8. IKKE MERE ISLAM! demonstration gennemført i Kolding

[Her skulle have været to billeder af vores demonstration, billeder af glade danskere der vifter med dannebrog, men personen som tillod sig at tage en video af os, uden at spørge os om det var iorden iøvrigt, føler sig nu krænket over at vi har udtaget et par billeder – AF OS SELV – fra videoen og lagt dem ud her på siden. Så vi blev nødt til at fjerne dem, ellers vankede der en bøde….]

IKKE MERE ISLAM! havde planlagt at starte demonstrationen kl. 18 og moddemonstranterne startede kl. 17 på Banegårdspladsen og havde gjort sig færdige lidt før kl. 18, så de kunne komme op og genere IKKE MERE ISLAM!’s demonstration. Det fik de lov til af politiet.

De kom meget tæt på vores demonstranter. Vi nævnte det overfor politiet, men de sagde at der var ytringsfrihed, men at de ville skride ind med det samme, hvis der blev ballade. Problemet med den sammenstimling var bare at moddemonstranterne fyldte gaderne og der var mindst 30 IKKE MERE ISLAM! demonstranter – til det vi ved af, der kunne være flere – der ikke kunne tilslutte sig de 30 vi var og som opgav og gik hjem. Det var ikke kun moddemonstranternes skyld, men også politiets, idet flere fik besked på at de ikke kunne komme igennem til os, fordi politiet troede de var moddemonstranter. Den forklaring var dog lidt søgt, da vores demonstranter er pæne mennesker.

Anders Gravers forsøgte kl. 18.15 at byde velkommen, men straks startede hylekoret ledet af autonome fra København og Århus. De skreg “ingen racister i vores gader”. Indsatslederen tilkaldte straks sortklædt politi uden den gule dialogvest, som de fleste betjente til demonstrationen bar. Disse begyndte at skubbe demonstranterne der stod til højre for SIAD demonstrationen ned ad gaden. Det var afdelingen hvor de københavnske og århusianske autonome var. De kastede en røggranat men det hjalp dem intet, politiet skubbede dem ned ad gaden.
Kolding_arrestant_moddemo130415Kolding_arrestant2_moddemo130415
Anders Gravers forsøgte da igen at byde velkommen, men nu var det et hylekor af autonome til venstre for IKKE MERE ISLAM! demoen, der startede med skrigeriet igen med hylehorn og røggranat. Denne gruppe bestod af muslimer og flere fra gruppen Reaktion fra Kolding. Her gik en af dem så meget over gevind, at han blev skubbet væk af politiet for derefter at blive anholdt og smidt ind i en af politiets mandskabsvogne og kørt væk, (billeder desværre fjernet af censuren).

Anders Gravers forsøgte da for 3. gang og denne gang var det en gruppe bagfra, der begyndte at råbe. Politiets schæferhund blev brugt til at holde dem nede ad gaden med, men et kæmpe kanonslag blev kastet, sikkert for at pacificere hunden, men det lykkedes ikke.

Endelig blev der ro og Anders kunne byde velkommen og præsentere første taler Daniel Holm, tidl. Pegida, nu IKKE MERE ISLAM. Han holdt en god tale hvor han kom ind på Nationalpartiet og Yahya Hassan og situationen omkring dette.
Derefter var det Markus Højland fra Fremskridtspartiet der holdt en god tale om de autonomes og venstreorienteredes forhold til ytringsfriheden m.m.
Derefter holdt Anders Gravers en statusopdatering, hvor han kom ind på SIADs politianmeldelse af Yahya Hassan og det faktum at der skulle gå 6 dage før hans uhyrlige udtalelser om at mindreårige piger blev tilbageholdt i en kælder i Århus og misbrugt, blev offentliggjort. Anders vil følge op på anmeldelsen onsdag.

Så blev Nationalsangen sunget og forbindelser knyttet.
Politiet foreslog derefter at følge folk hen til deres parkerede biler – et meget fornuftigt træk, da de autonome stod og ventede rundt omkring i byen. Så en stor tak til politiet for deres indsats, uden dem var det blevet det rene kaos.

Men konklusionen på demonstrationen må være, at det var første gang at IKKE MERE ISLAM! demonstranterne direkte blev truet af de demonstranter, der kalder sig fredelige og som ønsker mere tolerance og åbenhed og som er imod fremmehad. Det blev én gang for alle slået fast, at de fine ord moddemonstranterne bruger til at besnære bedsteborgere til at gå med i deres demonstrationer, ikke er andet end ordskvalder. Tankevækkende at se pænt påklædte damer i 35-45 års alderen i moddemonstrationen – typiske skolelærere at se på – stå og grine, mens muslimske unge råbte “racistsvin” efter os og “Allah u ahkbar” og “Takbir”. Man tænker på, at disse kvinder ikke vil få et nemt liv og ikke vil blive respekteret i et muslimsk samfund.

Det var en demonstration noget anderledes end alle de andre vi har haft indtil videre, men modstand gør stærk og gør os bare endnu mere opsatte til de næste demonstrationer.
Og så opfatter vi moddemonstranterne som nyttige idioter i vores kampagne, fordi de altid laver ballade og dermed trækker medier til og når folk læser det, melder de sig under vores faner.
SIADs kontor havde mange opringninger idag med folk der ønskede at være med, efter de havde læst om det i Jyske Vestkysten og syntes det var for dårligt, at almindelige mennesker ikke kan ytre sig.

En stor TAK og ros til vores modige og standhaftige demonstranter og en stor tak til dem der var med for første gang. Vi ses alle i Vejle d. 27. april på Rådhustorvet kl. 18!

2 comments

 1. Michael Unna

  Hvis der er lidt plads til humor…så vil jeg anbefale at man efter moddemostranterne råber:…..”kun islamister i jeres gade…:-)”.
  Ok det er uhyggeligt afstumpet at de dumnaivistiske moddemonstranter ovenpå jødeforfølgelse herhjemme og Naziislamisk fremmarch- det er jo en førerprofet og samme jødehad-stadigvæk kan eksistere. De er en skamplet på danmark og også langt værre end dem som i sin tid sluttede op for nazismen, fordi vi i dag har internet, tv o.a massemedier, som gør at vi ikke kan gemme os uvidenhedens undskyldning. (Gad vide hvor mange oliepenge de får for det?). Held og lykke og hjertelig tak for jeres indsats.

 2. Rene

  Arbejdet tillader igen at støtte om om jer gæve patrioter …
  Hvis søvnen ikke snart forlader folk øjne , vil der komme til mere end verbal konflikt … Men vi må ikke lade os skræmme … Ordet og holdningerne er i vores magt .. Vi kan flytte modstanden når folk ser og forstår hvad vi står for .

  Kæmp for alt hvad du har kært .