Ny terror i Frankrig

Aurélie_fitness_terroroffer190415

33-årig fitness-instruktør Aurélie offer for ny terror i Paris. Billede: facebook

Jihadist dræber fitness-instruktør, og bliver taget af politiet fordi han ved et uheld skød sig selv i benet.

Politiet fandt masser af våben i hans bil og terrorplaner mod kirkegængere, som skulle have været dræbt senere søndag, hvor terroren fandt sted. Politiet fik mistanke til ham, da han sendte bud efter en ambulance, fordi han var skudt i benet. Han snakkede noget om han var offer for et opgør. Det troede politiet ikke på og undersøgte området hvor man fandt hans bil spækket med våben og kort med forskellige steder, hvor der skulle være kirkegang samme søndag. Politiet tog senere ud til hans lejlighed som også var et våbenlager og fyldt med materiale fra Islamisk Stat og al-Qaida.
Hvorfor skulle der gå 3 dage før denne historie rammer de internationale medier??

Kilde: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11554880/Paris-police-arrest-man-planning-attacks-on-church-service-after-he-shot-himself.html?fb_ref=Default

Mindeside på facebook for Aurélie:
https://www.facebook.com/pages/Hommage-%C3%A0-Aur%C3%A9lie-Ch%C3%A2telain/971382502885602?fref=ts

4 comments

 1. Sofus

  Hjerne = ingen religion………….Religion = ingen hjerne. Problemet loest.
  Dem der skal have andre til at fortaelle dem hvad de maa taenke , og betaler for det, har ingen respekt.
  Jeg tror ogsaa at de media folk der skriver forkert eller sket ikke skriver om Islam er sikkert nogle af dem der suttede paa mors patter til de var 7 aar gamle.

 2. Søren Lindgreen.

  Hvis nyheden overhovedet kommer i danske medier, bliver det næppe i politiken.
  Han var under overvågning fordi han havde forsøgt at rejse til Syrien. Her ser vikonsekvensen af ikke at lade ham rejse. Der er jo altid en mulighed for at han kkke kom tilbage. IT ingeniør fra Algeriet, stop det vrøvl med at det er folk som ikke er taget godt nok imod og mangler nuddannelse, som bliver terrorister. God vind.

 3. Rene

  Det et er endnu et tydeligt tegn på at pressen helst vil undgå at få italesat hvorfra terroren bagmænd kommer fra …
  Men tror på at pressen bliver klogere … De vil følge det stigende krav fra de etniske danskere som vil Danmark

  • Jan

   Dem der styrer medierne, kan manipulere oplysninger til rette formål! Sådan har det altid været, og det vil fortsætte sådan ALTID. Så længe det går, går det. Og altid ender det med oprør og borgerkrig, fordi mennesker aldrig ændrer sig. Det hele er logisk og kører i en cirkel! Vi mennesker danner en social orden og 2 -4 år efter korrumperes den indefra og så er det om igen.😉