Velgennemført demonstration Ikke mere islam! i Silkeborg

demo_silkeborg_medier
Vi fik nye folk med i bevægelsen fra Silkeborg. Der var et meget lille antal borgere fra Silkeborg der dukkede op til vores demo, vi havde 71 deltagere – et noget mindre antal deltagere end sædvanligt.
Skal vi analysere lidt på hvorfor deltagerantaller var lavere end sidst, havde vi mange der ikke kunne komme fra det øverste af Jylland pgra vejret og samtidig havde Enhedslistens stormtropper Antifa – alias Silkeborg mod fremmedhad – været rundt og true forskellige steder og sagt, at der ville blive kastet røde kanonslag den dag, (hvilket der blev), så hvis de ikke ville blive ramt, måtte de hellere blive hjemme.

Det har nok haft sin indflydelse på en del silkeborgensere, men under de betingelser er 71 ikke værst og vi havde en rigtig hyggelig gåtur, hvor vi fik sunget en af vores nationalsange godt og grundigt igennem. Næste gang vil der blive uddelt mere end én sang til fakkeltoget. Tilbage på torvet blev der sunget en sang skrevet til demonstrationerne. Derefter var der to taler, Anders Gravers fra SIAD og Karsten Holst fra Jylland Først.

Næste gang i Randers vil vi have flere talere, så hvis nogen har noget vigtigt at sige om sagen, er de velkomne til at kontakte SIAD på mail: siaddk@gmail.dk og skrive at man ønsker at tale. Der er sat 5 minutter af til talen, som skal godkendes senest 2 dage inden demonstrationen.

Eftersom dette bliver større og større, bliver der nu dannet et demonstrationsudvalg fra de deltagende foreninger, grupper og partier. Vi ønsker gerne flere grupper med som medarrangører af Ikke mere islam! Ønsker man som organisation at deltage, sender man ønsket til samme email som før.

Ang. Pegida DK: Igår kom der en sørgelig meddelelse fra Pegida Århus og det var at de pgra svigtende deltagerantal har valgt at nedlægge Pegida Århus.
Dette finder vi stærkt betænkeligt og kontra-produktivt, at man starter noget op og så ikke gennemfører det. Der kan gå lang tid før folk opdager noget og så lige pludselig kommer det. Der kunne ske et terrorangreb i Danmark i næste uge og så havde der måske været 5000 på gaden i Århus. Så særdeles sørgeligt at de valgte at stoppe.
Derfor er det VIGTIGT at folk nu støtter op omkring vores demonstrationsrække der skal råbe politikerne op og samle flere folk sammen, der er enige med os. Så derfor: Mød talstærkt op i Randers! – og lad os lave denne bevægelse kæmpe stor!

Imorgen vil vi offentliggøre Ikke mere islam! eventet i Randers.

3 comments

 1. Bente Hansen

  Hvor mange underskrifter skal der til for at få folketinget til at lave en folkeafstemning? En folkeafstemning om hvorvidt vi skal bevare danmark dansk med hvad dertilhører f.eks. svinekød, julesalmer i skolerne og alt det andet der snart er lavet om til fordel for muslimerne i danmark, og stoppe strømmen af asylansøgere med skjulte hensigter, lad dem rejse ti Dubai der er både plads og råd og samme tro! Bevares, der er folk i nød der søger asyl MEN størstedelen der kommer har ikke rent mel i posen udfra hvad jeg kan se , høre og læse mig til 😦

 2. Bjørn Kristiansen

  Det er helt vildt det der sker.

  Det er begrædeligt at så FÅ danskere kan forstå hvad det er vi er på vej imod – det er begrædeligt at så MANGE er så ubegavede.

  Overbebyrdet med klare beviser på, hvor vi ender – kan det KUN være begavelsen der svigter.

  • Sindsro

   Danskere forstår ikke grundloven, alle kan læse den.
   Den er udlagt på nettet, ja selv regeringen har haft muligheden. 🙂

   Men de der sidder på tinge har underskrevet, at de vil overholde den, og hvad har de så gjort.

   JO JO. Grundlovsbrud på brud på b———— ————– osv.

   Hvad gør folket: ? Intet Bjørn Kristensen.
   Flertallet her i Danmark, er ret uintelligente, og med den indvandring skal det nok gå fremad med den IQ.

   Der er jo trods alt nogen der har intelligens nok til at råbe op. men i et demokrati er det altid flertallet der har ret.
   Dette kaldes flertalsdiktatur.
   Men bare rolig. Det har flertallet ikke her, det er bare så skammeligt at folket ikke vil se det, og bruge sin hjerne selvstændig.

   Jeg har næste midstet troen på en fredelig udgang st de her.

   Den fredelige udgang er: Forbyd Islam ved lov, Grundloven inviterer til dette forbud.