IKKE MERE ISLAM! – Randers demo løber af stablen som planlagt.

Så er muligheden for at sætte handling bag de ord man bruger på internettet.
KOM OG STØT DEN YTRINGSFRIHED DER BLEV ANGREBET IGÅR.
Kom og vær med til at mindes de danskere der blev dræbt under terrorangrebet!

Helt almindelige mennesker der har fået nok af islamiseringen i Danmark. Det markerer vi ved at gå i fakkeltog med Dannebrogsflag hver 2. mandag. Næste gang bliver i Randers d. 16. feb.

Helt almindelige mennesker der har fået nok af islamiseringen i Danmark. Det markerer vi ved at gå i fakkeltog med Dannebrogsflag hver 2. mandag. Næste gang bliver i Randers d. 16. feb.


KOM OG VÆR MED TIL D. 4 DEMONSTRATION/FAKKELTOG I RÆKKEN AF DEMONSTRATIONER IKKE MERE ISLAM! IMORGEN MANDAG D. 16. KL. 18.00 PÅ RÅDHUSTORVET I RANDERS.

Vi har nu – som aldrig før – brug for alle mand/kvinder på gaden for at råbe medier og politikere op. De skal vide at vi ikke ønsker mere islam i Danmark. Ligegyldigt hvad vores uduelige politikere påstår, så ER det islam, der er årsag til terrorangrebet i København og Frankrig og andre steder, Europa, Canada og USA, hvor uskyldige mennesker er blevet ofre for terrorangreb indenfor de sidste to måneder. Det ved vi, der har sat os ind i islam, koranen og hadith’erne.

DERFOR: IKKE MERE ISLAM!

Kom og vær sammen med ligesindede til en fredelig demonstration/fakkeltog i Randers imorgen. Medbring gerne fakler.

Demonstrationen er anmeldt og godkendt af politiet.

Print gerne invitation ud her som kan deles ud til alle for at få flere med.

3 comments

  1. Johanne

    Interessant. Skal vi så også demonstrere imod kristendom, fordi den var skyld i korstogene? Det er religiøs ekstremisme, der er problemet, uanset om religionen er kristendom, jødedom, hinduisme, islamisme eller noget femte. Mine varmeste tanker går til alle de muslimske danskere, der må høre om denne demonstration og ærgres over den misforståede generalisering og unuancerede sammenblanding af ekstremister og almindelige muslimer i Danmark. Husk nu på, at det er et fåtal i Danmark, der ikke kan se forskellen på den gennemsnitlige muslim i DK og en ekstremist.

    Til arrangørerne af denne demonstration samt alle, der overvejer at deltage: med sådan en demonstration er I kun med til at skabe de mennesker, I frygter. Når danskere udelukker andre fra fællesskabet, er der ikke noget at sige til, at de udelukkede danner deres eget fællesskab.

  2. Pingback: IKKE MERE ISLAM! – Randers demo løber af stablen som planlagt. | Stop islamiseringen af Danmark
  3. Pingback: Kommentar til gårsdagens og nattens hændelser | Stop islamiseringen af Danmark