide vores frygt for nazihammeren, der er ikke noget nazistisk eller ekstremistisk at ville ytringsfriheden og ville friheden for mennesker. Der er ikke noget nazistisk eller ekstremistisk i, at vi vil ligheden mellem kvinder og mænd. Der er ikke noget nazistisk eller ekstremistisk i at ville demokratiet.
TVÆRTIMOD
Vi er på den rigtige side!
De er på den forkerte side!

De er totalitære og det er måske også derfor at de står op og forsvarer islam i Danmark. Gud hjælpe mig – jeg ved ikke hvorfor.

De plejer ellers at være de personer der står og råber om demokrati og lighed, og lighed mellem mennesker og kønnene, men dem de støtter, de sorte kræfter fra Mellemøsten, er det mørkeste og sorteste af alle totalitære regimer.
Der bliver kvinder skudt eller stenet eller halshugget, hvis de er utro.
Der bliver folk der er kritiske overfor islam straks slået ihjel eller i mildeste fald tildelt 10 års fængsel og 1000 piskeslag fordelt på 50 slag af gangen hver fredag der er moske.
Det er det totalitære de støtter.

En ældre undersøgelse fra 2005, hvor dagbladet Information offentliggjorde de journaliststuderendes politiske ståsted, viste at hvis det var journalisterne der skulle til valg så ville rød blok idag stå til at få 89,1% af stemmerne. Værre endnu var det, at det Radikale Venstre sammen med Enhedslisten alene ville kunne danne flertalsregering med 54,8% af stemmerne og dermed gøre Danmark til hele verdens socialkontor indtil alle danskernes penge var brugt op og vi ville være ligeså fattige som resten – men så ville vi selvfølgelig også alle være integrerede på lige vilkår.
Undersøgelsen er fra 2005, dvs. at vi må formode at mange af disse journalister idag er ansat i den danske medieverden og dermed i stærk grad præger mediebilledet og hermed vinklingen på de enkelte historier – uanset det enkelte medies såkaldte politiske ståsted.

Løgnemedierne er medskyldige i alt hvad der foregår i den islamiske verden fordi verden ikke reagerer når den ikke har det rigtige billede, og de er medskyldige i al den kriminalitet der foregår mod den oprindelige befolkning fra den immigrerende muslimske del af befolkningen.
Hvordan kan jeg tillade mig at sige, at de er medskyldige?

Det kan jeg fordi de ikke viser virkeligheden om hvad der sker i den muslimske verden. De censurerer simpelthen nyhederne og gør dem mere goutable for den almindelige avis-læser og TV-seer. Og når man gør det, så har den almindelige borger ikke det rette billede af hvad der foregår og dermed kan han heller ikke handle demokratisk på det rigtige grundlag.

Så JA jeg kan med god grund kalde løgnemedierne for løgnemedierne.

Samtidig har de de sidste 15 år sagt, at der var omkring 200.000 muslimer i Danmark. Det burde forundre mange mennesker, da vi også ved de ikke rejser hjem igen, og at de får mange flere børn end danskerne.
Så hvordan i al verden kan det tal blive ved med at være det samme?

Det er godt nok steget 30.000 sidst Lars Løkke snakkede om det i en partileder runde i Danmarks Radio, hvor han påstod at nogle terrorister havde voldtaget en af de store religioner- det var islam han snakkede om. Der sagde han, at nu måtte det jo ikke gå ud over de 230.000 gode og velintegrerede muslimer der var i Danmark for de to ting havde jo ikke noget med hinanden at gøre.

Lars Løkke står og lyver direkte ud i ansigtet på den måbende danske TV-seer. Voldtaget en af de store religioner – islam?
Har manden da ikke sat sig ind i islam som er en af de største farer for menneskeheden, noget som enhver politiker burde vide?

Nej han deler folk op i islamister og muslimer. Der burde han så spørge nogle af de danske imamer vi har i landet, om vi har et islam light, eller om det er koranen der gælder for alle muslimer.
Vi der har studeret islam kender svaret: Der finde kun EN koran og som imamerne siger: Den rigtige koran ligger på Allahs natbord og der står ikke ET komma forkert i den.

De folk som Løkke kalder terrorister er simpelthen bare troende muslimer, der gør hvad koranen påbyder dem at gøre.

At der så findes muslimer i Danmark, der ikke er bogstavtro overfor koranen, har én grund og det er at omgangskredsen endnu også består af danskere, men så snart at et postnummer begynder at få flere muslimske navne end danske, så begynder koranen at slå til og imamerne kræver at koranen bliver fulgt til punkt og prikke.

Så jeg er faktisk ked at sige det, men vi kan ikke længere stole på medierne og vi kan heller ikke stole på politikerne. Hverken dem der skulle forestille at være højre side og slet ikke dem der skulle forestille sig at være venstre side.

Derfor er vi nødt til at skabe en bevægelse der kan råbe politikerne op, fordi at tro at Lars Løkke der kommer med sådan en gang bullshit i TVs bedste sendetid kan føre landet ud af den islamisering der er foregået så tager man fejl.

Derfor skal vi nu sørge for at disse demonstrationer – både vores men også Pegidas demonstrationer – vokser.
Jeg vil sige at det er en patriotisk pligt at møde op til vores demonstrationer så tit man kan, for vores bevægelse SKAL råbe politikerne op.
Og det har vi nu næsten et år til at gøre. Så hjælp os med det. Få venner og venners med, familie, bekendte, arbejdskollegaer og hjælp os med at få denne bevægelse til at vokse.

Det er nu eller aldrig hvis vi skal løse problemet med islamiseringen demokratisk og fredeligt. Dette er sidste chance for at undgå en borgerkrig på sigt.

EN STOR TAK skal lyde til alle for at I mødte op. Lad os sammen gøre dette endnu større.

Næste gang Randers om 14 dage!

3 comments

  1. Pingback: BT – medlem af løgnemedierne | Stop islamiseringen af Danmark