Så mødes vi i Randers næste gang

ikkemereislam_fb
– Er du træt af den islamisering der foregår – både den helt åbenlyse ved moskebyggerier, møder om islam og ønsket om en imam-uddannelse i Danmark samt den snigende islamisering som ex. mænds udelukkelse af svømmehaller på bestemte dage, fordi det kun er kvinder der må være der pgra muslimske krav?

– Er du træt af ikke at måtte kalde en spade for en spade, uden at blive kaldt alverdens ukvemsord, når du bare vil passe på dit land og når det er helt åbenlyst at det primært er den muslimske indvandring der er problemer med i Danmark og som skaber balladen og utrygheden i samfundet?

– Er du træt af at kors bliver taget ned i kapellerne, fordi muslimerne ikke engang kan ligge og være døde sammen med os?

Disse eksempler var kun et lille udsnit af de ting islamiseringen har ført med sig. Læs flere her

Så hvis du vil vise din utilfredshed med islamiseringen, så gå i fakkeltog med os i Randers d. 16. februar.

Vi vil mødes på Rådhustorvet og derefter vil vi gå et fakkeltog på ca. 1 km. hvorefter vi vil ende på Rådhustorvet igen, hvor der vil være taler, sange og mulighed for at få materiale med hjem om islam.

Her er muligheden for at stå op for dit land

Vær med til at gøre en forskel! Vær med til at være den del af danskerne, der får vendt skuden mod den afgrund Danmark er på vej imod! Vær en af dem, der kan se sig selv i spejlet og med stolthed sige, at man var med til at redde sit land!

Vi mødes til 4. demonstration i rækken af demonstrationer med titlen IKKE MERE ISLAM! på Rådhustorvet i Randers d. 16. feb. kl. 18.

Udskriv invitation til demonstration Ikke mere islam! her og del den gerne ud hvorend du kommer:
https://siaddk.files.wordpress.com/2015/02/invitation_randers.pdf