Vold mod SIAD demo

Arne Boelt_borgmester_hjoerring

Bykonge-borgmesteren Arne Boelt beskylder politi og SIAD for vanvittige ting, mens han ikke med et ord nævner moddemonstrationen mod SIAD, hvor hans egen partikollega deltog. Måske grundet at det var dér volden kom fra? Se i egen barm, før du åbner munden, tosse!

SIAD havde pgra sygdom aflyst demonstrationen i Hjørring d. 6. juli, men vi gennemfører som sædvanligt uanset hvad, hvilket vi gjorde d. 20. juli.

Vi har mange der normalt deltager i vores demonstrationer der var taget på ferie og da vi havde hørt at moddemoen havde fået deres demonstranter til at give 1 kr. pr. deltagende SIAD demonstrant til foreningen “Venligboerne”, så må vi indrømme at vi ikke gjorde det store for at samle folk sammen til demoen men kun at gennemføre. For som et af vore mottoer er: “Islamiseringen holder ikke ferie, derfor gør vi heller ikke!” Det lever vi op til.

Da vi passerede moddemoen buede de af os og vi svarede tilbage med nogle rammende bemærkninger. Der var en socialdemokrat fra byrådet der talte, da vi gik forbi. Han spurgte i mikrofonen “hvorfor skal der så mange betjente til at passe på 5 personer?” Der var 5 betjente med os. Det spørgsmål svarer vi på senere her i artiklen.

Vi passerede moddemoen og fortsatte ned mod jernbanestationen. En meget ophidset muslim kom ud af et pizzaria og begyndte på deres egen version af dansk at fortælle os, at det var forkert at vi gik efter islam, hvorfor gik vi ikke efter jøderne, de var meget værre, sagde han. Så begyndte han med fuldstændigt forvrænget ansigt at råbe “Allah u ahkbar, Allah u ahkbar!” Han satte sig ind i en bil og gassede voldsomt op. Politiet bad os om at forlade vejen vi gik på og gå ind på fortovet og det var nok meget klogt for øjeblikket efter kom bilen susende med en muslim hængende ud af vinduet, der også råbte Allah u Ahkbar med fortrukket ansigt.

hjoerring_mangfoldighed_demo

Den voldelige muslim der angreb SIAD deltager deltog i “Hjørring for mangfoldighed”. Volden udgik altså fra den såkaldte mangfoldigheds-demo.  Moddemoens mangfoldighed inkluderer altså voldelige anti-demokratiske elementer.

Vi begav os til endestationen for demoen.

En af deltagerne havde sin bil til at stå hvor vi startede, så han gik tilbage gennem byen og stoppede lige op for at lytte til brassbandet, der spillede op til moddemoen. Øjeblikkeligt skilte der sig en muslim ud fra mængden: “hva’ det flag der?” sagde han på sit cirkussprog. SIAD demonstranten forklarede, at det var ravnefanen hvorefter muslimen greb til vold mod SIAD demonstranten. Han stødte sit bryst ind i ham, men længere nåede muslimen ikke for straks greb en af de årvågne Hjørring betjente ind og reddede vores demonstrant for yderligere overlast.
Nu vil jeg derfor gerne svare socialdemokraten, der spurgte hvorfor vores demonstration skulle følges af så mange betjente. Det er simpelthen fordi volden altid udspringer fra moddemonstrationerne mod SIAD. Det er set igen og igen. Vi har aldrig øvet vold i SIAD, men tit været udsat for den af voldspsykopater fra moddemonstrationerne. Det skal man huske på næste man som bedsteborger stiller op for såkaldte mangfoldighedsdemoer. I ender med at blive sat i hartkorn med dem der voldeligt angriber os.

Borgmesteren i Hjørring, Arne Boelt, var ude med riven onsdag morgen, hvor han rodede sig ud i nogle ord som vi nu har nogle advokater til at se på. Man kan læse afskrift af borgmesterens ord under “læs resten” nederst i artiklen.

I vores verden insinuerer borgmesteren klart og tydeligt, at vi skulle have haft noget med Breivik at gøre og andre voldssituationer rundt omkring i verden.
Vi forlanger nu nogle beviser fra borgmesteren i Hjørring på hans påstande om at vi skulle være blandet ind i det. Det ser vi frem til. Han kan selvfølgelig ikke bevise noget, for så var SIAD blevet hængt ud og udskreget af medierne.
Men det er horribelt at man som et anstændigt menneske kan blive hængt ud af en borgmester, fordi man deltager i en demonstration der netop går ind for frihed og retten til mangfoldighed – hvorimod moddemoen støtter kræfter som Antifa og IS. Og så kan man jo begynde at snakke om voldelige gerninger.

Vi går nu målrettet efter Hjørrings dhimmi-borgmester indtil vi får en undskyldning for hans uhyrlige påstande. Hvis vi kommer i en dialog med ham, vil vi fortælle bykongen at det ikke er borgmesteren, der bestemmer hvem og hvornår dele af det danske folk skal demonstrere. Det er ene og alene politiet der skal vurdere, om der udgår fare fra dem der lovligt vil demonstrere. Det kan man læse her i grundlovens §79. Sørgeligt at en borgmester ikke engang kender dansk lov:

§ 79
Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede. Offentlige forsamlinger har politiet ret til at overvære. Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der af dem kan befrygtes fare for den offentlige fred.

Artikel fra P4:
http://www.dr.dk/p4nord/artikel/nyheder/2015/07/22/091623.htm

Hør den uvidende borgmester (bykonge) blamere sig i æteren:
http://www.dr.dk/radio/ondemand/p4nord/nyheder-fra-p4-nordjylland-2015-07-22-08-30/#!/01:17

Hjørrings borgmester i P4 Nordjylland onsdag d. 22. juli – (afskrift)

– Her sidder der nogle forældre, som har tillid til, at myndighederne og vi sørger for, at sådan noget ikke kommer i nærheden af hinanden. Det tror jeg, hvis jeg var en mor der sad oppe i Oslo, så havde jeg den tanke.

– Jeg synes, sporene skræmmer rundt omkring i verden. Det er godt nok modigt og helt tudetosset at lægge det oveni hinanden, siger Arne Boelt.

One comment

  1. Sofus

    Desværre er det ikke kun i DK at der er tosser i lederstillinger. Det er hvis underbeklædningen strammer så hårdt om tekstilerne og hjernen er så tæt på at det går galt med beslutninger og meninger. Sølle fyr, må man nok sige. Ak du liber………eller hvad det nu hedder.