Meget vellykket demonstration i Randers

SIAD_randers

Billede fra RANDERSiDAG

Ca. 170 modige og kulderesistente demonstranter var mødt op en kold og blæsende aften i Randers for at deltage i Ikke mere islam!s 4. demonstration.

Vi holdt 2 minutters stilhed for at mindes ofrene for en korantro muslims hånd. Politiet blev takket for deres store indsats under terrorangrebet. Det blev betjentene der passede på demonstrationen der fik tak og klapsalver fra demonstrationen. Under fakkeltoget blev der sunget Der var et yndigt land + Hymne (Danmark i tusind år). Pånær et par muslimer der stod på et gadehjørne og råbte Allah u Ahkbar, forløb alting værdigt og fredeligt takket være et festoplagt randrusiansk politi der tacklede alle situationer med jysk sindighed.

Tilbage på Rådhustorvet blev der budt velkommen og afholdt taler samt en sunget en sang skrevet til demonstrationerne. Vi har desværre kun Anders Gravers tale nedskrevet da de andre taler talte uden manuskript. Læs Anders Gravers tale her

Tak for et flot fremmøde. Vi ses i Skjern om 14 dage!

Andre medier skriver:
http://byen.nu/?Id=12139

One comment

  1. Jeanette Hansen

    Dejligt at mærke at flere og flere danskere er ved at vågne op og indser at vi må på gaden for at vise vores modstand mod den førte immigrationspolitik. Godt at se så mange nye ansigter!