Modstandsbevægelsen SIAD opfordrer til modstand

Det er DET der skal gøres nu!

Det er DET der skal gøres nu!


En af vore støtter J.L. har fundet sangen herunder frem fra gemmerne. En sang som er ligeså gældende nu som dengang. En sang der opfordrer til modstand mod den vold og terror, den danske befolkning var udsat for under 2. verdenskrig.

Idag er vi udsat for en ligeså ondskabsfuld besættelsesmagt som dengang, inviteret af danske politikere med en rygrad mere blød end spaghetti.

Nu er de – af danskerne – u-inviterede mennesker ved at lave vores pragtfulde Danmark om fra et smørhul – hvor de stærke hjalp de svage og hvor en af vores største styrker var, at vi stolede på hinanden – til det modsatte – en sort pøl hvor det menneskefjendske islam styrer danske gader og stræder og hvor danske unge som har lært at samarbejde og hjælpe alle “svage” tilsidst vil tabe til de hårdkogte muslimske unge, som ikke har lært noget om medlidenhed.

Danmark var et enestående homogent samfund, indtil politikerne tillod masseindvandring af demokrati-analfabeter fra lande, hvor svøben islam hersker. Disse mennesker er nu ved at smadre det Danmark vi kendte.
De får mere i bistand end danskerne, politikerne siger at de bare skal i arbejde, det samme gør de dumme journalister. Hvad med at tænke på de 51.000 danskere, der nu går fra dagpenge til kontanthjælp og mister bil og hus og meget mere, – skal de ikke i arbejde først?

Foruden demokrati-analfabeterne som igennem lang tid er slæbt hertil, slæber man nu flygtninge fra Syrien hertil. Folk som intet ved om Danmark, intet ved om hvordan man skal opføre sig og heller ikke får det at vide af de slappe og svage danske myndigheder. Når først de bliver familiesammenført, går det Danmark vi kender helt i hundene.

Derfor gælder det om at finde kampånden frem og her taler vi ikke om at bruge vold, men om at gøre modstand og det kan gøres på mange måder indenfor lovens rammer. Vis nu de gale politikere, at vi ønsker vores gode homogene samfund tilbage. Det samfund som hele verden talte begejstret om, men nu pgra et enkelt terrorangreb bliver frarådet at tage til. Hvad så når terrorangrebene tager til? – for det gør de. Vi så muslimsk Trossamfund sammen med 500 andre muslimer deltage i begravelsen af terroristen, der stod bag to danskeres død og nærmest gjorde ham til en martyr, for hvad han havde gjort. Det eneste vi hører i aviserne er, hvordan muslimer nu bliver forfulgt og terroriseret af danskere. Løgn fra ende til anden, det er medier og muslimer der i en samdrægtighed igen trækker “åh det er synd for os”-kortet, selvom det var danskerne der blev ramt af et terrorangreb.

Støt op om kampagnen Stop IS, Stop islamiseringen, IKKE MERE ISLAM! hvor vi demonstrerer i 24 danske byer inden vi når København til en kæmpe demonstration

Vi vil ikke have smadret vores land af islam, nu er det slut!

One comment

  1. Sofus

    Det er ikke saa meget at muslingerne ligger paa knae om fredagen , det er fakta at det er METAN gassen der er et problem. Den luftforudrening kommer Danmark nok aldrig over.
    Saa for miljoeets skyld………..bed dem om at flytte lidt sydpaa.