Muslimer i Danmark mener at terror virker

mujahid_oezgul_charliehebdo
Her er en muslim, Mujahid Øzgul, som bor i Danmark. Han har på sin Facebook-profil opslået følgende:

“Fransk satire magasinet Charlie Hebdo har offentliggjort, at de ikke længere vil tegne Allahs sendebud. Handlinger skaber forandring.”

Denne fb-opdatering viser hvordan en stor del af muslimerne tænker:
At terrorhandlingen der slog 12 mennesker ihjel på Charlie Hebdo var en succes, idet avisen ikke længere tør trykke muhammedtegninger.

Netop derfor viser SIAD i nærmeste fremtid tegningerne fra Texas, fordi vi IKKE ligger under for muslimske trusler og for at vise at deres terror ikke virker!

2 comments

  1. Anonym

    Jamen det har han da ret i. Hold da kæft hvor mange Danske Præster leger fejhedsmoral på bekostning af kristendommen og Deres medmennesker i den henseende. Ikke særligt mange gå imod den islamiske indflydelse, og når man tænker på alt den terror og vold som Islam spreder med sig, så er det ufatteligt afstumpet at man ikke bekæmper den intenst. Politisk set har manden fuldkommen ret. Det er pinligt. Langt mere pinligt end dem som leflede for nazismen i sin tid, fordi det i dag er langt mere synligt over nettet, tv, o.a massemedier at bevise hvilken modbydelig -usekulær diktatorreligion- Islam i virkeligheden er.

  2. FALK

    Manden har jo fuldstændig ret – det er derfor mærkeligt at han ikke skynder sig væk, for det varer ikke længe inden danskerne begynder at
    handle.