Ringkøbing IKKE MERE ISLAM! demo gennemført

ringkoebing_luftfoto
Vi var i forvejen adviseret om, at mange af vores faste demonstranter ikke kom med til Ringkøbing af mange gyldige årsager. Der var dog også nogle, der mente, at det var for langt at køre til Ringkøbing. Det mener vi i Ikke mere islam! ikke er en gyldig grund, da islamiseringen er hele Danmarks problem – også de byer der ligger udenfor alfarvej.
Samtidig har Ringkøbing/Skjern Dagblad ved at tillade moddemonstranternes helt horrible dæmonisering været med til at holde mange Ringkøbing-borgere væk, det fik vi at vide af flere borgere, der var tilstede. Ringkøbing/Skjern Dagblad har vist, at de er FOR at Danmark bliver islamiseret, ved klart at vise hvilken side de er på.

Trods at vi vidste at vi ville blive få, er det vigtigt at vi holder kedlen på lokomotivet varmt, så det altid er køreklart. Derfor aflyste vi selvfølgelig ikke demonstrationen. Vores demonstrationer bliver gennemført uanset hvad fordi – uanset om vi er få eller mange, sandheden er den samme.

Men tiden er nu inde til at vi forpligter hinanden – os der har set faren omkring islam. Støt op om demonstrationerne ved enten at komme og altid prøve at tage flere med og få dem til at gøre det samme.Vi valgte at droppe marchen idet vi kun var 30 personer. Det var lige lidt nok til at gennemføre en march.

Der blev derimod afholdt tre gode taler. Formand for Fremskridtspartiet Niels Højland holdt en fantastisk god tale. Vi kan desværre ikke gengive den, da den ikke var skrevet ned. Niels Højlands tale drejede sig om de manglende krav der bliver stillet til indvandrerne til Danmark og den sløsede omgang med uddeling af statsborgerskaber. Markus fra Fremskridtspartiets bestyrelse holdt ligeledes en fremragende tale, den offentliggør vi hurtigst muligt.
Formand for SIAD Anders Gravers takkede de få men modige og stålfaste demonstranter og bad dem om ikke at være mismodige ang. fremmødet, idet det tyske Pegida mange gange i begyndelsen havde været nede på 30-50 deltagere og idag tæller de til tider 25-30.000.

Så det er kun at fortsætte og have målet for øje – at vise politikerne og løgnemedierne at vi ikke giver op i kampen for vores lands overlevelse, uanset hvad vi måtte komme ud for. Så nu er målet at forpligte hinanden til at gøre demonstrationerne større og større.
Vi har endnu ikke besluttet hvor den næste demo skal være d. 30. marts, men det kommer i løbet af dagen.

2 comments

 1. Jeanette Hansen

  Vel var vi ikke mange til demonstrationen i Ringkøbing, og hvad så?? Jeg så da selvfølgelig gerne at alle dem jeg kender, og det er ikke så få, og som er enige med mig om at vi skal have stoppet islamiseringen , dukkede op, selvfølgelig gjorde jeg det, men husk nu som en så klogt sagde til demoen: Om vi er mange eller få, sandheden er stadig den samme! Det er vigtigt at huske på i denne kamp!
  Vi kan jo ikke tvinge alle dem som er enige med os ud på gaden. De fleste jeg kender er ærlige og siger at de ikke tør. Ikke så meget pgra den ballade der kan opstå hvis politiet pludselig ikke kan holde moddemonstranter væk fra os, for politiet har jo vist gang på gang at de magter opgaven til UG, men mere fordi de er bange for at blive genkendt af arbejdsgivere og naboer etc. De er simpelthen bange for at miste job og at blive hængt ud i den offentlige gabestok. Skræmmende at vi er kommet dertil at vi ikke tør bruge vores ytringsfrihed – når det tilmed er for at VÆRNE om DANMARK og at ville DEMOKRATI, FRED og SAMHØRIGHED.

  Ja det er grotesk at man kan risikere at blive hængt ud for at ville sørge for at ens børn og børnebørn kan vokse op i et trygt og dejligt samfund som vi selv voksede op i. Jeg risikerer da også at blive hængt ud, men jeg har set nødvendigheden af at vælge side og har taget beslutningen om at gøre det offentligt.
  Folk har åbenbart brug for rollemodeller og uden at skulle lyde blæret så er jeg godt klar over at der er mange i min omgangskreds som beundrer mit mod og min frygtløshed og som ville ønske de turde gøre det samme. Jeg bliver ved, med den viden at min vedholdenhed hen ad vejen får de andre som endnu ikke tør til at slutte sig til os. Os der går med er rollemodeller for kampen for Danmark og vi har noget at være stolte af! Hold ud og se at det nytter. FOR DANMARK og FOLKET.

 2. FALK

  Så var det Ringkøbing.
  Anders Gravers var der, – jeg var der, flere andre var der, men alt for få var der.
  Niels Højland og Markus Højland fra Fremskridts Partiet var der, gode og relevante indlæg fra dem alle var der – men alt for lidt og for få andre var der !
  Jeg vil antage at der var knap 30 personer som var der, personer der var kommet fra alle egne af landet, bare for at være der !
  De var kørt langt, hæderlige målrettede folk, fra nær og fjern, folk som stiller op for deres land, som udstiller deres utilfredshed, og som står på mål for tilsvininger af alle slags, drevet frem af et hadefuldt og løgnagtigt pressekorps – de var der.
  Intet er grimmere end et kuet folk – især når det er det folk man selv er formet af – så er det meget grimt.
  Men Intet kan vel være mere rigtigt, end at stille sig op i forsvaret for den kuede – bringe næring til fornyet tro på – at det kan betale sig, at der er noget at kæmpe for, i en kamp som KAN vindes, men som VIL blive tabt, hvis ikke vi er nok, der er der.
  Først når alle der deler denne sag – forstår at hver enkel af os, er det der skal til for at lykkes – først der vil vi vinde vores sag.
  Sker dette ikke – hvis der ikke er nok af os, som meget hurtigt forstår hvor vigtige vi hver især er – og kommer tilstede der hvor de andre af os er – ja så vil vi med SIKKERHED, alle være der, når skuden synker.
  Vi skal alle – alle som læser dette – give håndslag på, at VI næste gang – om 14 dage, mandag den 30 marts, ikke alene kommer til stede, men at hver eneste af os, tager mindst en person med, en person som er der, en person som støtter vores sag, for vi ved at mange, ja måske endog flertallet – støtter vores sag – men bare ikke er der.
  Husk – hvis 30 personer tager en ven med, som gør det samme, med sine venner, der tager deres venner med – så vil vi på rekordtid blive så mange, at vi med usvigelig sikkerhed ikke bare bliver hørt, men taget til indtægt.
  Hvis jeg er lykkedes med mit budskab – og det vil tiden vise – ja så har netop du forstået, at forandringen, det store gennembrud –
  ikke kommer fra Anders, ikke kommer fra Niels eller Markus Højland, ikke kommer fra mig – men helt og aldeles fra DIG.
  Ansvaret er derfor DIT.