Tager man ikke afstand fra terrorangrebet og fordømmer det så er man medskyldig

moske_heimdalsgadeGrimshøjmoskeen bruger taquia når de siger de tager afstand fra terror der rammer uskyldige, for i islam er det kun muslimer der kan være uskyldige.

Anderledes direkte er moskeen på Heimdalsgade på Ydre Nørrebro. De vil ikke tage afstand fra terrorangrebet. Havde det været i andre lande, der havde været udsat for terrorangreb, havde der nu stået en tyk sort røg op fra det sted hvor moskeen havde ligget. Men sådan er det ikke i Danmark, her er vi jo anderledes flinke mennesker. Vi accepterer at muslimer tilbeder det sted kujonen blev dræbt, vi tillader 500 unge maskerede sortklædte deltage i hans begravelse uden at smide dem direkte ud af landet. Ikke engang et identitetstjek – som ville have fundet sted hvis det havde været til en begravelse i bikerkredse, tør myndighederne udføre. Myndighederne må jo være rigtig bange.

Se video af prædikenen fra Heimdalsgade inden terrorangrebet, hvor imamen bl.a. opfordrer til krig mod jøder:

Alle muslimske trossamfund har søgt om tilladelse til godkendelse og derfor burde de kunne behandles efter §78 stk 2 i Grundloven:
Stk. 2.
“Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkene, bliver at opløse ved dom.”

4 comments

 1. Sindsro

  Flertallet af den danske befolkning har ikke lært af historien Mette, se blot på regeringen.
  Lügenpressen, Lügen TV og Lügen MSM.
  Grundloven er kastet i grams, og hvad gør danskerne, vel og mærket danskere som er i mindretal.

  Intet: De må ikke ifl. Grundloven.
  Så er det jo det jeg siger. Kan de som sidder på tinge overtræde den kan vi selvfølgelig også.

  Prøv at læs den Kongelig forordning (Forholdsordre), Her gives der (måske lov til et opgør med besættelsen af de muslimske skadedyr,) hvilket jeg selv er i tvivl om.

  Denne tvivl, samt regeringens overtrædelser af grundloven, nager mig så meget at jeg er blevet hadsk over for alt hvad der er Muslimsk og Islamisk
  —————————————-
  Sofus.
  ca. 400 aar Tyrkerne ( Ottomanske rige ) Erobret fra det Byzantinske rige. Før WW1 masede tyrkerne (muslimer) sig op gennem europa, det sluttede først da de stod uden for Wien’s mure (Østrig). WW! gik i gang pga. Mordet i Sarajevo. den Østrigske Kong Ferdinand blev myedet af en snigskytte. Med hjælp af muslimer.

  Der var ikke ro i mellemøsten under Tyrkernes herredømme der, selv om der den gang ikke var noget der hed hverken Israel eller Palæstine. Krigen mod Islam har stået på i ca 1400 år nu.

  Det meste af det kan googles.

 2. Sofus

  Hjaelp mig at forstaa: I de ca. 400 aar Tyrkerne ( Ottoman ) sad paa magten i mellemoesten, var der forholdsvis fredeligt.
  Saa kom Englaenderne og Franskmaendene og saa har der vaeret boevl siden. Det var i ca. 1920.
  Hvad var aarsagen ????

 3. mette

  Man skal lære af historien så man ikke gentager fejl ! – Krigen i 60-70serne i Libanon begyndte med at de modtog de “palæstinensiske” flygtninge, der blev smidt ud af Jordans konge – dengang var der 85% Kristne og demokrati i Libanon – Det er der ikke mere, nu er kristne blevet en minoritet i landet – Det burde vi alle have lært af, men politikerne lukker stadig øjnene for fakta – Og anklager stadig Israel for at være den aggressive part i “Palæstina” konflikten – De forsvarer sig på bedste vis for ikke at ende som Libanon – Det kommer vi også til at skulle gøre, men det er sværere, når fjenden allerede er lukket ind i landet – nøjagtig som i Libanon!

 4. Sindsro

  Krigen er startet Siger Cherif El-Ayouty.

  Cherif: Skal Folketinget bombes før I fatter alvoren?

  Cherif El-Ayouty kom til Danmark i 1968 – og elsker sit liv her.
  Men han synes politikerne er nogle svæklinge over for radikale muslismer.

  Noget mørkt, som er i gang med at vokse sig stærkere, er imod vore demokratiske principper, vores værdier samt vores eksistens, og vi må kæmpe mod dette mørke med nye og stærkere midler, end vi tidligere har gjort.

  I over 20 år nægtede politikerne at lytte til dem, som kendte til islam og dens subkultur. Nu skal prisen betales – i blod! Men vores regeringer lukkede ørene, holdt den ene hånd for munden og den anden for øjnene.

  Sådan indleder Cherif El-Ayouty et læserbrev til Ekstra Bladet om den situation Danmark står i efter weekendens terroraktion – og om den terrorpakke, regeringen i går fremlagde. For lidt, for sent og for slapt er den korte version af brevet, som fortsætter således:

  Hør nu godt efter: Vi er i krig. Åben og regulær krig. Det vi har oplevet indtil nu, er kun begyndelsen af langt værre grusomheder i Danmark. Vi kan ikke forsvare os selv. Vi er totalt blottet, fordi politikerne har lammet vort demokrati.
  ——————-
  Her siger jeg: fordi politikerne og deres vælgere har lammet vort demokrati.