Det muslimske offerkort trækkes igen og igen i løgne-pressen

Islam trækker igen og igen offerkortet. Senest har muslimerne haft den frækhed at trække det efter terrorangrebet.

Islam trækker igen og igen offerkortet. Senest har muslimerne haft den frækhed at trække det efter terrorangrebet.

Islam bruger enhver modstand til at svinge sig højre op med.
Seneste eks. er terrorangrebet. Der burde have været en opstand mod islam efter terror-angrebet, men istedet har muslimerne godt hjulpet af den danske løgne-presse fået lov til at trække deres evindelige offerkort!

Vi har hørt rigtig meget om hvor synd det er for muslimerne efter terrorangrebet men hvor er historierne om ofrene for terrorangrebet?, hvor er historierne om hvor utrygge danskerne er efter terrorangrebet?, hvor er historierne om hvordan andre landes regeringer advarer om at rejse til Danmark?, hvor er historierne om hvor meget terrorangrebet kommer til at betyde for turismen til Danmark her til sommer?.

6 comments

 1. Anonym

  Den som lever fortiden…..har ingen fremtid, I DANMARK

  Sandheden kan ikke aendres………det kan derimod usandheden.

  Lad ungerne vaere i fred, til de bliver voksne,

  Religion = ingen hjerne………….Hjerne = ingen religion. Problemet loest.

  Metan gas……. det er et problem.

 2. Michael Unna

  Hør nu her. Hvis man kritisere den religion som er inspiration og helt og aldeles direkte opfordre til terror ved dens bogstavstro tolkning….Jamen så er man islamofob….(hvilket vel er et sundhedstegn, hvis man vil forsvare den frihed vi har). så vil pressen hyle frem og tilbage over alle de flinke nazister der….undskyld…muslimer der også eksistere og de så skulle være ofre, imens man totalt neglisiere den undertrykkelse og de forbrydelser kristne og jøder udsættes for eller andre som ikke gider følge en fordummende såkaldt ondskabsfuld profet. Pressen er for det meste de værste til at neglisiere og lyve i den forbindelse.

  OK. At man er født ind i den religion, kan man ikke gøre for. Det er ikke dem som er født ind i den sammenhæng som man kan anklage. Børn er altid uskyldige i den sammenhæng, men man kan dælme rimeligt nok lægge dem for had, som voksne uden at have haft forbindelse med denne modbydelige undertrykkende fordummende usekulære diktatorreligion, direkte understøtter den. Det er rimeligt de spyttes ud til et Saudisk lignende regime (Uffe Ellemann Jensen f.eks).

  Man kan altid nuancere et sværd eller en sten, men man skal ikke acceptere den unødvendige undertrykkelse og modbydelighed den skaber. Ellers har vi selv fortjent at leve under den, og det kan vi ikke være bekendt overfor vores børn.

 3. Johanne Rao Jensen

  Stop nu med at generalisere! I skaber selv de mennesker, i frygter, ved at være så unuancerede. Det er en skam.

  • FALK

   Hvem generaliserer – hvem skaber frygten ?

   Ved at påstå at man er unuanceret når man adresserer de problemer som indvandringen fra især muslimske lande skaber – ja så udstiller man hvor dum man selv er, eller også udstiller man i fuldt lys at man vil skævvride debatten.

   Når der fremføres eksempler på de utallige, og helt usandsynligt mange overgreb, og lovovertrædelser som især mennesker med netop muslimsk baggrund afstedkommer, både her i landet, Og alle andre steder, så er det oplagt for enhver, bare nogenlunde begavet – at det ikke gælder alle – dem der ikke har gjort noget galt,, de har jo ikke gjort noget galt.

   Men man blander ikke velgennemførte flyvninger ind i en debat om flysikkerhed.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Johanne Rao Jensen, du hører tydeligvis til hos over-Danmark. Alle dem der har deres på det tørre har nemt ved at kritisere dem der lever med problemerne til hverdag. Mange danskere i ghettoerne er blevet jaget væk, fordi de er vantro – hjemløse alkoholikere er jaget vildt af muslimske unge – bøssetæskning er nu en af de største hatecrimes i København og andre storbyer i Europa, men alle de problemer er måske kommet fordi et lille fåtal af danskere har fået åbnet deres øjne og dermed ved deres generaliseringer har skabt problemerne?