BT cementerer sin rolle som løgnemedie

BT_logo
Læserkommentar:

Det er rigtigt, at BT er medlem af løgnemedierne – det viser også dette:

Avisen brølede en overskrift op søndag aften, sådan en med rigtig fede typer. Otte svenskere var anholdt for på færgen Viking Amorella at have gruppevoldtaget en 45-årig kvinde, fik vi at vide. Den troede jeg ikke en døjt på; man bliver for garvet.
Og næste dag var BTs artikel så endt påfaldende langt nede blandt de små udlandsoverskrifter.

Jeg måtte ty til et par vakse internet-aviser for at få sandheden. “Svenskerne” , som var anholdt henholdsvis i Åbo og i Stockholm, var afrikanere. Allerede færgerejsende, som så dem og den mishandlede kvinde, beskrev dem som ‘somaliere’, hvilket passede sammen med, at de hørte ofret fremstamme: “Ta fast negrerna, ta fast negrerna!” (Hold negerne tilbage).
Det er også kommet frem, at den af de brave “svenskere”, som blev afhørt i Åbo, behøvede somalisk tolk.

Sådan er den svenske løgnepresse – og BT hoppede ukritisk på deres infame røgslørs-journalistik, hvor man søger at skjule, hvem der begår den altovervejende del af voldtægtsforbrydelserne i Norden.

2 comments

 1. Sindsro

  Sofus:
  Sandheden kan fordrejes og forties, men kan ikke skjules i længde. også selv om det er fordrejet helt om så folk tror det er løwn.

 2. Bjørn Kristiansen

  Der er ikke så meget at gøre ved det – Sverige kan ingen redde, thi dertil er deres folk for ubegavede, konfliktsky, dovne, og forædte.

  Der er ikke tale om nedgørelse – jeg havde langt hellere set stik modsatte, vi er vel “for faen” en slags broderfolk,, eller hur ?
  Nej der tale om fakta, og en del af fakta kender i selv fra medierne, men der er det ofte sundt med skepsis, megen skepsis, som historien fra BT klart understreger – og så er der tale om personlig erfaring, efter at have henslæbt 3 år i landet fra 2012 – 2014.

  For ikke længe siden, var det en grovkornet vittighed at mene, at broen til Sverige burde mineres – idag er det en seriøs overvejelse værd.
  Fra dansk side, er der grund til at være bekymret over den hastighed som opholdstilladelse og statsborgerskab udskrives med hinsidan,,,det er så næsten kun EU´ seddelpresse kører hurtigere.