TILLYKKE MED VALGET – GLEM IKKE AALBORG DEMOEN IMORGEN!

dannebrog_blaahimmel

Flag til højre

Veloverstået valg der faldt til den rigtige side. Nu må tiden vise, om de kan transformere vælgernes ønsker om til handling.

Mens vi venter på det, må vi ikke gå i stå, vi skal køre hårdere på end nogensinde på at få vores mål opfyldt, at stoppe islamiseringen af vort land.

Derfor ses vi i Aalborg imorgen kl. 18.00 på Gammeltorv, samme sted som sidst.

Men denne gang skal vi være mange. Fra næste gang om 14 dage starter vi Haderslev fast op hver 14. dag for at vi kan holde gang i Sønderjylland. Aalborg vil også blive en fast demo-by, når vi andre går videre til andre byer.

Print invitationen til demonstrationen ud her og del rundt hvorend du kommer.

Anders Gravers

14 comments

 1. Sofus

  Det er bare om at have ro i sindet og skubbe til drengene i Folketinget. Islam har ingen plads i Danmark. Og det skal slaas fast ved LOV. Had kommer kun fra den nye dreng paa gaden.
  Kan Danmark leve uden en Moske……..ja, maaske. Lad os proeve.

 2. Michael Unna

  Biblen bliver desforuden heller ikke betragtet som en 100 procent ordret vejledning til alle tider. Den begrænser ikke guds ord til kun at gælde ud fra dens univers. Det er for det meste historiske betragtninger om hvad Gud gjorde i denne og hint situation.
  Det er rigtigt at moseloven kommer med nogle drakoniske straffe for hor og meget andet, men det er kun ortodokse jøder der vil tage den slags alvorligt-imodsætning til en del Islamiske lande. Der forekommer ingen stenningsdødstraf i Israel i dag.
  Stenningsdødstraffen i Islam er derimod ophøjet via Hadith, som anses for ligeså hellig af Muhammedanere, som Koranen. Det gamle testamente blodige øjeblikke er begrænset til tid og sted- imodsætning til Koranen.

 3. Sindsro

  BRITAIN FIRST TAKES ACTION AGAINST THE EVILS OF HALAL, STARTING IN DARTFORD

  Dyreplageri på det groveste fremvises.

 4. Sofus

  Det er Grundlovens paragraf 67 der skal bruges og ved lov skal islam forbydes i DK.