SIAD mener også at Socialdemokraternes kampagne er racistisk

socialdemokraterne_kampagne
SF’s svenske søsterparti Vänsterpartiets afdeling i Malmø mener at det danske Socialdemokraternes nye kampagne er racistisk. Generalsekretæren for Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl, langer også hårdt ud efter Socialdemokraterne fordi han mener det hindrer folk, der har behov for hjælp til at komme til Danmark.

SIAD mener også at Socialdemokratiets kampagne er Racistisk!!

– Over for danskerne! Vi har 51.000 danskere der går fra dagpenge til bistandshjælp og derved mister mange danskere hus og hjem.
Socialdemokratiet er Racistisk over egne landsmænd, hvorfor skal tilløbende muslimer have danskernes arbejde?
Men en typisk tendens hos over-Danmark, de meler deres egen kage og så helst under-Danmark skiftet ud med koranslaver.

Læs her:
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2015/03/23/074517.htm

5 comments

 1. Michael Unna

  Jeg tror nok regeringen for alvor vil komme Radikaliseringen til livs ( ifængslerne). De vil med en jernnæve slå i bordet, og så…vil de nedsætte et udvalg, som skal sammensætte en kommission, der skal nedsætte en undersøgelsesekspedition, som via nyheder og spørgeskemaer skal undersøge, hvor mange muslimer der bliver radikaliseret rundt omkring. Pågældende spørgeskemaer vil blive sendt til forskellige mooskeer, …f.eks Grimshøjmooskeen, hvor dets medlemmer vil blive spurgt om de er blevet radikaliseret (af Mariamme Jelved eller andre i god Dialogisering med islamister), og så vil pågældende skemaers tilbagemelding blive gransket i over et år, og der vil så blive draget en konklusion, som vil blive medlt tilbage til kommisionen, som vil granske konklusionen, som efter et par måneder vil tilbagesende en tilkendegivelse til udvalget, som vil give en tilbagemelding til regeringens spindoktorere og embedsmænd, inden politikerne vil få et eventuelt resultat at vide………man skal ikke sige de ikke gør noget i den ventende fase.

 2. FALK

  Anonym ! jeg tror det vil tjene, – hvad jeg opfatter som vort fælles mål – langt langt bedre, hvis du kunne lykkes med at rykke dig lidt i debatten.

 3. FALK

  Selvfølgelig er Socialdemokratiet racistisk – andet er jo ikke en mulighed, styret af de radikale som de er, det mest dansk fjendtlige sammenrend der findes i vor midte.

  Tror nogen virkeligt på – at hårdt arbejdende socialdemokrater – lastbilchauffører, vejarbejdere, maskinoperatører, kassedamer og lagerarbejdere, syntes det er en rigtig god ide, at smøre de allerede pivåbne grænser, så flere kan slippe ind, og tømme de kasser, som især er blevet fyldt op af dem med de krumme rygge, dem der arbejder for føden.

  Det burde være åbenlyst for enhver – at svaret er et rungende nej, – et nej til flere dovne skaffere i vort land – det er derfor Socialdemokraterne vil tabe valget med et brag, uanset hvad løgnepressen forsøger at bilde os ind.

 4. Anonym

  Som sagt, det er ikke saa meget det at de beder om fredagen………….det er al den METAN gas de udloeser.

  Kan du taenke dig den maengde der kommer fra ca. 500 millioner paa een gang.

  OG DET ER UDEN AT ARBEJDE.!!!