I anledning af valget opfordrer SIAD vore politikere til at overholde den danske grundlov! (gælder også DF)

Grundloven_edited

Danmarks grundlov – vores redningsplanke!

Mange politikere tror vi har religionsfrihed, men det har vi ikke så længe Kongen/ Dronningen SKAL tilhøre Den danske folkekirke.

Men vi har faktisk et par grundlove, der kunne forbyde Islam i Danmark, hvis ellers politikerne vil overholde den grundlov, de har skrevet under på at de vil overholde.

§ 67
Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

Næsten alt i islam strider imod sædeligheden eller den offentlige orden eller vores straffelov.
§ 69 fortæller hvordan politikerne skal reagere:

§ 69
De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.

Altså i dette tilfælde forbydes!

4 comments

 1. Michael Jensen

  Det er altså ikke helt korrekt. Og jeg støtter SIAD.

  Men det man vil forbyde Islam for, kan også findes i de kristne tekster.

  Så den går altså desværre ikke.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Da vores grundlovsfædre skrev grundloven, var ingen i tvivl om at Danmark var et kristent land. I §67 står der bl.a.:
   ” …dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”
   Sædeligheden er et gammelt ord og kan oversættes til sædvane, altså hvad vi er vant til at gøre. Den offentlige orden er straffeloven der også baserer på et kristent grundlag, og lovene er implenteret af demokratisk valgte folketingsmedlemmer og er ikke gudsbestemte sharialove.
   Så jo, den går helt fint Michael Jensen.

 2. Michael Unna

  usekulære diktatorreligion. Selv ytringsfriheden sættes der spørgsmålstegn ved af nogle feje politikere som burde forsvare den. Punktum punktum komma streg sådan vil jeg tegne muhammed. Det er pinligt at politikerne er så feje i den sammenhæng. Man foretrækker hensynet til en religion, som vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af, i stedet for hensynet til ytringsfriheden. Fejhedspolitikere som vil være servile overfor regimers repressentanter giver mig kvalme.

 3. Karsten Larsen

  Islam er en i vore dage forbryderisk stamme-krigs-ideologi fra Jernalderen, som alle muslimer tvangs-indoktrineres med fra spædbarnsalderen. Islam er ikke frivillig i nogen som helst henseende, men tvangs-stamme(u)kultur – både hvad tanker og handlinger angår! Derfor har ISLAM INTET MED RELIGION AT GØRE. Muslimer (og alle andre stamme-folk) har ingen religion. Tanker om “højere magter” er ikke separeret fra hverdagen eller stammens politisk målsætning. I stamme-kultur adskilles overtro og hverdag ikke. Islam kæmper nu vildt imod vestlig sekularisering. – I Vesten har vi religion. – Religion er et begreb udviklet af vestens filosoffer. Det hænger nøje sammen med vores allesammens vestlige sekulære verdens-billede, hvor stats-magt og religiøs-magt er blevet adskilt. Religion er personlig, individuel, personlig, FRIVILLIG tro på “højere magter”. – Islam er ikke religion. Islam er ikke en personlig, individuel, frivillig tro – men islam er muslim-sstammens tvangs-diktat for alle i stamme-medlemmer både hvad angår “højere magter” og loyal stamme-adfærd i hverdagslivet. Alle muslimer er tvunget til at underkaste sig stamme-overtros-diktateterne, kæmpe med alle midler for stamme-overtroen og blindt følge alle stamme-loyalitets-handlingerne……hvis du ikke vil slås ihjel eller chikaneres af dine stamme-frænder. Islam er stamme-kultur….og desværre en beskidt en af slagsen. Islam er listig stamme-krig, infiltrering, terror og åben krig imod alle, der ikke vil underkaste sig islamisk stamme-diktatur….som er ren oldtids-nazisme.