IKKE MERE ISLAM!’s demonstration i Skive

banner_demo1
Skive vil blive d. 10. by i rækken af demonstrationer mod islamiseringen af Danmark.

Vi er helt almindelige mennesker der har fået nok af den snigende islamisering af Danmark der foregår med vores folkevalgte politikeres velsignelse.
Vi samler folk til en stor-demo i København sidst på året.

Vi har fået nye støtter og medlemmer i alle byer vi har demonstreret. De grupper der er med til at arrangere IKKE MERE ISLAM’s demoer er nu tilsammen vokset til 19.029 personer. Så en markant fremgang til alle deltagende grupperinger.

Vi mødes på Torvet i Skive og går en tur for frihed og demokrati. Vi har fakler og dannebrogsflag med. Bagefter går vi tilbage til Torvet, hvor vi afholder vores taler og synger et par sange.

Tag fat i alle dine venner og familie, kollegaer og bekendte og vær med til at vise regeringen og politikerne at vi ikke ønsker mere islam i vores dejlige land.

Her kan udprintes invitation til demonstrationen som du bedes dele med alle – og ikke kun i Skive og omegn, for vi ønsker at folk fra hele landet kommer for at deltage i begivenheden.

2 comments

  1. Michael Unna

    Uha Skive! Radikal højborg- husk at tage en Børge Mogensenssofa med, hvis Politiken vil lave en nedladende interview….så kommer de finkulturradikale i hjemlig stemning. 🙂

    • Anonym

      skive er så vidt vides, ikke radikal højborg. Både DF og VENSTRE, fik 12,8 og 37,6% af stemmerne ved siste km valg. RV ku mønstre 5,1%.