Vellykket IKKE MERE ISLAM! demonstration i Vejle

Kan det vises tydeligere? De autonome er landsforrædere!!!! De Autonome og muslimerne samlet under den muslimske trosbekendelse i deres fælles kamp mod vore demonstrationer.

Kan det vises tydeligere? De autonome er landsforrædere!!!!
Moddemo: De Autonome og muslimerne samlet under den muslimske trosbekendelse i deres fælles kamp mod vore demonstrationer.

Ret gode billeder fra demoen som kan ses ved at klikke på linket i bunden af artiklen. Selvfølgelig er der taget billeder før vi er samlet allesammen, men et par af billederne viser hvor mange vi var. Folk turde ikke komme hen til os da de autonome omringede os med politiets tilladelse, og der skal det nok passe at vi var 28 i begyndelsen, men i slutningen af demoen var vi ca. 60. Folk stødte til os på ruten.

Politiet prøvede at holde de autonome på afstand – det lykkedes ikke under marchen, de fik flere gange lov til at løbe hen og råbe os ind i ansigterne. Det var helt galt at de fik lov til næsten at stå og ånde os ind i hovedet til at starte på. Det fik de også lov til i Horsens og Kolding og nu også denne gang i Vejle, blot meget tættere på. Det var som om Sydøstjyllands Politi gjorde det med vilje for at få folk til at lade være med at demonstrere, simpelthen for at gøre folk bange. I de andre politikredse vi har været tillod politiet ikke den slags. Demonstrationerne var adskilte og moddemonstranterne fik ikke lov til at komme hen til vores demonstrationer. Det eneste gode der kan siges omkring Sydøstjyllands Politi er at ingen af vores demonstranter kom til skade. Der var ellers muslimer med til denne demo på de autonomes side og dem har vi jo set til vores demoer at de ikke er bange for at ty til vold. Og med det sidste terrorangreb in mente har Sydøstjyllands Politi ikke topkarakter i at passe på fredelige borgere, der bare ønsker at ytre deres mening.

Alt i alt en vellykket demo trods muslimske unge der råbte allah u ahkbar og vajrede den hvide islamiske fane og deres trofaste dhimmi-hær, de autonome, der skreg de eneste ord de nogensinde har lært udenad “ingen racister i vores gader” – virkeligt morsomt da vores demonstration bestod af folk af flere racer, men det hindrede ikke de autonome i at skrige racister efter dem også!

Billeder fra IKKE MERE ISLAM’s demonstration:
http://vafo.dk/gallery/JM/20150428/ARTIKLER/427009997

2 comments

  1. Michael Unna

    “Kun Islamister i Deres gader ” kan man jo råbe af de selvvalgte dumme dhimmier :-). Tak for jeres indsats. mvh Michael Unna

  2. Sofus

    Vellykket !! Det er een bid ad gangen………….som naar man spiser en elefant.

    Husk nu, der er ved valget man laver om paa systemerne.

    Fremad med SIAD.