Kommentar til gårsdagens og nattens hændelser

pressemoede150215_helle_mette
Terrorangrebet kom ikke som en overraskelse for SIADs styrelse. Vi har advaret regeringen om dette i en mail til de danske medier og statsministeriet tilbage i august sidste år.

Mail afsendt til Statsministeriets mail stm@stm.dk dato: 230814 :

“Partiet SIAD forlanger alle IS tilhængere og de såkaldte Syrienskrigere interneret øjeblikkeligt, da de er til fare for det danske samfund.
Internerer regeringen ikke disse meget farlige potentielle fjender, vil Partiet SIAD senere efter et terrorangreb på dansk grund eller mod danske interesser holde regeringen ansvarlig.
http://linkis.com/www.b.dk/nationalt/rAmGu

Nu oplyser politiet godt nok, at manden der udførte terrorangrebet ikke har været i Syrien, men som vi skrev i mailen ønskede vi ikke bare syrienskrigere interneret men også IS-tilhængere, og vi kan nu læse, at manden har været på PET’s radar gennem noget tid. Så han har temmelig sikkert også været en af dem, der skulle have været interneret og screenet for, om han var til fare for det danske samfund, inden han kom ud igen.

Det eneste vi har hørt fra statsministeren idag, er hvor meget hun begræder situationen. Ikke noget med at hendes parti og øvrige regeringspartnere er medskyldige i det skete, idet de er partierne, der har stået bag den hæmningsløse masseindvandring af demokratianalfabeter fra Mellemøsten og Afrika. Hun står i fuld offentlighed og siger, at det ikke har noget med islam at gøre, men at det har noget med en ond ideologi at gøre. Det ville være rart at høre fra statsministerens mund, hvilken ond ideologi hun taler om, når det ikke er islam.

Terroristen følger blot koranen og det er den samme koran, som alle muslimer i Danmark læser. Han har bare fulgt dens ord. Tør vi stole på, at alle de andre muslimer der læser koranen, ikke pludselig begynder at følge dens ord også på dette punkt?

Kom og hør talerne til demonstrationen/fakkeltoget imorgen i Randers, der primært drejer sig om dette emne.

Anders Gravers

4 comments

 1. Sindsro

  De damer har ikke forstået hvad indvandringspolitikken går ud på., og langt mindre dens konsekvenser. De står bare og vasker hænder samt hælder vand ud af ørene. De snakker følelser og følelser, men snakker de om årsagen. NEJ: Det gør damerne ikke.

  Som tiden går slipper de ikke uden om det, det er helt sikkert.

  Fejlen skete da allerede i 1972, hvor Kragh solgte Danmark, inden han skiftede taburetten ud, med et, et værelse med låg.
  Befolkningen blev ført bag lyset dengang. Havde politikerne rettet sig efter grundloven dengang, havde vi ikke haft alt det mas vi har i dag.

 2. Sofus

  Og til Statsministeren, og andre regeringsmedlemmer,Politi osv. kan man kun sige, ” Ingen er forpligtiet udover evnerne”. Det skulle saadan set daekke det hele.
  Hvor er det dog synd for muslimerne at de kom til saadan et grimt land som Danmark. Hvis det var i sin ret burde de rejse til et bedre sted. De er jo saa fredselskende.

  Husk ogsaa: Den som lever fortiden, har ingen fremtid…………..i Danmark.

  ER DET BEDRE AT VAERE “UORIGINAL” END AT VAERE EN ” ORIGINAL.” ??? De findes i DK.