Indslag fra TV2Nord fra vores Hobro demo

Anders giver her alderspræsident på 92 Jørgen Grønbæk - en af talerne ved demonstrationen - materiale om racisme mod danskere.

Anders giver her alderspræsident på 92 Jørgen Grønbæk – en af talerne ved demonstrationen – materiale om racisme mod danskere.

Som sædvanligt skriver medierne ikke om vores demonstrationer inden demonstrationen, men kommer for at hovere, når vi ikke er så mange.
Det var det hele TV2’s idé med at bringe demonstrationerne drejede sig om. Den godt satte interviewer fra TV2, Lisbet Christensen, havde kun ét formål med sit interview og det var at køre på hvor få vi var, istedet for på budskabet. Men heldigvis var det direkte TV og Anders Gravers svarede rigtigt godt for sig og fik endda lavet reklame for SIADs muhammed-udstilling på Bornholm. SE INDSLAG FRA TV2NORD HER:

Resten af indslaget var fra moddemonstrationen, hvor en kæk Miguel J. Valentine trods sin nervøsitet – der gav udslag i et hoppende adamsæble og temmeligt stivnet smil – hoverede over at Hobro havde svaret igen, fordi SIAD havde påstået, at Hobro havde rabiate holdninger. Magen til nervøst vrøvl skal man lede længe efter. SIAD har aldrig påstået at Hobro har rabiate holdninger. Vi var kun i Hobro fordi det var den 12. demo i vores turné rundt i landet og at Hobro har en vis symbolsk betydning for SIAD, idet SIAD har demonstreret i byen før. Dengang blev en ældre dame til demonstrationen overfaldet af en muslim, der væltede hende omkuld og ødelagde hendes skilt imod sharia-banking. Læs her:
https://siaddk.wordpress.com/2014/01/09/en-islam-modstander-taler-ud/

Per Clausen fra Enhedslisten var også tilfreds med, at de var 100 mod vores 30 demonstranter, fordi som han sagde:
“vi går ind for at vores fællesskab skal baseres på mangfoldighed og respekt for andre mennesker uanset deres religion eller deres etniske oprindelse.”

Her afslører Enhedslisten sit barnlige forhold til virkeligheden, for med disse ord siger han, at alles religioner er lige gode. Han mener dermed at islam har sin plads i denne mangfoldighed, trods det at islam er IMOD mangfoldighed, idet hvor islam får magt, bliver der ikke plads til nogen anden religion.
Vi ser det i børnehaverne, hvor man indfører halalbespisning og at man så for nemhedens skyld dropper svinekødet, trods det at Danmark eksporterer 22 millioner svin om året, at andre religioner ikke må spise oksekød såsom hinduerne og at rigtige kristne heller ikke må spise noget, der er velsignet i en afguds navn.

Så meget for mangfoldigheden Per Clausen. Du slikker en vis legemsdel på muslimerne, den legemsdel der er højest når de beder. En dag når islam får rigtig magt i Danmark, er det mangfoldigheds-demoen der risikerer at komme rigtig galt afsted i et muslimsk samfund. Det så man i Iran da de venstreorienterede, der havde hjulpet islam med at vælte Shahen, blev myrdet med koldt blod dagen efter revolutionen. Og de var ikke få, de var mange der mistede livet kort efter revolutionen. Det kan ex-iranerne i Danmark fortælle mange ting om. Men nu har Per Clausen ikke nogen ex-iranere tæt på sig, for de forlod Enhedslisten pgra dens naive tilgang til islam.

One comment

  1. Michael Unna

    ja fejhedsmoral er der nok af blandt de elitære medier. Danskerne skal ihverttilfælde ikke sige de ikke blev advaret. Hjertelig tak for jeres indsats. mvkh Michael Unna