IKKE MERE ISLAM! kampagnen inviterer til demonstration mod islamiseringen

IKKE MERE ISLAM! demo Kolding.

IKKE MERE ISLAM! demo Kolding.

Kolding, Akseltorv, d. 13. april kl. 18.

D. 8. demonstration i vores demonstrationsrække der bliver på 25 stk. i år, bliver denne gang i Kolding. Vi har informeret Sydøstjyllands Politi om at vi demonstrerer d. 13. april på Akseltorv og vi har ansøgt kommunen om lån af torvet.

Nu er det virkeligt vigtigt at vi bliver mange til denne demo så vi opfordrer alle medlemmer i vores grupper om at komme og ikke bare komme selv, men virke som ambassadør for sagen og fortælle alle hvor vigtigt det er nu at vise politikerne, at vi har fået nok af den snigende islamisering, der er foregået af Danmark de sidste 30-35 år.
Så overtal alle dem du kender om at komme med dig – DIN indsats tæller! Der er mange der siger at de er bange for at deltage, så overbevis dem om at vi har politiet til at passe på os, og det har de gjort de sidste 7 gange. Også i selve demonstrationen passer vi på hinanden, så der er ikke grund til at frygte noget.

Vi har også en invitations-flyer som vi vil bede folk der bor i Kolding og omegn om at dele ud i Kolding eller sætte op som plakat eller dele flyeren ud i indkøbscentre. Samtidig kan man i omegnsbyerne dele flyeren ud i brevkasser og brevsprækker. Det er en af de ting vi ikke har været gode nok til de sidste par gange. Det fungerede rigtigt godt i Esbjerg, hvor flere dedikerede folk delte ud i indkøbscentre og dermed fik aktiveret rigtigt mange. Det så vi på deltagerantallet til Esbjerg demoen.

Print invitations-flyeren ud her:
https://siaddk.files.wordpress.com/2015/03/invitation_kolding1.pdf

2 comments

  1. Anonym

    Tak for den opvisning det vist blot var, da feks siad går en tur i Horsens, og benytter sin ytringsfrihed og på almindeligvis taler høfligt, meen! Jeg har nu ad flere gange oplevet den hadske ordveksling der forsøges at piskes op, som om at Danskerne ikke må nævne ordet Dansk længere, at vi ikke må tale om hvad muslimer kan/vil og ikke mindst gør i værste fald! Nu ser jeg i medier at der slåes ihjel på ikke muslimer, og så står danskerne og råber og sviner almindelige mennesker til herhjemme alligevel, fordi der påpeges og gøres opmærksom på det skrækscenarie vi en dag selv skal feje op efter her i Danmark? Tag jeg sammen og vær kritiske i stedet for det medløberi i antidanskere gør overfor de røde og Islam!
    Værn om dit folk! værn om din arv! værn om dit fædreland!

  2. Michael Unna

    Nu her dags dato den første i den nye måned. Er det godt at få at vide at Anders Gravesen har fået SIAD til at konsultere en Imam, som kan være behjælpelig med hvordan man bedst kan bekæmpe Islam med argumenter. Det er ganske i tråd med De Radikale som sikkert også vil have Imamer til at hjælpe imod radikalisering (altså at bekæmpe sig selv) af muslimer i fængslerne. På den måde vil Dagbladet Politiken være der og interviewe SIAD og dermed give SIAD lidt mere reklame-ganske i Tøger Seidenfadens gamle ånd- på de mere Salonfæhrige gulve. 🙂 🙂 🙂 . God påske. 🙂