Mød talrigt op idag i Horsens til IKKE MERE ISLAM!’s demo

IKKE MERE ISLAM! demo Horsens.

IKKE MERE ISLAM! demo Horsens.

Idag mandag d. 30. marts afholder IKKE MERE ISLAM! demonstration/fakkeltog i Horsens på Torvet ved Vor Frelsers Kirke kl. 18.

Duk op og vis din utilfredshed over islamiseringen af Danmark. Vær med til at vise den muslimske samarbejdsregering, at vi er meget utilfredse over at tilløbende muslimer har fået flere rettigheder end danskerne og behandles bedre af staten Danmark end danskerne selv.

Hvis du ikke viser, at du er utilfreds, bliver det bare værre og værre. Over-Danmark er ved at skifte danskerne ud med demokratianalfabeter. 51.000 danskere går fra dagpenge til kontanthjælp og risikerer nu at miste alt man har samlet sammen. Flygtninge og andre muslimske immigranter får derimod både arbejde og luksus-lejligheder og luksus-sommerhuse, mens danskerne er arbejdsløse og står skrevet op til boliger i lang tid før man kan få noget.

Så – duk op og vis løgne-medierne og politikerne at vi har fået nok!

4 comments

 1. FALK

  En muslim der lyver – ikke noget særsyn – men der var langt mere end 30 til demoen i Horsens idag.

  Det største problem er – at samfunds understyrterne – danskerne iblandt os, gøgeungerne som støtter det muslimske sammenrend, de importerede terrorister – var langt flere end os.

  Men du bør aldrig glemme – at den der ler sidst, ler bedst.

  • Anonym

   Jeg er vist ikke mere muslim end du er.
   I er til grin I hele landet, for at puste jer op og lyve jer til mere end I er. Jeg har været der.
   Tror I virkelig folk hopper på nynazistiske propaganda, med Adolf Gravers som en parodi på Hitler. Han mangler lige overskægget, men vanviddet lyser ham ud af øjnene, sammen med resten af jer landsforrædere. Troede ellers at alle blev skudt efter befrielsen, men nogle af jeres ophav, har åbenbart formået at bringe idiotien videre.
   Det er ekstremister der er farlige, både jer og Isis.
   Den eneste latter der kommer fra jer er vanviddets.
   Nu er jeg forresten spændt på hvor længe kommentaren får lov at blive. I har jo ry for at slette alt det der ikke passer ind i jeres boble.

 2. Michael Unna

  Jeg kan til beroligelse af SIAD sympatisører fremhæve denne yderst intelligente interviewer teknik af en genistreg, som DhimmiRadio (DR) for Danskere via Deres nyheder har begået. DR har interviewet flere hjemvendte syriensvoldspsykopater (i ved dem som kæmper for slaveri af kvinder og slår dem ihjel som ikke tænker som dem, og Deres statslige forbillede), og tænk sig- på spørgsmålet om de ville begå terror i Danmark, var der ikke …én eneste som sagde at de ville….Enhver idiot ved jo selvfølgelig godt, at hvis man interviewer en voldspsykopat som ellers støtter terror, ville vedkomne selvfølgelig bryde sammen og tilstå at vedkomne har tænkt sig at begå terror, når DR med journalister og reklame stiller op og interviewer ud til offentligheden. Det siger jo sig selv, hvis vedkomne havde tænkt sig at begå terror. DR spørger dig! Tilstå hvis du vil begå en forbrydelse. MEN IKKE EN ENESTE sagde at de havde tænkt sig at begå terror i Danmark. Man må virkelig beundre DR for institutionens intelligens i spørgsmål til voldspsykopater.

 3. FALK

  Bliver vi mange idag – har du taget udfordringen op – har du erkendt at forandringerne skal komme, ved at du selv deltager i disse demoer, støtter du sagen – eller snakker du bare ?

  Har du erkendt – at det er usselt at sidde hjemme ved køkkenbordet og begræde den situation vort land er blevet bragt i,
  med støtte fra bedrageriske politikere på begge fløje i dansk politik.

  Har du erkendt, at man for at blive hørt tydeligt nok – skal være mange.

  Har du erkendt – at for blive 1000 – 5000 – eller meget gerne endnu flere til disse demoer – så er det nødvendigt at du rejser dig, ringer til en ven som gerne vil med, og begir dig til Horsens I DAG

  Har du erkendt – at det er pinligt, og at du er medskyldig i – at moddemonstrationen, ofte er større en hoveddemonstrationen.

  Har du erkendt, at det er fordi dine modstandere har mere kampgejst end dig – de kæmper nemlig for at tage noget som du har.

  Har du erkendt at det er nødvendigt at kæmpe.

  Har du erkendt at hvis lige netop du ikke dukker op til demo idag – og om 14 dage – og hver gang, så vil dine modstandere lykkes
  med at tage det fra dig du har.

  Har du erkendt, at du bør møde op idag.

  Ses vi ??