Tale fra Ikke mere islam! demonstrationen i Randers

Demo_esbjerg_anders_flag100

Anders Gravers, formand Stop islamiseringen af Danmark:

Først og fremmest tak til alle jer der er mødt op idag og viser enormt mod. Det er godt, at der er nogle der tør stå frem i forsvar for vores land og vores ytringsfrihed. Det trænger vi så sandelig også til efter terrorangrebet i forgårs.

Hvem var det terroristen angreb?
Det var selvfølgelig et angreb på hele det danske folk, men vi skal lægge mærke til hans mål.
Hans mål var et debatmøde med titlen “Kunst, blasfemi og ytringsfrihed”, i København på Østerbro, hvor kunstneren Lars Vilks skulle debattere ytringsfriheden.
Lars Vilks er kendt for at have lavet en muhammedtegning hvor muhammed er afbildedet som et gadekryds i en rundkørsel.

Det er særdeles krænkende for muslimer og han har været udsat for flere angreb, bl.a på et universitet hvor han talte og et brandattentat på sit hus. Så han stod højt på islams dødsliste.

Ja dødsliste, for lige meget om vi her i Vesten kan lide det eller ej, så er det en pligt for enhver muslim, at slå dem der generer profeten muhammed ihjel. Og det var det terroristen ville gøre. Hans hovedmål var Lars Vilks.
Det gik så ud over en fuldstændig tilfældig mødedeltager. Denne mødedeltager kunne have været hvem som helst af os der er forsamlet her, der er bekymret over islam.

Efter angrebet hvor han efterlod en død filminstruktør og tre sårede betjente, slog han til senere på natten, hvor hans næste mål var en jødisk synagoge hvor der var fest. Her skød han igen og dræbte en uskyldig jødisk mand, der var adgangskontrol til festen.
Der var også to politibetjente til stede ude foran som også bliver skudt. Herefter stak han heldigvis af igen. Tænk hvad der kunne være sket hvis han var kommet ind til festen.

Så målene var altså i første omgang et menneske der har generet profeten muhammed ved at tegne ham i karrikatur, altså at dræbe et menneske der har brugt sin ytringsfrihed.

Ved at dræbe en muhammedtegner som man gjorde i Paris for ikke længe siden, hvor det var flere muhammedtegnere der blev dræbt, så afskrækker man folk fra at bruge sin ytringsfrihed, så angrebet på Krudttønden som teatret hedder, var et angreb på hele den vestlige verdens ytringsfrihed.

Hvis vi ikke reagerer på det, men tværtimod bliver bange og ikke tør at demonstrere, og ikke tør at kritisere den vanvittige religion som islam er, så er vi snart tilbage i den mørke middelalder – hvor præsten fortalte hvad der var rigtigt og forkert fordi ingen andre kunne fortolke biblen end præsten, fordi den stod på latin. Så vil det snart være en imam der meget snart vil fortolke koranen for alle i dette land, fordi dette lands indbyggere vil blive kuet til at tie og indrette sig efter dem der bruger mest vold. Derfor gælder det nu om at reagere og fortsætte med at reagere på dette angreb.

Hvor var muhammedtegningerne i alle landets aviser dagen efter terrorangrebet?
Hvor er muhammedtegningerne i dagens aviser? Hvorfor viser de dem ikke?
Det var jo et angreb på ytringsfriheden.
Sidst da Kurt Westergaard blev forsøgt dræbt, viste alle aviser muhammedtegningen igen. Hvor er de nu?

For mig at se har vi allerede underkastet os, når aviserne bøjer nakken. Man snakker ikke engang om det.

Efter angrebet på ytringsfriheden var det næste mål islams yndlingsfjende nr. 1 – jøderne. Han ønskede at dræbe alle der var inde i synagogen, men blev igen stoppet af det modige danske politi, der fik ham jaget væk.

Det står nu så galt til med den islamiske forfølgelse af jøderne i Europa, at den israelske præsident Netanyahu beder alle jøder i Europa om at komme hjem til Israel efter terrorangrebet i København.
Politiet fik til sidst endelig fat på den muslimske terrorist og skød ham død.

Dagen efter er der pressemøde med statsministeren og justitsministeren. Der er det næsten vigtigere for statsministeren at fortælle, at nu må vi ikke give islam skylden ved at sige at det er en kamp mellem islam og vesten eller en kamp mellem muslimer og ikke-muslimer.
Det burde hun have sagt på et andet tidspunkt – hvis hun virkelig mener det -, ikke når hele nationen er i sorg over dette usle kujonagtige angreb, udført af en muslim med tydelige relationer til islam, hvilket en jihadvideo som han lagde ud på på sin facebook side inden angrebet viser os.
En tidl. skolekammerat til terroristen har til norsk presse udtalt, at han elskede at diskutere islam. Specielt Israel-Palæstina-konflikten. Og at han ikke var bange for at sige åbenlyst, at han hadede jøder.
Så er hans trosloyalitet vist sat på plads.

Grunden til at dette forfærdelige terrorangreb kunne ske, er selvfølgelig at vi har fundet os i at vesten er blevet til immigrationslande for folk med en anden kultur som ligger så milevidt fra den vestlige kultur. Det er næsten samtlige partier undtagen DF, der har været med til at slæbe dem til lands uden at spørge befolkningen.

Skiftende regeringer har nægtet at stille krav til disse nye ankommende. Man har brugt milliarder og atter milliarder for at prøve at integrere dem i vores samfund, det er ikke lykkedes, tværtimod har vi givet islam en platform i vores midte hvorfra den kan sprede sit had til såkaldte vantro og jøder i al almindelighed.
De hader vesten og dens kultur. Så hvorfor er de her så, er der mange der siger. De er her for at islamisere os og underlægge os islamiske love. Det er det vi skal have sat en stopper for nu.

Lad os håbe at dette modbydelige angreb på os åbner øjnene på selv de mest naive danskere, så vi sammen kan hjælpe hinanden med at få dette land afislamiseret.

Næste demonstration om 14 dage bliver i Skjern.

4 comments

 1. Sindsro

  Her er noget der kan bruges til en tale.
  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7469886/Hundreder-vil-sige-farvel-til-terrorist/
  Hundreder vil sige farvel til terrorist
  Maskerede unge deltager i begravelsen af Omar Abdel Hamid El-Hussein i Brøndby.
  Mindst 500 – heraf mange unge mænd klædt i sort – deltager i begravelsen af den 22-årige gerningsmand.

  Så har islamiseringen fået en tand til med muslimske 5-kolonnes selvtægtsgrupper mod et opdigtet problem.
  Talsmanden for gruppen i København, der kalder sig ‘Beskyt dine søstre’, fortæller til metroxpress, at der er flere hundrede mænd, der er klar til at rykke ud, hvis en kvinde bliver overfaldet.

  Vi er ikke en bande eller et tæskehold. Vi er fredelige muslimer, der ikke ønsker nogen noget ondt, uanset hvad de tror på. Hvis politiet ikke kan finde ud af at passe deres arbejde, så må vi hjælpe dem, siger han.

  Gruppen har 1.545 medlemmer i skrivende stund. Ifølge talsmanden findes lignende grupper over hele landet.

  Hvis gerningsmanden stadig er på stedet, når gruppen dukker frem, vil de foretage en civil anholdelse, siger talsmanden:

  Hvis hun er ved at blive fysisk overfaldet, så bliver han også overfaldet, så bliver der lavet en civil anholdelse og ringet efter politiet.

  Det er ren og skær trusselsretorik. Finder politi og retsvæsenet i det? Ville de finde sig i det, hvis etniske danskere stod frem på den måde? Hvor langt er der, til vi har rendyrkede Muttawaer på gader og stræder?

  Det samme vil ske, hvis svinene overfalder en Dansker, (Husk: En muslim bliver aldrig dansker). !! Ung, gammel, barn eller voksen.
  Den dømmende og den udøvende magt, kan ikke hjælpe dem, hvis det sker for en af mine de nærmeste.

  Grundloven bliver ikke kommenteret nogen steder. folk er ligeglade.

  Folk aner ikke noget om, der er noget der hedder §67 i grundloven og hvad den kan bruges til.

  Hvorfor vil den udøvende og dømmende magt, samt regeringen ikke reagere på vores opråb. De kan da i det mindste komme med en forklaring og hvorfor § 67 og andre ikke kan anvendes til at få Islam forbudt ved lov.
  Min retsbevidsthed er krænket, over det, derfor er hadet stigende og jeg er ikke alene.

  Jeg opfordrer ikke til vold, men jeg kan kun sige: Den kommer og det vil ikke blive rart, heller ikke for dem der evt har et forklaringsproblem.

 2. Pingback: Meget vellykket demonstration i Randers | Stop islamiseringen af Danmark