TV-indslag fra TV2Østjylland fra Ikke mere islam! demo i Silkeborg

Enhedsliste talsmand siger, at der skal være plads til alle i det danske samfund, uanset hvad man tror på. Hermed har han så lige inviteret IS til at være en del af det danske samfund. Utroligt at Enhedslisten i informationssamfundet overhovedet kan eksistere.

Vi ser også en anden Enhedsliste-fyr efterligne imamerne ved at kravle op på toppen af Føtex-bygningen og messe sit had til demokratiet, indtil politiet får ham taget ned.

2 comments

  1. Islamofoben

    Det er underligt med mange af medlemmerne fra Enhedslisten. Man kan ud af deres øjne læse den gamle, grove, morderiske kommunisme. Det er næsten kun Johanne, der kan snyde på den måde. Jeg vil ikke begynde at nævne navne som Gert Petersen og den type, men jeg husker en kvinde fra tidligere i folketinget, der havde et meget brutalt ansigt, og det gjorde det ikke bedre, at hun også var skægget. De fik ikke uopretteligt ram på os dengang, men de har fundet en ny isme, der udvirker samme modstandskraft over for et civiliseret samfund.
    Nazismen tabte, og kommunismen tabte. Alt ondt bliver overvundet til sidst. Derfor kan vi også trygt regne med, at islamismen vil blive tvunget i knæ, men det vil fortsat koste utrolige mængder blod. Derfor vil det kunne spare store mængder af menneskeliv, hvis vi tager kampen nu, før de kan overtage landet via stemmesedlen. Hvordan kan man i det hele taget finde på, at den slags gæster skal have stemmeret i et demokrati?

  2. Sofus

    Dem fra Enhedslisten er nu ikke dumme………….men, de er bare “Ikke rigtig kloge”.
    Som han siger : ” Der skal vaere plads til os alle”. Hva’ me’ LOSSEPLADSEN ????