Skøn og herlig Ikke mere islam! demo i Skjern

Som sædvanligt fortæller løgnemedierne ikke sandheden om hvor mange vi er, men vi var 120 modige danskere der trodsede en stærk blæst og kolde regnbyer. Folk havde klædt sig godt på til at gå igennem Skjerns gader.

Vi havde en meget succesfuld demo, trods medie-hetz på os inden. Nu har vi fået helt nye folk med fra Skjern og omegn.

Stor tak til de Skjernborgere der mødte op og en stor tak til de folk der kom fra resten af landet, nogle langvejs fra. Godt gået, vi har brug for jer, Danmark har brug for jer!

6 comments

 1. Jeanette Hansen

  Hvor var det fedt at være med og se alle de forskellige mennesker, børn, unge, ældre, høj og lav – det er Danmark repræsenteret! Godt at se at vi igen kunne blive så mange på trods af det kolde vejr, jeg talte 130 under selv marchen, hvor jeg gik op foran og lod alle defilere forbi, for at kunne dementere mediernes evige og forudsigelige løgne om antallet. Vi ses om 14 dage 🙂

   • Jeanette Hansen

    En anonyms kommentar giver jeg ikke meget for. Gad vide hvorfor folk som dig finder det nødvending at komme med løgne overfor dem man er uenige med istedet for at argumentere for jeres sag på en ordentlig måde. Måske fordi argumenterne er sluppet op 🙂
    Det bliver svært for dig at begå dig i samfundet med den indstilling, bortset fra at du sikkert kan få et godtlønnet job som journalist :-D.
    Jeg har sgu ondt af dig….

   • Lars Østergaard

    Igen en tumpe fra det voldsparate enhedslisten. Hvis du har talt 25-30 mand var det da resten af os gik på værtshus og fik en kop kaffe og diskuterede demonstrationen. Har set et billede taget højt oppe fra hvor vi ikke er flere og det var da de fleste af os var gået på værtshus og afrundede denne dejlige dag.
    Aviserne skrev at moddemonstrationen var flere. Det er noget vås. Vi havde selv folk derovre og se hvad det var for nogle folk der går ind for terror, vold og mere islam i Danmark. Det var dejligt at se at der trods alt ikke var så mange af dem og at de fleste var Enhedslistens kernevælgere, unge naive piger fra gymnasiet og gamle betonkommunister på bistandshjælp.

 2. Sofus

  Godt gaaet SIAD…….. det er om at komme ud til smaabyerne og samle medlemmer der til naeste valg kan stemme paa det parti der kan og vil noget for Danmark.