Flygtninge demonstrerer i Århus for højere ydelse

flygtninge_demo_aarhus_august15_1
Det kan da godt ske at de vil ha’ højere ydelse – men det kan da godt ske at vi ikke vil ha’ dem!

Hvorfor skal vi egentlig have dem? De kommer foran danskerne i boligkøer og bliver tilbudt arbejde før danskere.

Den pungen ud til tilløbende muslimer har gjort at nogle danskere må bo hos venner og bekendte eller må bo i sommerhuse ulovligt, den har medført at over 40.000 danskere har måttet gå fra dagpenge til kontanthjælp og dermed må de sælge alt hvad de har før de kan få kontanthjælpen, den har medført at vores ældre kan ligge i deres egen tis og afføring, fordi der ikke er ressourcer nok til ældrepleje.

Ja så undskyld mig, vi har slet ikke råd til de flygtninge! Og så sidder de med Dannebrogsflag og skilte skrevet af deres evige danske venner – levebrødsbehandlerne!

Anders Gravers

2 comments

  1. Antislammeren

    For ikke at ødelægge stemningen omkring mig, vælger jeg at grine i stedet for at sætte mig til at tude. Men der er så sandelig nok at tude over. Disse mennesker har den samme virkning på hele Vesten, som den berygtede oversvømmelse i Thailand (eller hvor det nu var).

  2. Morten

    “Vi ønsker en positiv tone i debatten!”, står der….hvad så med at komme på banen selv, og lære at tale pænt istedet for at kalde os for “ludere”, “aber”, “svin”, “kartofler”, “danskersvin” og hvad I ellers kan finde på?
    I utaknemmelige muslimer eskalerer jo selv alt det negative, ved at stille krav som I overhovedet ikke har ret til at stille! Vær dog glad for, at Danmark holder Jer i live og holder røven oppe på Jer, i stedet for at brokke Jer over det I får!