Utak er verdens løn

Klik på billedet for at se hele indslaget fra TV2Nord

Klik på billedet for at se hele indslaget fra TV2Nord (25. april)


Levebrøds-behandlerne får sværere og sværere ved at overbevise danskerne om, at Danmark skal spille socialkontor for hele verden – især når flygtninge bliver bedre behandlet end danskerne.

Arbejdsgaranti til flygtninge trods det over 40.000 er gået fra dagpenge til kontanthjælp pgra arbejdsløshed. Flygtninge får tildelt luksus-sommerhus og grelleste tilfælde i Hjørring hvor de får tildelt luksuslejligheder, mens danskere kan stå i boligkø i op til 2 år!
Og så har flygtninge den frækhed at sige, at vi danskere behandler dem som dyr. Det skulle den syriske kvinde i indslaget prøve at sige til nogle af de yazidi-piger, der har været holdt som sex-slaver hos Islamisk stat i over et år.

Se video-indslag fra TV2Nord ved at klikke på billedet øverst i artiklen.

5 comments

 1. Michael Unna

  Såvidt jeg er orienteret over bådflygtnigen situatione fra tysk tv, så smed en gruppe bådflygtninge 15 kristne bådflygtninge i vandet. De ville ikke dele båd med kristne…….det siger lidt om hvad det er for mennesker som ønsker asyl…..må politikerne lære af Australiens geniale måde at klare det problem på ….både hvad angår menneskesmuglere og bådflygtninge.

 2. Sofus

  Danskerne behandler dem som dyr…….hmmm!!! Katte og hunde og alle andre dyr i Danmark bliver behandlet bedre end mennesker, saa mon ikke de flygtninge skulle behandles som mennesker. ? Ud og arbejde, et par spark i roeven og saa ikke mindre end 10-12 timers arbejde om dagen. De skal saa ogsaa betale for deres ophold. De fortjener ikke at blive behandlet som vores dyr.
  Og til sidst: Send saa mange “Danskere” til syrien som muligt.

 3. Birgitte

  Danskere er gennemgående både tolerante og venlige mod fremmede, og af den grund bliver vi misbrugt af nogle typer, som aldrig skulle have haft lov til at forlade Abu Graid lignende fængsler, de samme typer, som gjorde livet vanskeligt for deres egne medborgere, gør nu livet svært for os – os alle – også de pæne mennesker fra Mellemøsten, der til sidst ikke kunne holde ud, at det at gå til bageren efter et brød, kunne koste dem livet, fordi nogle turbanrockere lå og skød på alt hvad der trak vejret og ikke havde respekt for noget som helst, hverken liv eller den samme Koran, som de nu terroriserer os med – os alle sammen. De få rigtige muslimer, som man kan kalde landsmænd, uden at man bittert fortryder det, er endnu mere i knibe, end vi er; de bliver truet og fuppet af deres trosfæller og er lige så afmægtige, som vi andre er. Lidt mere viden om hvad der er skidt og hvad der er kanel, ville jo nok hjælpe på politikernes troværdighed og lidt mindre naivitet. Jeg har bemærket, at man f.eks ikke, fra myndighedernes side kontakter Røde Kors eller lign. for at skaffe sig kundskab om hvem, vi roligt kan lukke ind og hvem, vi bør sende hjem til det fængsel, hvor sådan noget hører hjemme, også for tilflytternes skyld.

 4. Finn Jensen

  Man skal behandle indvandrerne ordentligt , og ikke true med at sende dem til Lolland

 5. Poul Berg

  Her kan man se, hvad det betyder med for lidt kendskab til sproget.
  Damen hævder, at vi behandler dem som dyr.
  Det, hun nok mener, er, at de er dyre at behandle.
  Men hun vil jo ikke gå i skole, kan man forstå.