D. 15. IKKE MERE ISLAM! demonstration Århus: Titel: Luk Grimhøjmoskeen!

Grimhøjmoskeen i ÅrhusIKKE MERE ISLAM’s demonstration har en ekstra titel på demonstrationen denne gang. Vi forlanger Grimhøjmoskeen lukket! Den er Danmarks mest radikaliserede moske, der har sendt flest krigere til kamp for IS end nogen anden moske. Moskeen spreder radikalisering til hele byen, endda hele landet, så SIOE SIAD og IKKE MERE ISLAM! kræver moskeen lukket. Det er på tide at politikerne mærker, at danskerne er utilfredse over den vej politikerne fører os.

Det siger noget om trusselsniveauet omkring moskeen at politiet sidste år i maj forbød SIAD at demonstrere udenfor Grimhøjmoskeen, fordi det vurderede at det ville blive for farligt. Her ville vi også have demonstreret for en lukning af moskeen.

Til trods for at Grimhøjmoskeen ikke tog afstand fra terrorangrebet i Frankrig mod Charlie Hebdo hvor 12 personer på redaktionen brutalt blev skudt og dræbt af fanatiske muslimer og at moskeens formand åbenlyst har erklæret sin støtte til en islamisk stat forsøger kommune og politi desperat at tegne et lyserødt billede af moskeen, ganske givet ud fra forestillingen om at stryger man voldsparate elementer med hårene, falder de til patten. Denne “taktik” udspringer kun ud fra naive hjerner som åbenlyst ingen anelse har om hvad sådanne elementer tænker og kan finde på. På denne måde skubber de problemet foran sig mens det vokser sig større og større.

Vi er nødt til nu at tage tyren ved hornene, få lukket moskeen og samtidig tage et opgør med de muslimer i vores samfund som tydeligvis foragter demokratiet, ytringsfriheden og ligestillingen mellem mennesker af forskellig køn og tro.

DEMONSTRATIONSSTED: RÅDHUSPLADSEN i ÅRHUS, d. 3. AUGUST kl. 18.

http://politiken.dk/dit/articlelimit/anonymous?articleType=1&articleId=2513130

http://denkorteavis.dk/2014/sammenslutningen-af-muslimske-foreninger-i-aarhus-beholder-grimhojvej-moskeen-inde-i-varmen/

2 comments

  1. My Self

    Den 21/07/2015 18.10 skrev “Stop islamiseringen af Danmark” :

    > Stop islamiseringen af Danmark posted: “IKKE MERE ISLAM’s > demonstration har en ekstra titel på demonstrationen denne gang. Vi > forlanger Grimhøjmoskeen lukket! Den er Danmarks mest radikaliserede moske, > der har sendt flest krigere til kamp for IS end nogen anden moske. Moskeen > spreder radikalise”