Facebook admins lukker SIADs FB gruppe. Vi kræver den tilbage!

Følg SIAD på facebook

Følg SIAD på facebook


Mandag aften blev SIADs Facebook gruppe fjernet fra FB – uden begrundelse. De sagde dog at der var et opslag de havde fjernet, fordi det ikke overholdt FB’s regler, men ikke at de fjernede hele gruppen.

SIAD opfatter dette som politisk chikane. SIADs FB har eksisteret i over 7 år og havde et medlemstal på 5263. Vi har om nogen overholdt gode debatregler i gruppen. Vi overholdt dem så strengt, at nogen på vores egen side er blevet meget sure på os, men det gjorde vi for at undgå lukning, som nu er sket alligevel – helt uden grund. Se vores debatregler under indlægget.

Det er meget beklageligt hvis vore modstandere har folk på FB, der kan lukke vores gruppe ned helt uden grund. Vi har aldrig tolereret voldstrusler og racisme i vores gruppe. Folk er blevet smidt ud og har raset imod os lige siden. Så vi ved 100% at gruppen ikke har gjort sig fortjent til at blive smidt ud af facebook.

SIAD er en af førerne i den kulturkamp, der nu udspilles imellem den islamiske kultur og den vestlige kultur. Nedlukningen af vores gruppe fandt sted da vi offentliggjorde at P1 dagen efter ville afsløre, at SIAD havde muhammedtegningerne fra Texas og at vi holder udstilling med dem i København, Paris, London og Madrid. Måske var det i virkeligheden dette der faldt en venstreorienteret eller muslimsk admin på FB for brystet. Men vi vil kæmpe til det sidste for vores gruppe og for at få den tilbage. Vi har en grundlov der forsikrer os om at politisk censur ingensinde kan gennemføres i Danmark.

Indtil vi får gruppen igen vil vi bruge vores partiside på Facebook til at poste islamkritiske poster og debattere hvordan vi stopper islamiseringen af vores kære Danmark.
https://www.facebook.com/siaddk.dk?fref=ts

Anders Gravers
Formand for Stop Islamisation Of Europe SIOE
Formand for Stop Islamiseringen Af Danmark SIAD

Debatregler for SIADs facebookgruppe
SIAD er en rigtig organisation med betalende medlemmer. Vi har folk der står frem med stolthed og siger at de er medlem af SIAD, derfor er vi nødt til at have et sæt debatregler, så vi ikke bliver associeret med vold og racisme
SIAD består af rigtig mange forskellige mennesker. Vi har folk der stemmer fra den yderste venstrefløj til hele spektret af politiske partier i folketinget – med én undtagelse – vi har ingen fra det Radikale Venstre.
Folk kommer også fra mange forskellige samfundsforhold, SIADs medlemmer spænder fra bistandsklienten, den arbejdsløse, den ufaglærte, faglærte og akademikere. Vi består også af folk fra hele det religiøse spektrum. Vi har flere forskellige slags kristne og katolikker, vi har buddhister, vi har hinduister, vi har ateister, asatroende og frafaldne muslimer.

For at alle disse mennesker kan arbejde sammen har vi allerede fra starten i 2005 vedtaget, at vi ikke diskuterer politik der ikke vedrører islam og at vi ikke diskuterer tro eller ikke-tro. Der vil ikke være noget mere ødelæggende for en organisation som vores end ævl og kævl om disse ting. Derfor får folk en advarsel hvis de begynder at ville køre deres egen enten politiske, religiøse eller ikke-religiøse agenda af. Og hvis dette ikke hjælper bliver de simpelthen ekskluderet af SIADs FB gruppe.

SIAD prøver aktivt igennem demonstrationer og aktioner + almindelig folkeoplysning gennem hjemmesider, blogs, foldere og plakater at advare og vække befolkningen mod Danmarkshistoriens største trussel: islams indtog i Danmark. Derfor er vi nødt til at have en tone her på siden der gør at alle kan være her og derfor tolereres beskidt snak, racisme og trusler om død og vold ikke på SIAD-siden.
Samtidig ønsker vi ingen dødsvideoer og billeder med halshugninger osv. idet børn kan se opdateringer fra denne side + at der er nogen der absolut ikke ønsker at se disse ting, trods det er skinbarlig virkelighed i den islamiske verden. Hvis man mener at det er vigtigt for folk at se disse billeder eller videoer, så henvis til det uden at slå billedet eller videoen op. Vi har set hvordan utallige grupper her på facebook er blevet ødelagt af netop dette. Indslag med dette indhold vil blive slettet og vedkommende få én advarsel.
https://www.facebook.com/notes/siad-stop-islamiseringen-af-danmark/ordensreglement-for-siads-facebookgruppe/10152050500776126

One comment

  1. Sindsro

    Facebook er kun for pædagoger og politisk korrekte.
    det har jeg vidst altid. Derfor er jeg ikke på FB og kommer det aldrig.