Læserne blogger: Afvæbning af hjemmeværnet – en national katastrofe

Artikel af M.J.

Så skal Hjemmeværnet amputeres ved at inddrage en vital del i deres våben, så de ikke kan anvendes, før disse udleveres fra centralt hold eller af centrale personer (befalingsmænd, der så eventuelt kan hente og udlevere)
Dette går dog udover beredskabet, et beredskab mange fjolser tror ikke er nødvendigt.
Kan INGEN se det!???
Der sker et terror anslag.
Og hvad er resultatet!
Afvæbning af hjemmeværnet!..

Kom ikke og sig at terroristerne ikke lykkes ud over alt forventning og ønske i at ændre og smadre vores samfund og tvinge os til at bukke os og ændre vaner, levevis og alskens andet!
De sejrer ad helvede til over os, gang på gang! bid for bid!..
Vi er feje får og hovedløse høns der er til grin! som nation og folk!

Muhamadanerne har vundet endnu en sejr over os, og skåret endnu en lille bid af vores samfund.

Men ja ja bare afvæbn folk og hjemmeværnet mm. det vil terroristerne mf. skraldgrine over! endnu en sejr til dem!
Endnu engang får deres handlinger os til at bukke os og tage den bagfra, ændre vores vaner og skikke og måder og ellers gøre tingene på mm.
Og denne gang, lykkedes det at røvrende hjemmeværnet! og dettes beredskab, der har eksisteret fint siden 1949.
Men det er jo også lige det de radigale og andre røde anti HJV og anti-nationale, anti-forsvar og den slags halv eller hel landsforrædere der gerne solgte os ud til Sovjet under den kolde krig (det er ikke glemt!) mf. har våde og liderlige drømme om!
Næste gang terrorister eller kriminelle skal bruge våben, ved de hvor de er! så smutter de bare indenom på en kasserne og henter dem og lidt til. Husker man Antvorskov Kaserne? Her nuppede man da lige i et hug mere end ellers stjålet fra HJV i hele dets levetid. HA!

Ja gør os alle til forsvarsløse, slagtefår, klar til slagtning!

NEJ! vi skal sgu ha RET! til at have våben til at forsvare os selv, imod what ever? (kriminalitet, krig, ufred, tyranni, terror mm.) her i Danmark.
Og i særdeleshed Hjemmeværnet!!
I Schweitz har alle der har aftjent værnepligt, deres udleverede våben med hjem bagefter, og er pr. automatik med i Hjemmeværnet.

Så i de fleste Schweitsiske hjem ligger der et automatgevær “under sengen”.
Det har der gjort stort set altid og det har aldrig været et problem.

Hvorfor så et problem her? er vi Danskere mere “hjerne-mongoler” og uansvarlige små psykopater end de er i Schweitz??
Ja det må vi jo åbenbart være efter de radikale, og nogle ”rødes” mening!??
En befolkning der ikke kan stoles på til at have våben, er lige til at lukke op og skide i!
Den fortjener ikke sin frihed eller eksistens.
Og en regering eller politikere der ikke stoler på befolkningen til at have våben endnu mere så!
Schweitz har en god våbenlov og en fin HJV ordning eller milits som de kalder det, og ikke synderlige problemer med det.
DET! kan vi lære af.

Vi har og tro mig vi får nok! alle brug for våben, mere og mere så som samfundet og ikke mindst verden omkring os udvikler sig (dette ikke mindst grundet politik som de radikale og de røde samt andre lignende fører og har ført på mange uheldige områder)
Enten det eller også være forsvarsløse slagtefår, der BLIVER slagtet! før eller siden.
Heldigvis kan man sagtens have civile våben hjemme med blot et jagttegn og eller et par års aktiv medlemskab af en skytteforening.

Hold da kæft jeg brækker mig over vores politikere, medier og alle tåber der ikke fatter en skid og sælger ud, dumme slagtefår, bæææ bæææ bæææ!!!

HJV er det allerbedste beredskab vi har, der kan stille klare som ud af det blå med mellem en og to timers varsel og for nogen endnu mindre.
Et uforudsigeligt beredskab, ingen ved hvor de har og lige kan slå ud i et “surprise” angreb eller anslag.
Og som kan klare alle opgaver, støtte til Politi og beredskabsstyrelsen, og har undergået noget af samme uddannelse og øvet med disse.

Og de kan som ingen andre af disse kan, ja selv ikke det alm. Politi når vi ser bort fra indsatsstyrken, der er af begrænset størrelse, indsættes væbnet med en stærk bevæbning der overgår selv indsatsstyrken, for at kunne forsvare sig selv og eller andre, her under både politiet, beredskabsstyrelsen, falk og redningskorps og brandvæsen, samt civile, under løsning af opgaver.
Et veltrænet og formidabelt beredskab med evner der strækker over alle de andres og lidt til, og som gør at vi er i stand til at modstå stort set hvad som helst tænkeligt.
Et beredskab vi heldigvis aldrig har haft brug for i det omfang det reelt kan dække over.
Men fordi vi heldigvis ikke har det, vil kun en tåbe tro at det aldrig kan ske.
“Better safe then sorry”.
Sorry, ja det var vi 9 april 1940.
Kun et fjols tror skråsikkert at det aldrig kan ske igen.
Trusselsbilledet og niveauet kan ændre sig på få måneder ned til uger, og internt kan der ske ting mange slet ikke ønsker at forestille sig.

Våbnene gør HJV istand til at operere eller støtte så der kan laves indsats hvor ingen andre kan og under trusler hvor end ikke politiet kan og hvor disse slet ikke slår til.
Og selv om det virker fjernt og for nogen måske usandsynligt? ja så vil kun en tåbe helt afskrive muligheden.
9/11 var også utænkelig indtil 9/12, ja selv 9 april 1940, troede man ikke (Engelske Chamberlain havde jo et stykke papir med en underskrift og garanti for fred i vores tid)
På sit højeste var der 55000 folk i HJV med våben og alt.
Havde de været der i 1940, havde modstandskampen set noget anderledes ud og startet noget før (ja selv med under halvdelen af det vi har nu) også selv om det var gået på samme måde og hæren slået ud som den blev, både af Tyskerne og egen regering.
Centralisering er et onde, og centrale våbenlagre kan efterlade folk med tomme hænder, når og eller hvis “shit hits the fan”..
Det gør sårbar!
Og det skal vi ikke være, under nogen omstændigheder eller uanset hvilket trusselsbillede der er!
Altid klar og med optimal beredskab og kapacitet uanset hvad?
Vi har ikke råd til andet nogensinde!
Kun en tåbe tror andet!