Gennemført 13. IKKE MERE ISLAM demonstration i Aalborg Gammeltorv

Gåturen igennem Aalborgs gågader igangsættes

Gåturen igennem Aalborgs gågader igangsættes


Et par og tyve demonstranter var mødt op trods skybrud. Vi blev moddemonstreret af en 25 stk. antifa Aalborg, som det stod på deres banner. De havde delt sig op i 3 grupper så der stod 8 mand i hver gruppe 3 steder rundt om vores demonstration. De råbte og skreg som sædvanligt for at kompensere for deres lille antal – “ingen racister i vores gader”. Da vi satte vores sædvanlige gåtur igang, blev de lidt målløse da vi råbte det samme, for vi er da helt enige i at vi ikke ønsker racister og nazister i vores gader, ej heller islamfascister og naziislam. De fulgte os igennem vores gåtur og det er vi da glade for, da vi kun var et par og tyve, så de fyldte godt ud i vores demo.

Nu lyder det som om vi var glade for dem, det var vi selvfølgelig ikke, det er under al kritik at der kun møder to betjente op til vores demo. Først havde antifa indtaget vores torv og da jeg svarede igen på de autonomes råb imod mig, kom den ene af de to betjente over til mig og sagde at jeg ikke måtte svare igen på deres tilråb, fordi de nu var ved at prøve at overtale dem til at flytte sig længere væk. Fortalte betjenten, at jeg mente det beviste, at to betjente var for lidt, når man prøver at overtale en råbende pøbel til at fjerne sig fra vores demonstrationsområde. Så vidt vides var deres demonstration ikke engang anmeldt.

Efter vores gåtur holdt jeg en orientering om hvad der var sket siden sidst, bla. at vi nu havde fået definitivt nej til at udstille på den sorte diamant. Vi leder nu efter et andet sted i København. Vi fik også diskuteret hvordan vi får flere med til demonstrationerne, da folk nu tror at DF vil ordne det hele og at man derfor ikke behøver at demonstrere. Intet kunne være mere forkert, da vi netop skal holde gryden i kog og DF til ilden, ellers ender det hele bare i en gang taburetklæberi. Så vi skal netop om nogensinde demonstrere nu og skrue op for retorikken og forlange at vores politikere får lukket grænserne og startet hjemsendelsen af muslimer, der ikke kan integreres i Danmark.

Anders Gravers, formand for Stop islamiseringen af Danmark