Støt op om IKKE MERE ISLAM! demoen i Kolding på mandag!

SIAD_randers

Foto: RANDERSiDAG. Fra IKKE MERE ISLAM’s 4. demonstration/fakkeltog i februar

Mere end nogensinde gælder det nu om at vise at vi ikke ønsker mere islam i Danmark. Det hjælper ikke at sidde hjemme i sofaen og skrive på Facebook om, hvor utilfreds man er, hvis man rent faktisk ikke støtter op om dem, der gør noget.

Først var det Pegida i Århus der gav op, fordi der var for lidt tilslutning. Nu har Pegida.dk besluttet at skifte navn til “For frihed”, fordi de ustandseligt bliver generet af de autonome. Naivt at tro at tingene forandrer sig fordi man skifter navn. Der er ikke noget galt med Pegida demonstrationerne noget sted i Europa, men der er meget galt med de udemokratiske kræfter. Ved at give op eller skifte navn har de fået en lille sejr.

Derfor gælder det om at støtte op om vores demonstrationer. Vi er en del der har erfaringer i at stå dette igennem og vi deler meget gerne ud af dem.

I Kolding på mandag gælder det om at støtte os ved at være der, og kan man ikke være der så donér et beløb til vores konto (se herunder), så vi igen har råd til at avertere i aviserne.
Denne gang var der ikke penge til det. P.gr.a at der ingen avertering er, er det alfa omega at dukke op hvis man har sympati for vores sag, og først og fremmest at få andre med også.

Man må også meget gerne fredag og lørdag gå rundt og dele vores invitations-flyer ud i indkøbscentre og gader og stræder i Kolding og omegn, for at bøde lidt på at vi ikke havde råd til avertering denne gang. Flyeren kan printes ud her:
https://siaddk.files.wordpress.com/2015/03/invitation_kolding1.pdf

Stedet vi mødes for demonstrationen på mandag d. 13. er Akseltorv i Kolding kl. 18.00.

VI SES!

SIADs konto:

Reg nr: 9346  Kontonr: 4580116774

2 comments

 1. Anonym

  Anders Gravers Pedersen fra Stop Islamiseringen af Danmark lyver igen.

  Anders Gravers formand for den islamfjendske forening Stop Islamiseringen af Danmark SIAD, opstiller med sin forening til kommunevalget 2013 i flere kommuner. Personligt er Anders Gravers opstillet i Jammerbugt kommune.

  For at promoverer sig selv bedst muligt i pressen og i medierne og for at dække sin racisme og ekstremisme til, pynter han sig i disse dage med løgne og lånte fjer.

  På sin hjemmeside Stop Islamiseringen af Danmark skriver Anders Gravers følgende i et vredt indlæg rettet mod en journalist fra Danmarks Radio, der har omtalt SIAD som en højrenationalistisk forening.

  »SIAD er anti-totalitær og er imod alle totalitære ideologier som nazisme, fascisme, kommunisme og islam…
  Jeg er formand for ANA – Anti-Nazistisk Aktion.«

  Kan det Anders Gravers skriver nu virkeligt passe? Lad os se på et par andre citater fra hans grundlovstale i 2013.

  Islamtilhængere er således i krig mod alle »vantro«, eftersom de skal opfylde de koranbefalede påbud. Vi bør derfor være i krig mod alle islamtilhængere. Vi kæmper jo for at bevare vor frihed. At Vesten bør være i krig mod islam og islams tilhængere, er vel således en kendsgerning?

  …Man vinder kun krige hvis man tør definere fjenden. Det tør SIAD, fjenden er islam.

  …Under 2.verdenskrig internerede amerikanerne de i amerika boende japanere. I England internerede englænderne de tyskere, som befandt sig i England. I dag har vi i vore »frie« lande millioner af islamtilhængere boende iblandt os. Vi har i realiteten på den måde frataget os selv muligheden for at internere fjenden. I stedet giver »vi« islamtilhængere statsborgerskab..

  Krigsretorik rettet mod samtlige muslimer på jordkloden, internering af muslimer i Danmark, kun fordi der er tale om muslimer, er ikke anti-totalitært men tværtimod dybt totalitært. Det er den slags holdninger indbygget i nazismen, fascismen og i den kommunisme man finder i Nordkorea.

  Så er der den der med at SIAD er imod totalitærer ideologier, såsom nazisme, kommunisme og fascisme. Kan det nu også passe?

  Lad os se på et par fotos af en vaskeægte fascist, han hedder Pavel Chernev og er leder af Anders Gravers bulgarske gruppe Stop Islamisation of Bulgaria.

  Chernev er i kraft af sin rolle som fremtrædende højreradikal politiker i sit hjemland og i rollen som leder af antimuslimske Stop Islamisation Of Bulgaria, en rigtig god ven af serbiske Chetniks.

  Chetniks er berygtede for at være tilhængere af totalitære serbiske militser, som hærgede under Balkankrigen og myrdede tusindevis af uskyldige muslimer i blandt andet Kosovo. Ham er Anders Gravers rigtigt glad for at kende.

  kilde: p77

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Igen en af SIADs mange fjender. SIAD kan måle sin succes i hvor mange løgne og fortielser pressen anvender for at prøve at få skovlen under SIAD – som navnet siger Stop Islamiseringen af Danmark og som kun har ét formål at stoppe islamiseringen.
   Utrolig mange multikulrede og autonome enhedsliste-folk er imod SIADs formål, fordi de ser de tilkommende muslimer som valgmateriale til deres revolution. Så de går bare og venter på at muslimerne skal blive mange, så de sammen kan vælte det kapitalistiske og demokratiske Danmark, men som sædvanlig undersøger disse folk ikke den historiske baggrund og ser at dem der har prøvet at samarbejde med islam som oftest i bedste fald ender som slaver eller det værste tilfælde Iran hvor venstreorienterede hjalp mullah’erne til magten og dagen efter blev de henrettet.
   Den feje anonyme kommentator har sine oplysninger fra det mest utroværdige medie i Danmark p77, som er styret af en kvinde ved navn Shansen. Hun er kendt for at ligge i med islamister og den yderste venstrefløj.
   M.h.t. chetnikkerne så skal det lige med at nazistiske hjælpetropper af kroatisk og muslimsk herkomst myrdede 700.000 serbere, så tvivler på at chetnikkerne bevidst gik efter at myrde uskyldige muslimer efter krigen.