Stormende kold men vellykket demo i Horsens

demo1_red
Ca. 75 danskere stod op for Danmark og gik en dejlig spadseretur for frihed og demokrati, ytringsfrihed og for at stoppe den pågående islamisering af vores land.

Politiet holdt moddemonstrationen væk fra IKKE MERE ISLAM!’s demonstration, men en flok muslimer fik lov til at komme betænkeligt tæt på demoen. Først reagerede politiet ikke på vores klage, men så kom der skred i tingene og politibetjente i civil fik dem fjernet. De hørte til den gruppe der senere kørte forbi i bil og råbte “Sharia-stat i Danmark!”

Vores spadseretur foregik i fred og ro, men vi blev et stykke af vejen fulgt af sortklædte autonome, der pludselig blev stoppet da en af politiets mandskabsvogne standsede og ud af bilen væltede betjente, der i en ruf fik stoppet de sortklædte uromagere.

Under spadsereturen var det kun dannebrog der blev luftet, det blæste og regnede for meget til at vi kunne holde ild i vores medbragte fakler. På vej ind på demonstrationspladsen skubbede en blåjakket Redox-fotograf der tog billeder af de tilstedeværende til Anders Gravers. Anders stod heldigvis godt fast, så det var Redox-fotografen der væltede lidt. Han havde bagefter den frækhed at sige, at det var Anders der havde skubbet til ham, men heldigvis så politiet episoden, så de vidste hvem der skubbede. Redox-fotografen blev vist udenfor demonstrationen.

Vel tilbage på demonstrationspladsen bød Anders Gravers velkommen til den 7. demonstration af IKKE MERE ISLAM!. Han talte i det nye anlæg, som er doneret til sagen. Vi takker meget for donationen.

På det tidspunkt kørte der nogle biler forbi med musikanlægget skruet op, hvor de to første biler spillede meget højt kattejammermusik fra Pakistan. Derefter kom der en bil fyldt op med langskæggede muslimer, der råbte “Sharia-stat i Danmark” De kom meget passende i Anders Gravers’ tale, hvor han talte om forskellen på den islamisering der er foregået de senere år, og så den modsatte situation for 30-40 år siden hvor Danmark stadig var et dansk land, hvor borgerne respekterede hinanden. Det har forandret sig meget – så meget at folk synes, at det er hverdag at muslimerne opfører sig sådan i Danmark. Flere og flere danskere føler sig fremmede i eget land. Anders’ tale i fuld længde følger.

Så var det Markus Højland, bestyrelsesmedlem i Fremskridtspartiet som holdt en fremragende ikke nedskrevet tale, vi prøver at gengive den i referatform imorgen.

Til sidst var det formanden for Fremskridtspartiet Niels Højland, der holdt en kanon tale, hvor han bl.a fortalte at Fremskridtspartiet nu havde åbnet op for at andre partier kunne stille op sammen med dem og opfordrede folk til at gøre en indsats for at få Fremskridtspartiet opstillingsberettiget til det kommende valg. Mere om det imorgen.

12 comments

 1. Rene

  Tak for sidst …
  En skam at flere ikke har modet eller er blevet for meget bekvemmelig …
  Husk at stå på mål for dine holdninger ….
  Ser frem til at møde endnu flere i Kolding om 14 dage …
  Endnu flere der vil stå fast om vores grundlovs værdier …
  Nyd dagen derude

 2. Michael Unna

  Tak til de to cirka 90 årige som deltog. Mit gæt er at det har været nogle der kunne huske 2 verdenskrigs eftergivelse fra det officielle Danmark overfor det totalitære Nazityskland. Min respekt for at de gennemførte turen. Hjertelig Tak for den moralske støtte. mvh Michael Unna

  • Anonym

   De fulgte jer rundt forat være sikker på at i forsvandt igen. Som da de fulgte jeres nazistfæller til dørs efter anden verdenskrig

   • Michael Unna

    Såvidt jeg ved så er det vist jer der er nazisterne i det her spil. Hitler var en stor beundre af Islam og dens fører ideologi. Han havde Stormuftien af Jerusalem – A Husseini -som protege i en lejlighed i Berlin, og citeret fra A speers erindringer- så mente han at det var en ulykke at Germanerne havde den falske religion- Muhammedanernes selvopofrelse ville passe bedre til os end kristendommens slappe tolerance- (et andet citat- hvem husker længere folkemordet på armenerne?).

    Vi deler ikke mennesker op i rene/urene-tro/vantro, som muhammedanere gør. Vi undertrykkker heller ikke kvinder på et shariajuridisk plan, og vi har heller ikke den Fører dyrkelse, som du åbenbart går i brenchen for´. Det kan du jo fortælle dine venner i Redox, kære -anonyme- nazist. …så kan du jo råbe-kun Islamister i vores gader-.

   • Michael Unna

    Derudover kunne du jo som -anonym- nazist spørge dig selv om, hvem der i dagens danmark truer jøderne? Her er du jo helt på bølgelængde med de bevidstløse Islamfanatiske muslimer, som vi andre kæmper imod. Men det rager vel dig (og Redox….som er et beskæftigelsesprojekt på venstrefløjen, nu hvor de ikke længere kan kæmpe imod de fæle kapitalister, og derfor bruger SIAD som -prygelknape( syndebuk)- for Deres frustrationer over ikke længere at have et klart fjendebillede. Det må vist være noget med at kæmpe for sharialov og anden undertrykkelse….og alle dem de ikke kan lide kalder de så racister i blinde, vel vidende at de bakkes op af Politiken, DR og andre kulturradikale idioter) en papand.
    Nuvel Danmark er et frit land, og Marxistisk folkeopium ( Karl Marx mente religion var opium for folket -i negativ betydning) skal da også have lov til at eksistere…det er Venstrefløjens egen sag. :-)- gir da gerne en øl til dem 🙂

   • Anonym

    Respekt for kvinder? Jeg har set SIAD skrive klamme so til en kvinde og hørt dem råbe lignende ting.
    Jeg er for mennesker og mod had. I kan kun hade.
    I ser ikke mennesket, kun religionen.
    I er ekstremister. Ekstremister er farlige, uanset religion.
    Isis er farlige fordi de er ekstremister, ikke fordi de er muslimer. Nazister er farlige, fordi de er ekstremister. SIAD ER FARLIGE FORDI DE ER EKSTREMISTER

   • Michael Unna

    du aner hverken hvad det ene eller andet er. Ekstremister? I forhold til hvad? Ja vi forholder og til Islam som religion. Islam er i bund og grund en -usekulære diktatorreligion- som er totalt blottet for samvittighed på menneskeligt plan.
    Må jeg anbefale dig at gå lidt dybere til værks, så du aner noget som helst om det du skriver om.

    Læs f.eks bøger som: Muhammeds piger -lars Hedegaard- (og de resterende bøger han har skrevet om Islam)
    Helle Merete Brix.

    Du kan også søge lidt almen viden om Islam via Jess Asmussens bog om “Islam” (Mener det endten er Gyldendal eller Politikens forlag).

    Foreløbeig moralisere du blot på et eller andet sted i luften, med nogle begreber du intet aner om.

   • Michael Unna

    Og så kan jeg vel lige skrive at du selv hader os i dit skriveri, men at du intet fatter i dine tomme begreber. At sammenligne os med Nazister og ISIS beviser at du etisk er totalt blind og døv. (Det er ikke os der deler mennesker op i tro-vantro, Rene-urene) 🙂 Men trods alt god påsske.

   • Anonym

    Og du tillægger Islam ting der ikke eksisterer, prøv du at sætte dig ind i tingene før du udtaler dig.
    Desuden er I jo bedste venner med flere nazistgrupper.
    Jeg hader ingen og det gør mine muslimske venner heller ikke.
    Hvad med at forfølge danske såkaldte kristne, der voldtager piger og dagligt tæver løs på deres koner. På alle de mænd, der dagligt undertrykker kvinder og kun kan tale om patter og røv. Hvorfor demonstrerer I ikke mod dem? Skyldes det måske at I selv hører til dem? Der findes langt flere af dem, end der findes muslimer i Danmark.