KÆRE ALLE STØTTER – SÅ ER DET HORSENS NÆSTE GANG

Torvet_Horsens_kort
Så er det besluttet at den næste demonstration i rækken bliver i Horsens.

Det skulle være nemt for de fleste at komme dertil, så kom frisk d. 30 marts kl. 18!

STÅ OP FOR DANMARK – uanset hvor du bor i Danmark, så er hele Danmark dit.

Nu gælder det om at ALLE der har indset hvad der er ved at ske med dette land pgra islams indflydelse dukker op til denne demonstration.
Vi har sat rammerne for denne demonstration, men det er DIN demonstration for DIT land.
Duk op uanset hvor du bor i landet. Det gælder om at vi bliver så mange som muligt der står op for vores land.
Denne gang er der ingen nuværende politikere der kan redde dig, der er heller ingen USA eller England der kommer og redder os denne gang, de har rigeligt med at redde sig selv.
Så derfor: Mød op og vis politikerne og løgnepressen at vi mener det!
Vi samler folk nu til en kæmpe demonstration sidst på året.

Læs, print og del invitation ud i Horsens området og alle byerne omkring:

https://siaddk.files.wordpress.com/2015/03/invitation_horsens.pdf

————————————————————————————————–

GODT NYT for vores demoer fremover!

Næste gang i Horsens har vi fået doneret et lyd- og musikanlæg. Vi er også blevet doneret en fremviser og en stor-skærm, så lad os lave det til en folkefest i Horsens!
Der vil også blive serveret kaffe og kanelkringler doneret af venlige mennesker.

————————————————————————————————–

SIAD-Info om vores demonstrationer:

Efterhånden som vi bliver flere og flere der vil deltage i IKKE MERE ISLAM demonstrationerne vokser behovet for hjælp til at få demonstrationerne til at fungere optimalt.

1) Vi har behov for et lille roadie-team, der kan sætte højttaler/musikanlæg op og vores storskærm til projektor. En eller to mand vil kunne gøre det, men det er jo ikke altid at man kan deltage, så derfor et team på 5-10 personer der kan fordele arbejdet imellem sig til de forskellige demonstrationer, vil være godt.

2) Derforuden søger vi folk der har forstand på at lave video til os, som skal vises på stor-skærmen.

3) Der bliver også arbejdet på at få et brassband op at stå til brug for demonstrationerne, så kan du spille et instrument og har lyst, så henvend dig.

4) Vi arbejder også på at få en motorcykeldivision op at stå til at køre med i demonstrationerne. Har du motorcykel og er interesseret så sig til.

Hvis du ellers synes du har noget du kan bidrage med på den ene eller anden måde, så lad høre fra dig. Jo flere vi er aktive i arrangementet des bedre 🙂

Glæder os til at se dig/jer i Horsens d. 30. marts kl. 18!

One comment

  1. Michael Unna

    Grunden til at Den russiske ambassadør truer Danmark med atomvåben er …fordi integrationen af russerne er slået fejl i Danmark. vi respektere selvfølgelig (modstandsløst) den store russiske og kommunistiske fortid…..men der må være tale om en misforståelse, som nok kan rettes ud, hvis vi integrere russerne noget mere internationalt i Danmark. Hvis vi nu gør det til en hovedregel at vi altid servere Borch i alle børnehaver og vuggestuer. vi må i den situation oprette et særligt russisk integrationsministerium (før muslimerne kom til Danmark eksisterede ordet Integration slet ikke som begreb, og der blev slet ikke talt om at oprette et særligt ministerium i den anledning), hvor der optrædes med benspjætdanse og sørgmodige sange fra sirbirjen og vodka…….hvor får jeg den slags geniale konfliktløsningsmodeller fra? 🙂 🙂 🙂