IKKE MERE ISLAM! demonstration i Skive fuldført

Her sætter optoget igang. Billedet viser, at vi er langt flere end medierne siger.

Her sætter optoget igang. Billedet viser, at vi er langt flere end medierne siger.


En særdeles vellykket demonstration. Vi var knap 40 personer og selvfølgelig vil løgnepressen som sædvanligt sige vi var færre. Den der sagde vi var færrest var Skive dagblad, der sagde at vi var 25 personer, men vi ved, at de altid gør os færre end vi er, som alle vores fjender gør. Formålet er selvfølgelig at få folk til at blive væk fra vores demonstrationer.

Journalisten fra Skive Dagblad har dog ellers lavet en nogenlunde artikel om begivenheden, men journalisten viste dog en uvidenhed om emnet islam. Journalisten kom farende hen til Anders Gravers efter hans tale som handlede om Pamela Gellers tegningskonkurrence i Texas og angrebet på ytringsfriheden og hvordan SIAD nu arbejder på at få Pamela Gellers udstilling af muhammedtegningerne til Danmark, helst København, hvor et terrorangreb for nylig fandt sted netop pgra muhammedtegningerne. SIAD mener det er et vigtigt at folk kan se de tegninger som nær havde kostet en masse menneskeliv i terrorangrebet i Texas og at vi ikke bøjer os for terror og at man i Danmark godt må lave en tegning af nogen der måske har levet for 1400 år siden og bærer navnet muhammed. De kan opretholde deres tegningsforbud i de muslimske lande, men her i Vesten må vi selvfølgelig tegne og hvis vi nu bliver bange for terrorangreb så har terroristerne vundet og fået succes med deres terror, så derfor gælder det nu om at vise tegningerne igen og igen. Anders Gravers vil som formand for Stop Islamiseringen af Europa forsøge at lave lign. events i Paris og andre storbyer. Men det journalisten var blevet rystet over var, at Anders Gravers kaldte profeten for en “pædofil landevejsrøver”. Han spurgte med rystende stemme Anders Gravers, om det var den samme person som muslimerne ærede som profeten som Anders kaldte for en pædofil landevejsrøver? Anders Gravers svar var at det var det og undskyldte for at han havde glemt en titel mere til muhammed og det var “folkemorder”. Muhammed slog over 700 jøder ihjel på én gang.

Foruden Anders Gravers holdt formanden for Fremskridtspartiet Niels Højland en glimrende tale om ytringsfriheden og om at flygtninge ikke automatisk skulle have dansk statsborgerskab men at de skulle hjem igen hurtigst muligt og at det var bedre at hjælpe dem i nærområderne end i Danmark.
Markus, medlem af Fremskridtspartiets bestyrelse, holdt ligeledes en tale hvor han pointerede, at folketingets medlemmer ikke har hjemmel til at give masse-statsborgerskaber på én gang, idet vor grundlov klart og tydeligt siger, at man skal have gjort sig fortjent til at få dansk statsborgerskab og han tilføjede at det ikke bare er noget politikerne nu kan give enhver flygtning. Det svarer idag til at de ligeså godt kunne have trukket det i en automat.

Daniel Holm, organiser i IKKE MERE ISLAM, holdt en tale om hvor naive folk er, hvor han tog udgangspunkt i en hændelse han havde været udsat for for nylig.
Alle 4 taler var virkelig gode og tankevækkende.

Stemningen til demonstrationen var meget bedre end sædvanlig, måske den bedste vi har haft indtil videre og det er fordi IKKE MERE ISLAM har sluppet af med nogle mennesker med en usædvanlig negativ holdning ang. om det kan betale sig at stå op for Danmark ved at demonstrere. Det siger SIAD, Frit Danmark og Holger D. at det kan, fordi vi vil gøre alt hvad vi kan for at gøre Danmark fri fra islams jerngreb som tilsidst vil ende i sharialov for både muslimer og danskere. IKKE MERE ISLAM tror på at det stadig kan lade sig gøre med demokratiske midler.

Der var heller ingen autonome angreb i Skive, den eneste kamp der var, var da moddemonstrationens naive do-good’ere passerede vores demonstration hvor de sang sangen “kringsat av fjender”. Vi følte måske nærmere at det var os, der var kringsat af fjender, da de passerede os. Vi sang dog så højt af Nationalsangen, at der var flere af moddemonstranterne der tabte mundvandet, eller skal vi sige kæben, da de passerede os og hørte hvordan vi kunne overdøve dem med vores smukke sang.

Midt-og Vestjyllands Politi gjorde som sædvanligt et godt stykke arbejde i modsætning til deres kollegaer i Sydøstjyllands politi, som fremstår som rene nybegyndere overfor det gæve, stoute vestjyske politi.

Efter demoen gik vi ind og fik en kop kaffe eller en øl på et lokalt serveringssted og vi glædede os alle over at den positive indstilling til at demonstrere var kommet tilbage, med andre ord, vi savnede ikke de få stykker, der var faldet fra.

2 comments

  1. Michael Unna

    Det værste er vel den politisk diplomatiske fejhed. :Forestil jer f.eks under den kolde krig, at følgende tænkt situation var hændt : en mindre millitær konflikt, hvor vi sendte soldater ud for at bekæmpe kommunistiske soldater og Deres angreb på den fri verden- at politikerne så moralsk ville bakke kommunismen op, og understøtte censurbetingelse (med f.eks med begrebet kommunistforbi) og rose den for dens indsats, imens soldater kæmper imod dens hær, og politikerne så sammentidig med vil moralsk og politisk angribe dem som gør kommunismen ansvarlig for dens tydelige undertrykkelse og hjernevask, og de fuldstændigt overså Mao,s kulturrevolutions ugerninger, som faktisk har gjort ham til verdens største folkemorder i antal, samt roste Stalin og de røde khmeres rædselsregime. Det ville jo være forræderi overfor egne idealer- eksembel slut. Og det er jo forræderi overfor egne idealer, når de ikke gør en usekulær fordummende diktatorreligion ansvarlig, for alle de voldshandlinger, terror og undertrykkelse den tydeligvis skaber (de er faktisk regulært værre end dem der leflede for nazismen, fordi de dengang ikke havde massemedier og havde svære ved at spå hvad det ville ende med af ugerninger, under Hitlers regime. En del nazister havde imodsætning til Islamister-dvs dem af overbevisning. De fleste muslimer kan jo ikke gøre for de er født ind i den ækle undertrykkende religion (Muhammedanismen). Ligeså lidt som dem der blev født ind under Hitlers regime). I I SIAD er frihedens fakkel imodsætning til den fejhedsmoral der i dag hersker på det politisk diplomatiske niveau. Hjertelig tak for jeres indsats. mvkh Michael Unna

  2. Michael Unna

    Allerførst -undskyld at jeg ikke var der blandt jer- (jeg vil prøve at kompensere for det). Dermæst…jamen I kunne da også have sunget (med?) på -kringsat af fjender- teksten passer da bedst til jer? I har jo været udsat for likvideringsforsøg dengang i ville demonstrere imod en -såkaldt- diplomatisk menneskerettighedsgruppe fra Saudi Arabien besøg i udenrigsministeriet (kunne vist billedmæssigt sammenlignes med en diplomatisk vegetargruppe fra krokkedillerne :-)). Det er jer der fredeligt har demonstreret imod en -usekulær diktatorreligion- og dens diktatorisk søgen indflydelse til dens krav til friheden og demokratiet. Hjertelig tak for jeres indsats. mvkh Michael Unna