DF lokalformand sviner veteraner. Træd tilbage du ynkelige mand!

Veteraner er ikke ynkelige, hr. Knud N. Mathiesen, men det er du derimod i høj grad!

Veteraner er ikke ynkelige, hr. Knud N. Mathiesen, men det er du derimod i høj grad!

Lokalformand for DF i Århus bør øjeblikkeligt træde tilbage for ikke at skade DF’s popularitet.
Lokalformanden Knud N. Mathiesen havde den frækhed for nylig at kalde danske veteraner for “ynkelige”, fordi de ikke bryder sig om at et nyt veteranhjem, skal være nabo til Grimshøjmoskeen og Gellerupparken. Lokalformanden sagde følgende til Aarhus Stiftstidende mens hans tæer krummede:

“Der er intet, sådan nogle krigsveteraner behøver at være bange for. Jeg har aldrig hørt noget så ynkeligt. Det er helt forfærdeligt at høre. Jeg sad og krummede tæer, da jeg læste om deres bekymringer. Hold nu op. Det er soldater vi har haft i Irak og Afghanistan, skulle de så ikke kunne bo der?”

Manden er fuldstændig uden situationsfornemmelse og har ikke sat sig dybere ind i hvad danske soldater der har kæmpet for Danmark har været udsat for. Flere af dem der vil benytte sig af veteranhjemmet har posttraumatisk stresssyndrom og har det svært med at blive udsat for pres. Temmelig logisk, idet hele deres udsendelse var ét stort pres. Skulle de nu til at bo ved siden af en moske, der har sendt flest ISIS-kæmpere til Syrien og Irak af alle moskeer i Danmark?
Der bliver tit viftet med ISIS-flag omkring moskeen. Veteranerne kommer jo netop til et veteranhjem for at føle sig i trygge omgivelser og tale med nogen der har prøvet det samme som én selv – så har de ikke brug for at blive sat under pres som at bo lige op og ned af dem, der hylder drab på danske soldater.

Vi ser også flere og flere sporadiske angreb fra IS rundt omkring i verden, senest et værgningscenter og en marinestation i USA, som blev angrebet af en IS-supporter. Så hvad ville være nemmere end at gå over gaden og pløkke dem man mener er skyld i miseren i Afghanistan, Syrien og Irak etc.? Der har også været episoder hvor hjemmeværnet er blevet angrebet under øvelse i Gellerupparken.

Så kære hr Knud N. Mathiesen, danske veteraner er ikke ynkelige, men det er du derimod – ikke bare ynkelig men også en politiker helt uden situationsfornemmelse. Derfor, træd af formandsstolen før DF’s flotte meningsmålinger daler drastisk. Ingen veteraner kan stemme på et parti, der har denne holdning til veteraner.

http://nyhederne.tv2.dk/2015-07-16-politiker-om-veteraners-frygt-for-nabolag-i-er-ynkelige

OPDATERING: D. 22. juli beklager Knud N. Mathisen sine udtalelser overfor veteranerne:
http://stiften.dk/aarhus/knud-n.-mathiesen-undskyld-til-danske-krigsveteraner

4 comments

 1. Michael Unna

  Skulle have -beklaget- efter jeg har forespurgt hos DF. tjek det venligst op.

 2. Niels

  Vil gerne være med til at samle ind til en ENKELT billet til Hr. Knud N. Mathiesen, således at han kommer standsmæssigttil Islamisk Stat (gerne i en flyvende røde kors maskine *SS*, gad vide, om han symes, det er dejligt???

 3. Michael Unna

  Hvis mine øjne ikke lyver overfor mig…..så …..jeg vil meget gerne kun tale pænt om DF, da de er de eneste i folketinget som tager Islams udfordring alvorligt og gør noget…..men her er der altså tale om en brøler af en fejltagelse…..Jeg går ud fra de invitere denne mand til en -kammeratlig samtale- hvor han bagefter siger undskyld og beklager hans manglende situationsfornemmelse….eller noget i den stil.
  Hvis han ikke gør det, så smid ham venligst ud af DF og anbefal ham et medlemskab at De Radikale i stedet. Zenia Stampe vil nok tage imod ham med åbne arme.

 4. islamhaderen

  Sikke dog en forbandet idiot!
  Han burde måske flytte ind i området der?