P1 debatterer SIADs kommende muhammedtegningsudstilling fra Texas

Den utegnelige og uviselige...

Den utegnelige og uviselige…

Som de fleste nu ved, har jeg fået eksklusiv eneret på at bruge muhammedtegningerne fra Texas i Europa af SIONs leder Pamela Geller.

Jeg var af P1 inviteret til at fortælle, hvorfor det var vigtigt at vise de nye muhammedtegninger, selvom værten på programmet sukkende startede med “skal vi nu til det igen?” Ja det skal vi så, og her er min begrundelse:
Ytringsfrihed er fundamentet for et frit samfund. Uden ytringsfriheden kan en tyran uden hindring lave ballade, fordi alle hans modstandere er tvunget til tavshed.
Hvis en gruppe ikke kan bære at blive fornærmet uden at ty til vold, vil denne gruppe regere uden modstand fordi alle andre lever i frygt, alt imens andre grupper i frygt vil sætte en dæmper på deres aktiviteter for at behage den voldelige gruppe. Dette resulterer i at den voldelige gruppe vil være i stand til at tyrannisere de andre og det ønsker SIAD ikke, derfor SKAL tegningerne vises.

Hør programmet her hvor bl.a. også Katrine Winkel Holm deltager:

http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/religionsrapport-2015-07-07#!/

Anders Gravers

3 comments

 1. Michael Unna

  Jamen det klarede du og katrine da meget flot. Godt gået Anders (egentlig også ros til DR- som ellers plejer at være mikrofonholder for dhimmiunderkastende islamapologer). God sommerferie. mvh Michael

 2. Sofus

  Jeg hørte det meste af udsendelsen på DR og Anders gjorde det meget fint. Hende med mikrofonen var dog ved at nægte Anders hans ret til hans udtryksfrihed. Det er en sølle gruppe hun tilhører.
  Flygtningene er i landet for at få hjælp og den hjælp skal være et Lån. Og hvis de ikke kan leje en fin lejlighed for de penge de låner, ja, så må de jo leve i telt. Som nu så mange Danske må.
  Husk nu at DF er det største politiske parti i Danmark og bliver nok endnu større.
  Tusind tak til Anders og Katrine.
  Det ER ved valgurnen at tingene laves om.
  Støt SIAD.

 3. Islamophoben

  Denne “fredelige” muslim, der deltog her i debatten, er det bedste bevis på, at uanset om deres vildskab er på lavt eller højt blus, så har de intet at gøre her i den civiliserede del af verden. Man taler også blandt danske politikere om den mislykkede integration. Man skal gøre meget mere for at integrere, siger de. Det er den omvendte verden. Vi skal for alt i verden undgå at integrere muslimer og arabere, for de skal ikke blive her. Efter den forrige krig talte ingen om at integrere alle de tyske flygtninge. Man gav dem ikke de bedste lejligheder i byerne, der nu er blevet for dyre for landets egne indbyggere.
  Ved at integrere arabiske og afrikanske muslimer udskifter vi hurtigere og hurtigere vor egen befolkning og vores kultur med noget, der aldrig har fungeret noget sted.
  Diskussionen blev godt kæmpet igennem af Anders og Katrine, selv om mikrofonholderen spillede på muslimsk hold.