Aktion mod Politikens lokalavis i Vejle

DEL DENNE ARTIKEL PÅ FACEBOOK OG AVISERNES BLOGS!

lokalavisen_vejle_logo

SIAD ønskede at indrykke en annonce i fredagsudgaven af lokalavisen i Vejle, som skulle dække helt til Fredericia. En meget sober annonce hvor vi lægger vægt på hvad vi står for og fremhæver det, istedet for at køre på islams fortrædeligheder, som de fleste i Danmark nok kender lidt til. Anononcen opfordrer til at møde op til demonstrationen på mandag i Vejle for at støtte op om Danmark, demokrati og ligestilling.

På trods af vores sobre annonce, nedlægger chefredaktør Claus Krogh forbud mod at annoncen kommer med i avisen. Begrundelsen som SIADs sekretariat får telefonisk fra ham, som havde sat annoncen op og gjort den køreklar til at blive trykt, var at chefredaktøren ikke ønskede at opmuntre til social uro, da man før havde hørt om vold til en af vores demonstrationer og at selve annoncen lænede sig op af injurielovgivningen.
Begge dele er pure opspind opfundet til lejligheden for at kunne trække sig ud af den aftale der var, om at annoncen kom i avisen. Der har aldrig været vold udgået fra SIADs demonstrationer eller fra IKKE MERE ISLAM!’s demonstrationers side, men udelukkende fra de folk som man gang på gang ser støttet i Politiken, nemlig dem med de “rigtige” meninger, helt i Thøger Seidenfadens ånd. Og ang. injurielovgivningen er det også det rene vrøvl, læs selv annoncen her:

https://siaddk.wordpress.com/2015/04/22/politikens-lokalavis-i-vejle-udover-politisk-censur-ved-at-forbyde-ikke-mere-islams-%C2%BD-sides-annonce-i-fredagsavisen/

Vi ser nu på et retsligt efterspil.

Vi har ikke kunnet komme i kontakt med chefredaktøren, selvom vi utrætteligt har prøvet at få fat i ham,

derfor opfordrer vi til en kontakt-aktion hvor du ringer eller mailer til avisen og giver din mening til kende ang. denne forfordeling,

fordi når vi snakker om social uro, kan vi da se at avisen ikke holder sig for fin til at promovere “boycot Israel” demonstrationer og “støt Gaza” demonstrationer, så dette argument er fuldstændigt gennemhullet. Se links nederst i artiklen.

Her er direkte tlf. nr. til chefredaktør Claus Krogh: mobil: 23240343

Hvis man ikke kommer igennem til ham, vil SIAD foreslå at man ringer direkte til lokalredaktøren eller annonceafdelingens mange telefoner og siger, at chefredaktøren ikke tager telefonen og spørger dem om hvorfor SIAD og IKKE MERE ISLAM! ikke kunne få lov til at indrykke en ½-sides annonce i lokalavisen. De vil nok være lidt trætte af at få deres forretningstelefoner optaget, men vær vedholdende i dit spørgsmål. Ring evt. til nogen af de andre på listen:

Redaktion:
Jeppe Rafn, Lokalredaktør
Tlf: 8732 4871
Mobil: 3038 2825
jeppe.rafn@lokalavisen.dk

Annoncer:
Mette Forsberg Lorentzen, Salgsleder
Tlf: 31751350
mette.f.lorentzen@lokalavisen.dk

Anette Jenning, Mediekonsulent
Tlf: 3067 2874
anette.jenning@lokalavisen.dk

Stig Sørensen, Mediekonsulent
Tlf: 4053 4037
Stig.sorensen@lokalavisen.dk

Amalie Pedersen, Mediekonsulent
Tlf: 2087 1012
Amalie.pederseb@lokalavisen.dk

http://vejle.lokalavisen.dk/vejle-i-dag-340-demonstrerer-for-folket-i-gaza/Lokale-nyheder/20140725/artikler/707299552/2087

http://vejle.lokalavisen.dk/demonstranter-fri-palaestina—boykot-israel/Lokale-nyheder/20140725/artikler/707299540/2087

One comment

  1. Søren Lindgreen.

    Skrevet tilsamtlige mailadressen til lokalavisen: det er for ringe at avisen undertrykker ytringsfriheden ved ikke at bringe siads sobre annonce.