Læserbrev til Ringkøbing/Skjern Dagblad som ikke er blevet bragt

Ringkøbing-Skjern-DagbladetRingkøbing/Skjern Dagblad er ligeså forudsigelig som medierne generelt. I hver by vi har været for at demonstrere, har debatten kørt på de lokale medier og Ringkøbing er ingen undtagelse.

Der har (selvfølgelig) været harmdirrende læserbreve imod IKKE MERE ISLAM! demonstrationerne og man bliver som sædvanligt skudt alt muligt i skoene  – og løjet om når argumenterne slipper op – fordi man står op for sit fædreland.

Jeg har svaret på de læserbreve der har været, men det sidste svar jeg sendte ind, har avisen ikke bragt. Det er ellers et meget godt svar på en af de tossegode danskere, som er parate til at inkludere alt og alle i samfundet – uden tanke for vores børn og børnebørns fremtid – bare for at kunne pleje deres eget ego og fremstå som en inkluderende og tolerant person.

Avisen vil altså ikke bringe mit svar men hellere lade alle de tossegodes læserbreve stå øverst på debatsiden, derfor bringer jeg mit svar her:

Erik Skov Bertelsen beder mig vågne op

Det er jo det jeg er! Det er det SIAD er! Det er det de partier og organisationer der støtter op omkring kampagnen Ikke mere islam! er! Og det vi er vågnet op til, er en nærmest mareridtsagtig situation, hvor tåbelige og godtroende danskere har hjulpet islam med at få fodfæste i Danmark.

Det var ikke muslimerne, der først forlangte badedage for kvindelige muslimer, hvor kun de er i svømmehallen, det var tåbelige og naive danskere. Det var heller ikke muslimer, der først indførte, at man ikke måtte få svinekød i de danske institutioner, det var tåbelige og naive danskere. Det var heller ikke muslimer, der krævede, at der blev indført forældresamtaler i skolerne kun for kvinder, fordi muslimske kvinder ikke må være sammen med mænd, det var dumme og naive danskere, der på den måde var med til at lave et parallelsamfund.

At kravene nu kommer væltende fra muslimerne er da ikke mærkeligt, når danskerne selv har vist sig mere end villige til at følge krav fra en 1400 år gammel overtro. Nogle af de krav var fjernelse af kors fra kapeller, ophængning af forhæng i svømmehallers badeafdeling fordi muslimske mænd ikke må vise sig nøgne for andre mænd, da de efter eget udsagn kan få forkerte lyster. De har fået fjernet nogle af korsene og de har fået forhæng i badeafdelingerne. Listen er lang. Læs den her:
https://siaddk.wordpress.com/2015/03/15/den-fatale-og-gradvise-aendring-af-vores-samfund/

Ang. at Bertelsen kalder os racistiske viser hvor lidt han egentlig har sat sig ind i sagen.
SIAD går slet ikke op i farver eller menneskeracer, som må være det Bertelsen mener, idet han bruger det efterhånden meget fortærskede udtryk racistisk, som alle der er imod islam i Danmark får skudt i skoene. Nu skal man også huske på, at islam ikke er en race og derfor er Bertelsens skældsord helt hen i vejret, da SIAD kun er imod islam. Intet andet.

Vi har heller ikke noget imod nogen fra andre lande, der bosætter sig her i landet, hvis de vil indordne sig, ligesom de vietnamesiske bådflygtninge har gjort og som serbiske tilflyttere har gjort i Danmark, men vi har noget imod muslimske tilflyttere, som bringer deres overtro i mere end én forstand til Danmark. Overtro fordi islam er opfundet i den såkaldte profet Muhammeds hjerne og overtro fordi muslimer er overmennesker i forhold til alle, der ikke er muslimer. Islam er ikke forenligt med det danske demokrati.

Ang. hvem vi ønsker udsendt på den øde ø for hurtigst mulig hjemrejse til eget land uanset indskudte sætninger og hvad Bertelsen ellers finder på for at sløre, at han har løjet i avisen, så ønsker vi alle dem, der ikke vil demokratiet og ikke vil indordne sig under danske love og regler ud af landet hurtigst muligt. Det kan kun gå for langsomt.

Men Bertelsen har altså gjort sig til fortaler for islam, når han vil bekæmpe SIAD. For det eneste vi bekæmper er islam. Ikke det enkelte menneske.

Anders Gravers

——————————————————————————————————–

Har man login kan man se læserbrevene her:
http://dagbladetringskjern.dk/laeserbrev

2 comments

  1. Michael Unna

    Er man Nazist eller racist fordi man advare og bekæmper en religion som har samme Jødehad, og som Hitler beundrede (læs Albert Speers erindringer)? Det er nærmest tragikomisk hvordan kulturrelativister kan forsvare en en totalitær-usekulær diktatorreligion, imens dem som ligesom Sofie Scholl fra “Die weissen rosen” som sætter livet på spil for at forsvare vores frihed, hetzes imod. Jeg må inddrømme jeg har fået afgrundsdyb foragt overfor den islamleflende kulturradikale presse og de selvfrelste idioter fra kulturnaivisternes drømme morals fåreflok som reagere som pavlovs hunde fra den officielle mening.
    Det er jo ikke SIAD der deler mennesker op i -rene/urene- tro/vantro- eller som forsætslig skaber humankatastrofer og fordummende undertrykkelse på verdensplan. De ovennævnte idioter er at sammenligne med dem som samarbejde med Naziregimet i 30 erne, og dem som gjorde det dengang er endda etisk og moralsk bedrestillet ind de selvfrelste idioter, fordi man dengang ikke have internet , TV eller anden mulighed for at orientere sig om konsekvensen. Jeg skammer mig inderligt over min nutids leflen for en fordummende undertrykkende- usekuær diktatorreligion- som Hitler beundrede.