Politisk motiveret chikane fra en af Politikens lokalaviser i trekantsområdet

Chefredaktøren for Politikens lokalaviser Claus Wessel Krogh tager påstanden om at journalister er den 4. statsmagt alvorligt.

Chefredaktøren for Politikens lokalaviser Claus Wessel Krogh tager påstanden om at journalister er den 4. statsmagt alvorligt.


Stop Islamiseringen af Danmark havde indrykket en annonce i lokalavisen i Vejle der udkommer fredag, men blev ringet op onsdag eftermiddag af en repræsentant for avisen, der fortalte at chefredaktør Claus Wessel Krogh ikke vil bringe vores annonce, fordi avisen ikke vil være med til at skabe uro, idet der før havde været uro ved en af IKKE MERE ISLAM’s demonstrationer i Kolding og lokalavisen vil ikke være med til at bringe ved til bålet. Endvidere skulle vores tekst ligge på kanten til injurielovgivningen.

På spørgsmålet om hvor i alverden SIAD og IKKE MERE ISLAM havde lavet uro, kunne man ikke svare på det. Det ville også have været meget svært, idet SIAD aldrig laver ballade, men tværtimod tit bliver udsat for demonstrationer fra de autonome. Men aldrig har SIAD lavet ballade og kommer heller aldrig til det, idet vi går ind for demokratiet og retssamfundet.
Ligeledes er påstanden om at vi er tæt på injurielovgivningen helt hen i vejret. Vi har kontaktet en advokat og han kan ikke se bare ét sted at vi skulle komme tæt på nogen lov om injurier.

Vi kræver selvfølgelig at vore annonce bliver bragt på fredag, ellers må vi se på et retsligt efterspil.

Anders Gravers har det meste af onsdag eftermiddag forsøgt at få fat i Politikens chefredaktør for lokalaviserne for at få annoncen kørt, men uden held.

Se annoncen her:
https://siaddk.wordpress.com/2015/04/22/politikens-lokalavis-i-vejle-udover-politisk-censur-ved-at-forbyde-ikke-mere-islams-%C2%BD-sides-annonce-i-fredagsavisen/

5 comments

 1. Michael Unna

  Tjah. At jøder forfølges herhjemme, og vi eksportere voldspsykopater til ISIS, rager de n frelste officielle mening, men vi skal ikke skabe uro ved at pege på problemets årsag. :-). så når psykopatstøttende frelste fra det såkaldte -kulturradikale miljø- mener at det er SIAD,s skyld at de opstår, så er det typisk dem som vender ansvaret på hovedet og lader attentant være offer, og årsag for at de nægter at understøtte ytringsfriheden. Fejhed uden lige. Værre end dem som fik lukket undergrundsbladet-åndehullet- før 2 verdenskrig i 30 erne. (Et antinazistisk blad, som Hitlers diplomati fik lukket, via dansk indflydelse i politik).-men ok det er politikens blade- hvem undre sig over det længere? JP er vist det den eneste ærlige avis tilbage. God weekend :-). mvh Michael Unna

 2. mette

  Det lader til, at Du skal igennem retssager ligesom Pamela Geller for at få dine annoncer i bladene, Anders – kan de virkelig nægte en betalt annonce? Nu bliver det da værre og værre med de venstredrejede Fascister – Meld dem for racisme imod Danskerne – de sætter sikkert gerne annoncer for moddemonstrationen i avisen – men nu må det da snart gå op for de journalister, at det er DERES EGNE, der demonstrerer MED vold, men det tilsyneladende helt i orden – sørgelige tilstande i vores gamle Danmark.!

 3. FALK

  Undertegnede er en af de få, der offentligt tør ytre den mening, at man kan se på folk – om de er “skøre” –

  Morten Østergaard – Maria Rørbye Rønn – Zenia Stampe – og nu denne Chefredaktør, Claus Wessel Krogh,, det står at læse i øjnene på dem, se selv godt efter.

  Ander Gravers, og SIAD må formodes herefter, at se det som en bunden opgave at forfølge denne landsskadelige samfundsundergarver, og hans knæsatte avis.

  Det VI skal huske, det DU skal huske, er at komme til lommerne, og bidrage økonomisk – også mere end du tror du har råd til – for vi, og vort danmark, har ikke råd til at lade være.

  Jeg starter med 2.000 kr – hvad giver DU 1000, 500, 300, 200, – det hele er vigtigt,, hver en krone – lige så vigtigt som DIN støtte til sagen

 4. Søren Lindgreen.

  Flot annonce, Anders. Politikens utilstedelige holdning kommer vel ikke bag på nogen. Alletiders og imponerende du tager kampen op med det ensporede blad.

 5. Jan

  Som jeg skrev i et andet indlæg før. Dem der styrer medierne, gør det for at masserne ikke opdager hvad mulighedder de har! Derfor går danskerne rundt som slagtekvæg og går endda frivilligt ind i slagtehuset!